Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No pozitivní přístup mám vždycky i když se to nepovede,ale po 3 nepovedeném IUI se přiznám , že jsem řvala jako ,, kjáva" omlouvám se za slovník . Protože jsem si dělala test 16 po IUI a měla jsem tam čárku , slabou ,ale byla tam i viditelná dobře a druhý den tam nebylo nic a pak jsem to dostala. Ani jsem to nikomu neřekla,ale byla jsem natěšená a druhý den ledová sprcha . Teď se bojím protože se mi vůbec do IVF nechce ,ale co třeba to vyjde.
kolikátého že jsi Haní byla na 2 IUI ![]()
To vis, ze ja jsem taky nejdriv brecela, kdyz jsem to dostala, i kdyz uz jsem tomu moc neverila, stejne jsem alespon trosku doufala, ale nic ![]()
Vždycky člověk doufá a myslím ,že to snáším dobře , jen mě ten test překvapil,proto testuji až když vynechá MS a dřív už ne
.
Báro ,ty jsi máš dělat zítra ještě jeden test i když jsi to dostala , že jo . Budeš ho dělat?
No delala jsem si ho uz vcera, zitra ho zopakuji, ale je to jasne…zitra se objednam na konzultaci co dal
No pred tim nez jsem sla na IUI mi rikali, ze pokud to nevyjde, tak bychom meli zvazit ivf, ale trochu mi prijde, ze kazdy doktor rika neco jineho
No tak holky, já jenom, aby jste v tom nebyly za blázny samotinké, tak se přidávám. Po první IUI jsem se týden povalovala, hladila břicho a říkala vydrž miláčku vydrž…
No tak dost srandy… dneska naprostá spokojenost, naměřeny dva folíky, jeden napravo a jeden nalevo, dr. sama z toho dost překvapená, oba jsou 2,2 mm… bez stimulace. Takže mám už i po pregnylu a zítra odpolko letím na druhou IUI… a zase budu hladit bříško a říkat vydrž miláčku!!!
![]()
Barčo, neboj se toho… není to tak hrozné jak to vypadá. Pokud s tím nemáš spojené finanční problémy, tak bych do toho šla a my tě tu podpoříme, uvidíš, neboj nic!!!
![]()
Já snad půjdu příští týden na druhé IUI a pak už jenom jeden cyklus s IUI a začnem řešit IVF a dokonce se i těším a věřím, že IVF zabere
I když ten strach tam pak bude ![]()
Kaczul, já to mám v hlavě naprosto stejně…
když to nevyjde teď zkusím ještě jeden pokus a jdu do ivf… ono když to tak vezmeš, iui je v podstatě to samé co soulož, jen lehce podpořená, možná malinko líp načasovaná a hlouběji zasunutá… ![]()
If-ka píše:
No tak holky, já jenom, aby jste v tom nebyly za blázny samotinké, tak se přidávám. Po první IUI jsem se týden povalovala, hladila břicho a říkala vydrž miláčku vydrž…![]()
No tak dost srandy… dneska naprostá spokojenost, naměřeny dva folíky, jeden napravo a jeden nalevo, dr. sama z toho dost překvapená, oba jsou 2,2 mm… bez stimulace. Takže mám už i po pregnylu a zítra odpolko letím na druhou IUI… a zase budu hladit bříško a říkat vydrž miláčku!!!
![]()
Super folíky ,tak ty ti můžeme závidět
Držím palec a jen ho pak pěkně hlaď ať se zavrtá . ![]()
Holky, a já to mám stejně jako Vy, teď o víkendu se testnu, jestli vyšla 2. IUI a jestli ne, tak zkusím třetí a pak jdu do IVF, pocity mám z IVF taky smíšený. Ale už nemám nervy pořád na něco čekat a přeci jenom u IVF je větší šance, kolem 35%, že jo?
Holky já už jdu 22.2. na ultrazvuk sliznice kůli IVF, bude mi to navazovat na posední IUI,pokud teda náhodou nevyjde
. Tak doufám na jednu stranu ,že v tom tady nebudu sama a na druhou stranu si přeji ať vy to podstupovat už nemusíte a povede se vám IUI. ![]()