Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No to nejspíš ano, ale jsme ve fázi, kdy to bohužel čekat chceme a z toho se leze špatně ven. ![]()
Já bych asi dost těžko otěhotněla, mám zvedlej prolaktin, což je v podstatě antikoncepce, a to kdo ví, jak už dlouho, bez příznaků. Dneska mi dr. řekla, že léky budu brát minimálně půl roku pokud neotěhotním a pak teprve, že by jsme udělali kontrolu. Kdybych sázela na náhodu, tak se nedočkám. I když na náhodu jsem lehce sázela od roku 2006, kdy jsem vysadila HA.
Plánujeme až teď přibližně rok.
Já zase ovuluji jen na jedný straně už 4 měsíc za sebou, tak nevím
. Holky je vám něco po utrogestanu, mě po něm pálí žáha a žaludek mám až v krku, je to možný ???? ![]()
To je hrozný… Já chci radši ty dvě než nic…
Dělám si srandu, no uvidíme. Mě je to jasný že to ještě nic neznamená, ale srdíčko mi poskočilo radostí, když jsem je tam viděla… ![]()
Mysli pozitivně … říkej si ,že to vyjde a ono to vyjde , moc ti to přeju ![]()
Já ho nemám, mám duphaston… je to to samé, ale někde jsem četla, že se snáší líp. Já prvních pár dní lehce únava, ale pak mi po něm není vůbec nic, až na to že jak mi roste sliznice snad i slyším a nevejdu se do kalhot přes břicho, které vypadá jak 3 měsíce těhu. ![]()
Po utroši mi nic není, jelikož ho zavádím. Když se polyká, tak prý bývá i hodně špatně, tak raději zavádím a má to tak prý i větší účinek ![]()
Držím palce ať to tentokrát vyšlo
Já taky snáším zatím všechno ok,jen ten žaludek… Joooooo tak to já jsem taky jako meloun a po Prednisonu zadržuju vodu, tak jsem jak dělová koule,doufám ,že někdy splasknu
.
kaczule1 píše:
Po utroši mi nic není, jelikož ho zavádím. Když se polyká, tak prý bývá i hodně špatně, tak raději zavádím a má to tak prý i větší účinek
Držím palce ať to tentokrát vyšlo
Já ho taky zavádím a stejně
![]()
Já taky 5 měsíců a až minulej měsíc mi to začalo… no nic asi jsem cíťa
… to nevadí už jsem si zvykla … ![]()
Já těch léků ještě neberu pořád tolik jako jiný, ale už tak se mi to společně s listovkou zdá, jak když celé dny jen zobu… to ještě přemýšlím nad Ečkem ![]()
A nemůže ti být zle po něčem jiném?
Já zobu clostik, utroš, na štítku, gynex… prostě se už cítím jak důchodce ![]()
Já utroš 1-0-1, 1×1 prednison do toho ještě magnesko 3×2 a před foílkama píchám pregnyl,jsem zvědavá na IVF to bude … ![]()
jj, pregnyl taky, ale to už ani nepočítám
taky jsem zvědavá na to IVF, ale to zvládnem ![]()
Jasně že jo zvládneme a pak budou mimi
. Musím jít koupat Jáju(hlídání) zatím pa holčiny . ![]()