Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Dana 79, Puregon píchám každý den, začínala jsem na 50 a nejvyšší mám myslím 150. Jednou už jsem měla hyperstimulační syndrom, tak jsem zvědavá jak to dopadne tentokrát. Jinak jsem dala na rady na netu, abych si to píchala až večer, že některé vedlejší účinky zaspím. Takže je mi dobře, ale chce to fakt hodně pít, jinak mě začne bolet hlava. Mám za sebou 4 injekce, v neděli půjdu na ultrazvuk, tak uvidíme, pokud půjde všechno hezky, tak iui v úterý. Držím palečky ![]()
Ahoj bkrocek, tak budu držet palce, aby to hned na poprvé vyšlo!
Já po nijak nestimulovaným prosinci, kdy jsme prošvihli ovulku, ptž byla nečekaně brzo, takže jsem nemohla na IUI, jsem to opět dostala.
No ale nějak mě to nepřekvapilo, nečekala jsem zázrak, když se nám to nepodařilo po 3/4 roce snažení s Clostilem, ani po 1.IUI. Takže příští týden jedu do Caru, snad tu ovu zase neprošvihnu, budu 10.den, tak snad ne! No a případně naplánujeme 2.IUI. A už jsem se i objednala na doporučovanou laparku. Sice mam z toho bobky, ale třeba mě to nějak odšpuntuje ![]()
bkrocek píše:
Ahoj Dana 79, Puregon píchám každý den, začínala jsem na 50 a nejvyšší mám myslím 150. Jednou už jsem měla hyperstimulační syndrom, tak jsem zvědavá jak to dopadne tentokrát. Jinak jsem dala na rady na netu, abych si to píchala až večer, že některé vedlejší účinky zaspím. Takže je mi dobře, ale chce to fakt hodně pít, jinak mě začne bolet hlava. Mám za sebou 4 injekce, v neděli půjdu na ultrazvuk, tak uvidíme, pokud půjde všechno hezky, tak iui v úterý. Držím palečky
Tak to je super,že ti po něm nic není a doufám,že žádný hyperstimulační syndrom tentokrát nebude. Budu ti na úterý držet palečky, ať to vyjde . Já píchala ve středu pregnil ,dnes IUI a od neděle utrogestan,joo a prednison beru už dva měsíce v kuse , tak by to mohlo už konečně vyjít
.
Ahoj holky, tak já jsem v pátek po druhém IUI, po stimulaci clostíkem (sice nechápu proč, když mám normální ovulaci) tak tam našli teda jeden folikul 24 mm tak uvidíme… Manžel spermio tak nějak průměrný, ale prý to žádná sláva není. Tak jsem zvědavá, zda to vyjde… Taky jak psala DANA 79 vždy po OVU jsem cítila tlak v břiše, prostě jsem třeba věděla, že po pregnylu folikul prasknul a že cestuje
ale teď nic. Je mi až moc dobře, což tedy také nevím, jestli je to dobře nebo zle. Tak přeji všem už ty vytoužené // ![]()
riperka píše:
Ahoj holky, tak já jsem v pátek po druhém IUI, po stimulaci clostíkem (sice nechápu proč, když mám normální ovulaci) tak tam našli teda jeden folikul 24 mm tak uvidíme… Manžel spermio tak nějak průměrný, ale prý to žádná sláva není. Tak jsem zvědavá, zda to vyjde… Taky jak psala DANA 79 vždy po OVU jsem cítila tlak v břiše, prostě jsem třeba věděla, že po pregnylu folikul prasknul a že cestujeale teď nic. Je mi až moc dobře, což tedy také nevím, jestli je to dobře nebo zle. Tak přeji všem už ty vytoužené //
Ahoj,tak třeba ti dal clostík ,aby jsi měla větší šanci na otěhotnění. Já ho měla před třemi lety a při ovulaci jsem myslela ,že mi odpadne spodek
,ale domácí snažení. Teď jsem bez stiulace, mám taky přirozenou ovu. , ale doufám ,že mám šanci protože jsem píchala pregnil už 10 den a 12 bylo 3 IUI . Dřív jsem to měla o dva dny šoupnutý , tak nevím … Já myslím ,že je to jedno jak ti je protože mě po 1 IUI bolelo břicho a po druhým mi nebylo celou dobu vůbec nic,tak se vůbec nestresuj,třeba se to povede. Držím ti moc palečky.
![]()
Ahoj holky,
tak včera ultrazvuk, ale folíky ještě malé, takže ještě další 2 injekce puregonu a v úterý odpoledne zase ultrazvuk. Pan doktor říkal, že to vypadá nadějně, ale že se musí opatrně, aby mě zase nepřestimulovali…tak snad se dočkám tentokrát iui
bkrocek píše:
Ahoj holky,
tak včera ultrazvuk, ale folíky ještě malé, takže ještě další 2 injekce puregonu a v úterý odpoledne zase ultrazvuk. Pan doktor říkal, že to vypadá nadějně, ale že se musí opatrně, aby mě zase nepřestimulovali…tak snad se dočkám tentokrát iui
Tak vidíš , tentokrát to určitě dobře dopadne , folíky budou krásný a IUI určo vyjde.
Tak porad foliky male, takze dalsi hormony a v patek dalsi ultrazvuk
bkrocek píše:
Tak porad foliky male, takze dalsi hormony a v patek dalsi ultrazvuk
Pořád lepší si ještě počkat , než aby tě zase přestimulovali. V pátek to bude určitě dobrý, moc ti držím palečky. Mě je tenokrát docela divně , bolí mě břicho, prsa a vůbec je mi na nic
. Asi jsem nějaká přehormonovaná
. No jo no co naděláme vid .
Tak holky zítra poslední injekce Puregonu, v neděli Ovitrelle a v úterý IUI, tak se konečně dočkám. Sice velké naděje tomu nedávám, ale třeba to zrovna vyjde. A co vy, jak jste na tom? Hezký víkend ![]()
No vidíš, jak jsi to krásně zvládla . Moc a moc ti držím pěstičky ať se ti v úterý zadaří
. Mysli na to ,že to prostě vyjde , musí , musí, musí
. Já nic , je mi pořád stejně a budu testit asi v pátek nebo v sobotu příští týden,tak uvidíme . Pa pa krásný víkend
.
Ahoj
, ráda bych se podělila o své zkušenosti s IUI. První IUI jsme měli s manželem 9.12.2011 .5 dní injekce Menopur a pak pregnyl na ovulaci, bohužel první IUI nevyšla. 15.1.2012 jsem byla na druhé IUI tentokrát jen s pregnylem a tak čekám, mám ještě týden na testík. Uvidíme
co bude nebo nebude. Jinak všem přeji pevné nervy a moc a moc štěstí ať máte co nejdříve // ![]()
Katy80 píše:
Ahoj, ráda bych se podělila o své zkušenosti s IUI. První IUI jsme měli s manželem 9.12.2011 .5 dní injekce Menopur a pak pregnyl na ovulaci, bohužel první IUI nevyšla. 15.1.2012 jsem byla na druhé IUI tentokrát jen s pregnylem a tak čekám, mám ještě týden na testík. Uvidíme
co bude nebo nebude. Jinak všem přeji pevné nervy a moc a moc štěstí ať máte co nejdříve //
Ahoj Katy,tak to jsme na tom skoro stejne,akorát já byla na 3IUI v pátek 13.1.,tak doufám že to bude šťastný den.Přeji ti atˇ ti to vyjde.Jak dlouho se snažíte?
Ahoj, snažíme se 3 roky a až poslední půl rok jsme v Pronatalu. Manžel je OK
a já mám pomalejší ovu tak nám pomáhají IUI. Uvidíme jak to dopadne, držím ti palečky
!!