IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
14.2.12 11:13
Dana 79 píše:
Tak to řekni Dr. třeba ti imuno udělá, mě to taky vždycky svědilo,jak to ze mě teklo,bylo to strašný :oops: . 3 x do roka horečka a doktorka říkala ,že to právě může být,, alergie" a že se tělo brání proti zahnízdní embria tou horečkou. :nevim:

tak jestli mám horečku nevím spíš nee, ale teda svědí mě to ukrutně, ale néé vždy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
791
14.2.12 14:56

U tebe bude spíš ten problém PCO,nevěš hlavu oni si v CAR s tebou poradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.2.12 23:40

Ahojky holky, tak se řadím k nedočkavým čekatelkám na testování… :lol: Dneska jsem si to užila s úsměvem, spermio na výbornou, nic nebolelo, nechali mě dokonce půl hodky ležet, (zvládli jsme u toho i foto) a cesta domů s nohama na palubce, pak už jen váleníčko, to by bylo aby nebylo… hihihi Dr. i manža prý mají pocit, že teď to vyjde, tak jsem na ten jejich pocit moooc zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
14.2.12 23:42

A zrovna dneska jsem se ptala jestli si mám nechat udělat ještě náká vyšetření, třeba právě imuno a prý to zatím není potřeba… průchodnost taky nemám… asi to fakt nepotřebují, myslím, že by nás netrápili zbytečně. Musíme věřit lékařům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
15.2.12 11:35
If-ka jé to to máme ve stejném termínu, to budeme testovat stejně:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.2.12 11:56

Jany taky včera? No tak to už se těším teď, ještě nikdy mi to tu s nikým nevyšlo naprosto stejně, ale tentokrát jsem rozhodnutá, že to nechám opravdu 14 dní, takže test bude tak 28.2. Včera Valentýn, na termín testu má brácha narozky - samé hezké datumy pro mě, tak snad budou šťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.2.12 12:20

Už se těším, až se mezi vás zařadím, v pondělí jdu na měření folíků a pak na IUI. Držím moc pěsti, aby se brzy zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.2.12 12:30

Jéé tak to budeš mít přesně týden po nás… super, už se taky těším!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
15.2.12 12:32
If-ka píše:
Jany taky včera? No tak to už se těším teď, ještě nikdy mi to tu s nikým nevyšlo naprosto stejně, ale tentokrát jsem rozhodnutá, že to nechám opravdu 14 dní, takže test bude tak 28.2. Včera Valentýn, na termín testu má brácha narozky - samé hezké datumy pro mě, tak snad budou šťastné.

Tak to je dobré…můj brácha a babička maj narozky dneska:-)…no snad nám Valentýnové datum přinese štěstí :potlesk:

to Ivča tak hlavně ať jsou folíky krásné a připravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.2.12 12:40

Janyyy, díky, snad narostou dobře, lumpové jedny :mrgreen:. Zatím teda Clostík beru od pondělí a žádné změny na sebe nepozoruju, ale to je asi ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.2.12 12:42

Jani, my jsme na tom koukám podobně, já jsem taky na dostinexu a prý budu hodně dlouho pokud neotěhotním.
Ivi, a vy máte náký problém, nebo to prostě jen nejde, jako spoustě holkám tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.2.12 12:49

Jé, tak to taky beru od pondělí beru clostík a v pondělí 20.2. jdu na kontrolu a podle folíků se rozhodne kdy bude další IUI :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.2.12 13:02

Ifko, já mám problém s tím, že nemívám ovulaci, takže stimuluji clostíkem a doufám, že folikuly narostou. K tomu nemám nic moc hormonální profil, manžel teda spermiogram ještě v pohodě, i když taky žádný zázrak to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
15.2.12 13:03

Kaczule, tak to je super, že to máme stejně :-). To jsem zvědavá, jestli půjdeme na stejně i na IUI. A pozoruješ na sobě nějakou změnu od pondělka, kdy bereš ten clostík? Já zatím nic nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.2.12 13:12

Ivi, nic nepozoruji. Ale asi jsem už na to zvyklá :lol: Tentokrát ho užívám už 5. cyklus (mezi 3 a 4 zobáním jsem měla 2-měsíční pauzu). Taky mám problém s ovulkou, ale evidentně to nebude jenom v tom, když díky clostiku ovuluju a stejně nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí