Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dančo, já mám taky takhle mladou mamku, ještě maličko mladší a taky jsem na ni bývala dostatečně hrdá jako mladá holka a i dneska jsem za to ráda… ale právě jak mi říkali pořád nebuď hloupá a užij si ne jako já, tak jsem to s tím čekáním asi přepískla
![]()
If-ka píše:
Dančo, já mám taky takhle mladou mamku, ještě maličko mladší a taky jsem na ni bývala dostatečně hrdá jako mladá holka a i dneska jsem za to ráda… ale právě jak mi říkali pořád nebuď hloupá a užij si ne jako já, tak jsem to s tím čekáním asi přepískla![]()
To zní, jako bys už čekala na důchod
Neboj, určitě ještě není pozdě ![]()
If-ka píše:
Dančo, já mám taky takhle mladou mamku, ještě maličko mladší a taky jsem na ni bývala dostatečně hrdá jako mladá holka a i dneska jsem za to ráda… ale právě jak mi říkali pořád nebuď hloupá a užij si ne jako já, tak jsem to s tím čekáním asi přepískla![]()
Já taky nechtěla čekat takhle dlouho s druhým dítkem,vždyť moje dcera půjde na střední a já si pořídím mimi
. Mě taky každej říkal ,že jsem blbá takhle mladá,ale já byla šťastná a spokojená právě proto ,že jsem měla malou. A mamka byla ráda ,že je po druhé babičkou (sestra má holčinu ). Vždyť jsme na to věkově stejně,akorát já mám už jedno , ale to bude v pohodě,tak budeš mít dvě za sebou
![]()
Dana 79 držím palce, aby to vyšlo. Třeba právě proto že už jsi smířená s IVF a tak trochu s tím počítáš, tak se zadaří. Moc moc držím palce
Dani, jsme stejně staré a já se celé mládí (do 25 let) pořád bála, že budu těhu. A teď si říkám, jak jsem byla hloupá. Buď ráda za malou slečnu co máš doma a uvidíš, že nakonec se druhej mimísek taky podaří.Držím palce!!
Kaczule1 usměje, medicína jde hrozně kupředu. Před několika lety se nijak pomoc nedalo a dnes je to neuvěřitelné, co vše doktoři dokážou. Stačí věřit a zadaří se
určitě
Handi, no přesně to si říkám taky, jak jsem byla pitomá… hihi, ale teď už je to jedno, to se nák dožene…
Tak holky, já ráno letím na měření folíků, a zjistit termín 2. IUI, už se nemůžu dočkat, hrozně se mi ten čas teď vlekl…
![]()
Akorát mě štve, že to vychází na štíra…
no už jsou ale pryč časy, kdy jsem si vybírala, kdy chci, aby se mimi narodilo, teď už je tahle myšlenka na posledním místě… ![]()
If-ka píše:
Handi, no přesně to si říkám taky, jak jsem byla pitomá… hihi, ale teď už je to jedno, to se nák dožene…
Tak holky, já ráno letím na měření folíků, a zjistit termín 2. IUI, už se nemůžu dočkat, hrozně se mi ten čas teď vlekl…![]()
Já jdu za týden v pondělí a doufám, že na clostik budu reagovat dobře a bude další IUI ![]()
If-ka píše:
Akorát mě štve, že to vychází na štíra…no už jsou ale pryč časy, kdy jsem si vybírala, kdy chci, aby se mimi narodilo, teď už je tahle myšlenka na posledním místě…
Já jsem zase kdysi chtěla strašně holčičku. Ne, že bych chlapečka neměla ráda, ale prostě ta holčička
A teď… Hlavně aby „něco“ bylo a bylo to zdravé ![]()
Holky, já taky dřív řešila, že bych chtěla raději holčičku a že bych chtěla, aby se a narodila na jaře a kdosi co si…teď bych chtěla zdravé dítko a dala bych za to všechno na světě. Dočkáme se, uvidíte!!
Holky jasně ,že se všechny jednou dočkáme
. Já od sobotního IUI chodím a pořád si opakuju jsem těhu ,jsem těhu přesvědčuji o tom sebe i svoje tělo,přítel se mi směje a říká to víš ,že jsi vždyť jsem se tak snažil
Teď se vzbudila po obědě Jája(holčička kterou hlídám přez týden) jsou jí za měsíc dva a hlídám jí od 3 měsíců,vzala si můj dotykovej telefon a sama si na něm pouští krtečka
,je to mazec jak jsou ty děti šikovný,musím se smát jak je u toho důležitá
,je to moje sluníčko i když není moje
.
Dani, to jsou euforické stavy těsně po IUI, viď? Já taky vždy ožiju, když se něco děje, když je ta naděje větší. A chválím pozitivní přístup ![]()
Ahoj holky, tak zitra volam do Pronatalu kvuli objednani konzultace a jedu na novo. Bud 2 IUI nebo IVF, podle toho co mi doporuci. Jednou musi padnout stesti i na me ![]()