IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
8.2.12 19:30

Hanko já vůbec netuším,šla jsem se podívat do zprávy a tam procenta napsaný nejsou jen mil/ml,ale můžu se zítra zeptat doktorky ,stejně tam jdu. Ale 55% je víc jak polovina , tak to snad stačí.Mě vždycky říká pohyblivost dobrá a počet taky ,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 19:37

dani me doktorka rikala taky ze hodnoty jsou dobre jsem se se ptala.clovek nekdy nevi zda jim vecit ci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.2.12 19:44

Nelenila jsem a tady jsem ti našla nějakou tabulku,tak na ní koukni, já myslím ,že jste na tom dobře a chápu tě , člověk nikdy neví :)

Hraniční hodnoty:
Koncentrace spermií na jeden ml: Větší než 20 mil./ml
Celkový počet spermií: Větší než 40 milionů
Počet živých spermií: Minimálně 75 % živých spermií
Pohyblivost: Minimálně 50 % (poměr pohybujících se k celkovému počtu)
Kvalita pohybu - hodnotí se podél McLeodovy škály v rozmezí od 0 - 4: 0 - nepohybují se
1 - pohybují se na místě
2 - pohybují se vlnovitě
3 - progresivně vpřed
4 - rychlý a progresivní pohyb kupředu
Stupeň pohyblivosti musí být větší než 2 a alespoň 25 % z nich musí mít stupeň 3 až 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 20:00

dekuji za tabulku vis v hlave se mi kolikrat honi hlavou tolik veci asi to bude dobry ti hodnoty.pregnyl jsem si pychala v pondeli v 15hod a inseminace byla dneska v 11hod. tak jsem mela strach jen aby se to vajicko neuvolnilo drive nez byli vlozeni spermie. ale snad ne uvidime nechame se prekvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.2.12 21:58

Nemělo by , oni to mají spočítané tak ,aby inseminace byla přesně ,takže když píchneš pregnyl ,tak tě inseminují do 48 hod. Proto se dělá před tím ten ultrazvuk,aby viděli kdy si máš píchnout Pregnyl ,aby prasknul folík a vajíčko vycestovalo a neboj vajíčko cestuje nějakou dobu. To bude v pohodě uvidíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.2.12 13:37

Tak holky dnes jsem byla na folíkách a paní Dr. mi řekla ,že mám opět na pravé straně pěknej velkej folík a vysokou sliznici,tak dneska píchám pregnyl 5000 ve 21:00 a v sobotu jdu na IUI.Tak uvidíme,každopádně jsem hned podala žádost na IVF ať to běží,tak mi to bude pěkně navazovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.2.12 13:39
Dana 79 píše:
Tak holky dnes jsem byla na folíkách a paní Dr. mi řekla ,že mám opět na pravé straně pěknej velkej folík a vysokou sliznici,tak dneska píchám pregnyl 5000 ve 21:00 a v sobotu jdu na IUI.Tak uvidíme,každopádně jsem hned podala žádost na IVF ať to běží,tak mi to bude pěkně navazovat. :)
Tak to je krása, to by mohlo klapnout, držím všechny palce co mám :kytka: u mě to nejspíš nedopadlo, jelikož mě od večera bolí v podbřišku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
9.2.12 18:36

Dana 79 jakto, že budeš muset na IVF, pokud se smím zeptat? Já přemýšlím, že vyzkouším ty 4 hrazené IUI a buď mi to souzené bude, nebo ne. Ty máš dítko normálně nebo po IUI?

• Citovat
  • Upravit
791
9.2.12 19:44

Báro tak to je mi líto ,ale vevěš hlavu třeba to ještě dopadne , bříško tě může bolet i když budeš těhule :) . Děkuji ti.

PavlaPir , já jdu v sobotu na 4 IUI a pokud nevyjde,tak už jsem dneska podala žádost na IVF je mi už 32 , tak nechci čekat, čekám 5 let a nic , ono pak už IUI nemá takový efekt. Jinak pojišťovna hradí 6 IUI. Já mám dítko 14ti leté, měla jsem jí v 18 a přirozeně a těď chceme druhý a nejde nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.2.12 09:27

Dani, mně je už skoro 33 let a žádné dítko nemám :( Někdy mě sužujou pocity, že budu bezdětná a je mi z toho všeho na nic. Ale musíme myslet pozitivně!!
Když mi nevyjde tohle druhé IUI, půjdu do třetího a pak zkusím IVF.
Baru, držím palce, ať ta červená mrcha nepřijde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.2.12 09:29
handa30 píše:
Dani, mně je už skoro 33 let a žádné dítko nemám :( Někdy mě sužujou pocity, že budu bezdětná a je mi z toho všeho na nic. Ale musíme myslet pozitivně!!
Když mi nevyjde tohle druhé IUI, půjdu do třetího a pak zkusím IVF.
Baru, držím palce, ať ta červená mrcha nepřijde!!
Bohužel přišla :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.2.12 09:48

Baru :hug: já tomu tak věřila… hlavně se nevzdávej a bojuj, hned se objednej na další IUI nebo konzultaci do CARu, ju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.2.12 09:52

Řekli mi ať si 14.2. udělám test i když předtím odmenstruuju a pak zavolám na objednání, tak to tak udělám… no trochu jsem to obrečela, ale co, jdu dál a nevzdám se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.2.12 09:54
bkrocek píše: Řekli mi ať si 14.2. udělám test i když předtím odmenstruuju a pak zavolám na objednání, tak to tak udělám… no trochu jsem to obrečela, ale co, jdu dál a nevzdám se :dance:

aha, tak to jo, nevěděla jsem, žes už volala. HLAVNÍ JE SE NEVZDAT :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.2.12 10:17

Nevzdávej se, jednou to vyjde :hug: Ach jooo, je to vždy hrozné zklamání, znám to ze své zkušenosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí