Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U tebe bude spíš ten problém PCO,nevěš hlavu oni si v CAR s tebou poradí ![]()
Ahojky holky, tak se řadím k nedočkavým čekatelkám na testování…
Dneska jsem si to užila s úsměvem, spermio na výbornou, nic nebolelo, nechali mě dokonce půl hodky ležet, (zvládli jsme u toho i foto) a cesta domů s nohama na palubce, pak už jen váleníčko, to by bylo aby nebylo… hihihi Dr. i manža prý mají pocit, že teď to vyjde, tak jsem na ten jejich pocit moooc zvědavá…
A zrovna dneska jsem se ptala jestli si mám nechat udělat ještě náká vyšetření, třeba právě imuno a prý to zatím není potřeba… průchodnost taky nemám… asi to fakt nepotřebují, myslím, že by nás netrápili zbytečně. Musíme věřit lékařům.
If-ka jé to to máme ve stejném termínu, to budeme testovat stejně:-)
Jany taky včera? No tak to už se těším teď, ještě nikdy mi to tu s nikým nevyšlo naprosto stejně, ale tentokrát jsem rozhodnutá, že to nechám opravdu 14 dní, takže test bude tak 28.2. Včera Valentýn, na termín testu má brácha narozky - samé hezké datumy pro mě, tak snad budou šťastné.
Už se těším, až se mezi vás zařadím, v pondělí jdu na měření folíků a pak na IUI. Držím moc pěsti, aby se brzy zadařilo.
Jéé tak to budeš mít přesně týden po nás… super, už se taky těším!!! ![]()
If-ka píše:
Jany taky včera? No tak to už se těším teď, ještě nikdy mi to tu s nikým nevyšlo naprosto stejně, ale tentokrát jsem rozhodnutá, že to nechám opravdu 14 dní, takže test bude tak 28.2. Včera Valentýn, na termín testu má brácha narozky - samé hezké datumy pro mě, tak snad budou šťastné.
Tak to je dobré…můj brácha a babička maj narozky dneska:-)…no snad nám Valentýnové datum přinese štěstí ![]()
to Ivča tak hlavně ať jsou folíky krásné a připravené
Janyyy, díky, snad narostou dobře, lumpové jedny
. Zatím teda Clostík beru od pondělí a žádné změny na sebe nepozoruju, ale to je asi ještě brzy.
Jani, my jsme na tom koukám podobně, já jsem taky na dostinexu a prý budu hodně dlouho pokud neotěhotním.
Ivi, a vy máte náký problém, nebo to prostě jen nejde, jako spoustě holkám tady?
Jé, tak to taky beru od pondělí beru clostík a v pondělí 20.2. jdu na kontrolu a podle folíků se rozhodne kdy bude další IUI ![]()
Ifko, já mám problém s tím, že nemívám ovulaci, takže stimuluji clostíkem a doufám, že folikuly narostou. K tomu nemám nic moc hormonální profil, manžel teda spermiogram ještě v pohodě, i když taky žádný zázrak to není.
Kaczule, tak to je super, že to máme stejně
. To jsem zvědavá, jestli půjdeme na stejně i na IUI. A pozoruješ na sobě nějakou změnu od pondělka, kdy bereš ten clostík? Já zatím nic nepozoruju.
Ivi, nic nepozoruji. Ale asi jsem už na to zvyklá
Tentokrát ho užívám už 5. cyklus (mezi 3 a 4 zobáním jsem měla 2-měsíční pauzu). Taky mám problém s ovulkou, ale evidentně to nebude jenom v tom, když díky clostiku ovuluju a stejně nic ![]()
tak jestli mám horečku nevím spíš nee, ale teda svědí mě to ukrutně, ale néé vždy