IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
12.2.12 01:01

Dančo, já mám taky takhle mladou mamku, ještě maličko mladší a taky jsem na ni bývala dostatečně hrdá jako mladá holka a i dneska jsem za to ráda… ale právě jak mi říkali pořád nebuď hloupá a užij si ne jako já, tak jsem to s tím čekáním asi přepískla :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.2.12 08:22
If-ka píše:
Dančo, já mám taky takhle mladou mamku, ještě maličko mladší a taky jsem na ni bývala dostatečně hrdá jako mladá holka a i dneska jsem za to ráda… ale právě jak mi říkali pořád nebuď hloupá a užij si ne jako já, tak jsem to s tím čekáním asi přepískla :zed: :)

To zní, jako bys už čekala na důchod :lol: Neboj, určitě ještě není pozdě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.2.12 08:50
If-ka píše:
Dančo, já mám taky takhle mladou mamku, ještě maličko mladší a taky jsem na ni bývala dostatečně hrdá jako mladá holka a i dneska jsem za to ráda… ale právě jak mi říkali pořád nebuď hloupá a užij si ne jako já, tak jsem to s tím čekáním asi přepískla :zed: :)

Já taky nechtěla čekat takhle dlouho s druhým dítkem,vždyť moje dcera půjde na střední a já si pořídím mimi :) . Mě taky každej říkal ,že jsem blbá takhle mladá,ale já byla šťastná a spokojená právě proto ,že jsem měla malou. A mamka byla ráda ,že je po druhé babičkou (sestra má holčinu ). Vždyť jsme na to věkově stejně,akorát já mám už jedno , ale to bude v pohodě,tak budeš mít dvě za sebou :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
12.2.12 19:27

Dana 79 držím palce, aby to vyšlo. Třeba právě proto že už jsi smířená s IVF a tak trochu s tím počítáš, tak se zadaří. Moc moc držím palce

• Citovat
  • Upravit
891
12.2.12 19:46

Dani, jsme stejně staré a já se celé mládí (do 25 let) pořád bála, že budu těhu. A teď si říkám, jak jsem byla hloupá. Buď ráda za malou slečnu co máš doma a uvidíš, že nakonec se druhej mimísek taky podaří.Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.2.12 19:59

Nezbývá než věřit, že i na nás se jednou usměje štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
12.2.12 20:20

Kaczule1 usměje, medicína jde hrozně kupředu. Před několika lety se nijak pomoc nedalo a dnes je to neuvěřitelné, co vše doktoři dokážou. Stačí věřit a zadaří se :lol: určitě

• Citovat
  • Upravit
1628
12.2.12 21:54

Handi, no přesně to si říkám taky, jak jsem byla pitomá… hihi, ale teď už je to jedno, to se nák dožene…
Tak holky, já ráno letím na měření folíků, a zjistit termín 2. IUI, už se nemůžu dočkat, hrozně se mi ten čas teď vlekl… ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
12.2.12 21:58

Akorát mě štve, že to vychází na štíra… :lol: no už jsou ale pryč časy, kdy jsem si vybírala, kdy chci, aby se mimi narodilo, teď už je tahle myšlenka na posledním místě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.2.12 05:47
If-ka píše:
Handi, no přesně to si říkám taky, jak jsem byla pitomá… hihi, ale teď už je to jedno, to se nák dožene…
Tak holky, já ráno letím na měření folíků, a zjistit termín 2. IUI, už se nemůžu dočkat, hrozně se mi ten čas teď vlekl… ;) :dance:

Já jdu za týden v pondělí a doufám, že na clostik budu reagovat dobře a bude další IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.2.12 05:48
If-ka píše:
Akorát mě štve, že to vychází na štíra… :lol: no už jsou ale pryč časy, kdy jsem si vybírala, kdy chci, aby se mimi narodilo, teď už je tahle myšlenka na posledním místě… ;)

Já jsem zase kdysi chtěla strašně holčičku. Ne, že bych chlapečka neměla ráda, ale prostě ta holčička :oops: A teď… Hlavně aby „něco“ bylo a bylo to zdravé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.2.12 09:55

Holky, já taky dřív řešila, že bych chtěla raději holčičku a že bych chtěla, aby se a narodila na jaře a kdosi co si…teď bych chtěla zdravé dítko a dala bych za to všechno na světě. Dočkáme se, uvidíte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 15:01

Holky jasně ,že se všechny jednou dočkáme :) . Já od sobotního IUI chodím a pořád si opakuju jsem těhu ,jsem těhu přesvědčuji o tom sebe i svoje tělo,přítel se mi směje a říká to víš ,že jsi vždyť jsem se tak snažil :) Teď se vzbudila po obědě Jája(holčička kterou hlídám přez týden) jsou jí za měsíc dva a hlídám jí od 3 měsíců,vzala si můj dotykovej telefon a sama si na něm pouští krtečka :D ,je to mazec jak jsou ty děti šikovný,musím se smát jak je u toho důležitá :lol: ,je to moje sluníčko i když není moje :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.2.12 15:09

Dani, to jsou euforické stavy těsně po IUI, viď? Já taky vždy ožiju, když se něco děje, když je ta naděje větší. A chválím pozitivní přístup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.2.12 15:19

Ahoj holky, tak zitra volam do Pronatalu kvuli objednani konzultace a jedu na novo. Bud 2 IUI nebo IVF, podle toho co mi doporuci. Jednou musi padnout stesti i na me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí