Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bkrocek píše:elllis píše:No ja mam menstruaci právě celkem nepravidelně, dnes 33MC, nic mě nebolí… no prostě asi nicbkrocek píše:bročku, mě řekli za 14 dníelllis píše:Na iui jsem byla 24.1. a řekli mi ať si udělám test až za 3 týdny
bkrosek, kdys byla na IUI???
kdy měla dorazit MS??? Cítíč něco???
a kolikátý DC jsi měla IUI? Nesvrbí tě už ručka???
elllis píše:17. den, no jako láká mě to test udělat, ale na druhou stranu se bojím zklamání, takže to odsunujibkrocek píše:a kolikátý DC jsi měla IUI? Nesvrbí tě už ručka???elllis píše:No ja mam menstruaci právě celkem nepravidelně, dnes 33MC, nic mě nebolí… no prostě asi nicbkrocek píše:bročku, mě řekli za 14 dníelllis píše:Na iui jsem byla 24.1. a řekli mi ať si udělám test až za 3 týdny
bkrosek, kdys byla na IUI???
kdy měla dorazit MS??? Cítíč něco???
Bročku, tak myslím, že bys klidně mohla… Já taky nechtěla, měla jsem strach, ale nakonec jsem testovala až večer a // byly … Necítríš ani prsa, ani podbříšek jako na MS nebo něco???
Prsa jsem cítila přes více jak týdnem a pak to přestalo, podbřišek mě taky nebolí. Kdyžtak holky já jsem Bára, dala jsem si fakt blbou přezdívku ![]()
No podbřišek mě bolel po iui, pak už ne, i když je fakt, že se snažím se nepozorovat, aby mi nehráblo ![]()
bkrocek píše:
No podbřišek mě bolel po iui, pak už ne, i když je fakt, že se snažím se nepozorovat, aby mi nehráblo
A to vážně vydržíš 3 týdny netestit…
Jestli chceš hodím ti pro inspiraci moje ![]()
Víš co já se docela bojím výsledku, proto mě to tolik neláká, ale o víkendu už asi udělám… Klidně inspiraci pošli ![]()
IUI jsem podstoupila poprvé, i když předtím už jsem se 2× stimulovala a připravovala. Jednou jsem měla clostik, pak vyvolání ovulace a snažení doma, nic. Pak mě stimulovali Menopurem a přestimulovali, takže zákaz sexu. Na další pokus mi nasadili Puregon, ale vlezla mi do toho svatební cesta, takže zase domácí snažení a nic. Pak jsem čekala na menstruaci víc jak 3 měsíce, takže se všechno protáhlo. Tentokrát už IUI proběhla, i když jsem měla nižší sliznici (5mm), doktor říkal, že by to vyjít mohlo, tak uvidíme o víkendu.
Baru, tak to chápu, poprvé jsem taky měla bobky, ale časem jsem se stala imunní… Ale myslím, že bys klidně testnout mohla… Tady máš moje testíky, jak sílily
elllis píše:Tak to je krasička, moc gratuluji a hlavně zdravíčko
Baru, tak to chápu, poprvé jsem taky měla bobky, ale časem jsem se stala imunní… Ale myslím, že bys klidně testnout mohla… Tady máš moje testíky, jak sílily
Příspěvek upraven 08.02.12 v 12:40
bkrocek píše:
Tak to je krasielllis píše:Tak to je krasička, moc gratuluji a hlavně zdravíčko
díky
už se nemůžu dočkat UTZ
taky bych ti chtěla blahopřát, nechceš to zkusit ![]()