IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.2.12 15:22

No pozitivní přístup mám vždycky i když se to nepovede,ale po 3 nepovedeném IUI se přiznám , že jsem řvala jako ,, kjáva" omlouvám se za slovník . Protože jsem si dělala test 16 po IUI a měla jsem tam čárku , slabou ,ale byla tam i viditelná dobře a druhý den tam nebylo nic a pak jsem to dostala. Ani jsem to nikomu neřekla,ale byla jsem natěšená a druhý den ledová sprcha . Teď se bojím protože se mi vůbec do IVF nechce ,ale co třeba to vyjde. :lol: kolikátého že jsi Haní byla na 2 IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.2.12 15:53

To vis, ze ja jsem taky nejdriv brecela, kdyz jsem to dostala, i kdyz uz jsem tomu moc neverila, stejne jsem alespon trosku doufala, ale nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 15:57

Vždycky člověk doufá a myslím ,že to snáším dobře , jen mě ten test překvapil,proto testuji až když vynechá MS a dřív už ne :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 16:00

Báro ,ty jsi máš dělat zítra ještě jeden test i když jsi to dostala , že jo . Budeš ho dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.2.12 16:02

No delala jsem si ho uz vcera, zitra ho zopakuji, ale je to jasne…zitra se objednam na konzultaci co dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 16:06

To mě mrzí,tak uvidíš co ti řeknou a jdeš dál do IUI ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.2.12 16:22

No pred tim nez jsem sla na IUI mi rikali, ze pokud to nevyjde, tak bychom meli zvazit ivf, ale trochu mi prijde, ze kazdy doktor rika neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 16:49

No tak holky, já jenom, aby jste v tom nebyly za blázny samotinké, tak se přidávám. Po první IUI jsem se týden povalovala, hladila břicho a říkala vydrž miláčku vydrž… :lol: :lol: No tak dost srandy… dneska naprostá spokojenost, naměřeny dva folíky, jeden napravo a jeden nalevo, dr. sama z toho dost překvapená, oba jsou 2,2 mm… bez stimulace. Takže mám už i po pregnylu a zítra odpolko letím na druhou IUI… a zase budu hladit bříško a říkat vydrž miláčku!!! ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 16:51

Barčo, neboj se toho… není to tak hrozné jak to vypadá. Pokud s tím nemáš spojené finanční problémy, tak bych do toho šla a my tě tu podpoříme, uvidíš, neboj nic!!! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.2.12 17:03

Já snad půjdu příští týden na druhé IUI a pak už jenom jeden cyklus s IUI a začnem řešit IVF a dokonce se i těším a věřím, že IVF zabere :dance: I když ten strach tam pak bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 17:19

Kaczul, já to mám v hlavě naprosto stejně… ;-) když to nevyjde teď zkusím ještě jeden pokus a jdu do ivf… ono když to tak vezmeš, iui je v podstatě to samé co soulož, jen lehce podpořená, možná malinko líp načasovaná a hlouběji zasunutá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.2.12 17:20

To víš, že jo, Baru!! Je dobré, že se nevzdáváme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 17:21
If-ka píše:
No tak holky, já jenom, aby jste v tom nebyly za blázny samotinké, tak se přidávám. Po první IUI jsem se týden povalovala, hladila břicho a říkala vydrž miláčku vydrž… :lol: :lol: No tak dost srandy… dneska naprostá spokojenost, naměřeny dva folíky, jeden napravo a jeden nalevo, dr. sama z toho dost překvapená, oba jsou 2,2 mm… bez stimulace. Takže mám už i po pregnylu a zítra odpolko letím na druhou IUI… a zase budu hladit bříško a říkat vydrž miláčku!!! ;) :)

Super folíky ,tak ty ti můžeme závidět :) Držím palec a jen ho pak pěkně hlaď ať se zavrtá . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.2.12 17:23

Holky, a já to mám stejně jako Vy, teď o víkendu se testnu, jestli vyšla 2. IUI a jestli ne, tak zkusím třetí a pak jdu do IVF, pocity mám z IVF taky smíšený. Ale už nemám nervy pořád na něco čekat a přeci jenom u IVF je větší šance, kolem 35%, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 17:25

Holky já už jdu 22.2. na ultrazvuk sliznice kůli IVF, bude mi to navazovat na posední IUI,pokud teda náhodou nevyjde :mrgreen: . Tak doufám na jednu stranu ,že v tom tady nebudu sama a na druhou stranu si přeji ať vy to podstupovat už nemusíte a povede se vám IUI. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí