IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
27.11.11 13:15

Tak to gratuluju a moc ti to přeju… :palec: Je fakt, že nikdo koho osobně znám z IUI neotěhotněl, ale taky je fakt, že ho z těch všech, které mají děti z umělého podstoupila jen jedna. Ne pro každého je to vhodné… Zkoušíme a doufáme… :) Třeba se nám to povede…Ale je fakt že je to o nervy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
27.11.11 13:40
veverusaf píše:
Tak to gratuluju a moc ti to přeju… :palec: Je fakt, že nikdo koho osobně znám z IUI neotěhotněl, ale taky je fakt, že ho z těch všech, které mají děti z umělého podstoupila jen jedna. Ne pro každého je to vhodné… Zkoušíme a doufáme… :) Třeba se nám to povede…Ale je fakt že je to o nervy… :zed:

Tak to držím palečky, třeba budeš jedna z těch, komu to pomůže :palec: To je tvoje první IUI nebo už zkoušíte pokolikáté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.11.11 15:06

Teď to bylo moje druhé. Bez hormonální stimulace… Uvidíme… :) Čekám… Oba jsme s manželem v pořádku, tak věříme, že se to podaří…třeba i doma.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.11.11 19:16

Tak jsem po nákupech a nic zase nemám,ach jo čím jsem starší tím mě ty vánoce bavjej míň a míň :) co koupit náctiletejm a dospělejm fakt nevim :zed: .Akorát mě bolej nožičky,jinak je mi nějak dobře a je mi to divný touhle dobou 16dc mi bolívá břicho a to tak že dost a teď je mi ok,tak to asi neklapne.Já mám normálně bolestivou ovulaci,tak jsem na to zvyklá . Co ty jak je tobě ? Jo jo jinak jsem v klidu žádnej stres nemá to cenu to máš pravdu. Ale ježíšek bude letos hodnej a třeba přiletí k vám Veverusaf a přinese // pod stromeček.

Veve.m taky gratuluji, třeba nás taky čeká nakonec IVF uvidíme za dva měsíce já i veverusaf jsme na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
27.11.11 19:20

Tak na vás budu myslet holky, ať se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.11.11 19:31
veve.m píše:
Tak na vás budu myslet holky, ať se zadaří :hug:

Jéé, děkuju, to je moc milé! :) Třeba nám to pomůže… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.11.11 19:39
Dana 79 píše:
Tak jsem po nákupech a nic zase nemám,ach jo čím jsem starší tím mě ty vánoce bavjej míň a míň :) co koupit náctiletejm a dospělejm fakt nevim :zed: .Akorát mě bolej nožičky,jinak je mi nějak dobře a je mi to divný touhle dobou 16dc mi bolívá břicho a to tak že dost a teď je mi ok,tak to asi neklapne.Já mám normálně bolestivou ovulaci,tak jsem na to zvyklá . Co ty jak je tobě ? Jo jo jinak jsem v klidu žádnej stres nemá to cenu to máš pravdu. Ale ježíšek bude letos hodnej a třeba přiletí k vám Veverusaf a přinese // pod stromeček.Veve.m taky gratuluji, třeba nás taky čeká nakonec IVF uvidíme za dva měsíce já i veverusaf jsme na tom stejně.

Tak na tom se taky shodnem. Vánoce už taky prožívám míň a míň… a o dárcích ani nemluvím…Všichni naši příbuzní co nemaj to si koupěj a co pořád vymýšlet..?! Vyrazila jsem taky do města, nakoupit materiál na adventní věnec, jsem takový kreativní typ :D a ještě do přírody na větve do truhlíků na okna a jsem vyřízená..Na chvilku sednu k televizi a asi brzo odpadnu :) Je mi naprosto dobře. Nic necítím, nic mě nebolí, jen mám výtok z Utrouše..Taky je mi to podezřelý, asi bych byla radši, kdyby mě hrozně bolelo břicho, jako na znamení že se něco děje… No nevim, možná je to takhle dobře… :nevim: Jéé, to by bylo kdyby jsme tam obě dvě objevily // a darovaly je svým mužům pod stromeček… :D Radši ani nemyslet, abych pak nebyla zklamaná…
Tak se opatruj a hezký první pracovní den! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.11.11 13:54

Tak první pracovní den v tomto týdnu docela utíká , vyřídila jsem vše co jsem potřebovala pracovního a teď pojedu s malou Jájou (ta holčička co hlídám) k doktorce na kontrolu má anibiotika, ale už zlobí,tak je jí myslím dobře :lol: . Závidím ti tvojí kreativitu to já jsem na takové něci levá :) , chtěla jsem konečně umýt ty okna ,ale malá spala jen 50 min.,tak nestíhám. Už aby bylo devátého ať už můžem testovat a žádý jiný výsledek nž pozitivní nebereme že jooo :lol: Zatím pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.11.11 20:22

Ach jo, to byl dneska den… :poblion: V práci masakr a pak se mi rozbil mobil… ach jo… :cert: Tak jsem si na lepší náladu chtěla dát svařené víno a mamka mě varovala, že svařené víno a horká koupel můžou způsobit potrat… :( Sice ani netušim jestli jsem těhotná, ale riskovat to nechci…Takže asi půjdu spát… Jinak mi je naprosto dobře, nic mě nebolí, nic zvláštního necítím…To je fajn, že máš takové odreagování v podobě malé „čertice“ :) Já se ani na to testování necítím,mám strach z / … :( Ale jsem zvědavá…:D Naštěstí blížící se Vánoce jsou parádní odreagování.. :) papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.11.11 20:36

Jo a s těma příznakama a pocitama vytáčim svojí tetu, doktorku (ne gynda), která tvrdí, že je napostý NESMYSL myslet si hned po týdnu od početí, že něco poznám nebo budu cítit… Tak jí ráda věřím, protože nic zvláštního necítím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.11.11 08:46

No tak to mě mrzí , že jsi měla takové příšerné pondělí,dneska bude už líp uvidíš :) . Jé svářo bych si taky dala , ale na ten prednison nesmím vůbec alkohol(pak je straše špatně od žaludku). Já si myslím , že kdyby jsi si dala takovou vlažnou vanu ,tak se ti nic nestane vdycky je lepší se nenapařovat.S těma příznakama máš pravdu určitě nic cítit nejde takhle brzo,když jsem čekala Nikču,tak mi taky nic nebylo až kyž jsem to měla dostat,tak mě bolelo břicho na MS a pak jsem udělala test a byly tam :lol: no jo , ale je to již 14 let. Abych nebyla dřív babičkou než po duhé maminkou :) ne ne ne to byl hloupý žert. Hodně pevných nervů v práci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
29.11.11 16:27

Ahojky,
ráda bych se k Vám přidala - tuhle sobotu jsem byla poprvé na IUI a mám se testovat za 14 dní. Jediné, co pociťuji je, že mě jakoby tlačí břicho a občas píchne. A po ránu mi po Utrogestanu nebývá moc dobře :? a po spolknutí prášku se mi motá hlava. Ale tohle bude hodně ovlivněno tím Utrogestanem. Už i kamarádka mi říkala, ať se tolik nehlídám a má pravdu :zed: . Dělala jsem to, i když jsme se snažili přirozeně a nikdy z toho nic nebylo. Tak budu doufat a věřit, že to tentokrát vyjde! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.11.11 17:12

Ahoj Ivo, vítej! Určitě je lepší se nepozorovat, to si pak člověk vnutí příznaky, které třeba ani nejsou… Ale nemyslet na to prostě NEJDE! :) Obě s Danou Utrogestan taky užíváme, ale vaginálně, je to fakt lepší a odbouráš tím vedlejší příznaky! Taky myslím, že to doktoři preferují, má to vyšší účinek,asi… :) Přeju hodně štěstí a // a zase napiš… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.11.11 17:16
Dana 79 píše:
No tak to mě mrzí , že jsi měla takové příšerné pondělí,dneska bude už líp uvidíš :) . Jé svářo bych si taky dala , ale na ten prednison nesmím vůbec alkohol(pak je straše špatně od žaludku). Já si myslím , že kdyby jsi si dala takovou vlažnou vanu ,tak se ti nic nestane vdycky je lepší se nenapařovat.S těma příznakama máš pravdu určitě nic cítit nejde takhle brzo,když jsem čekala Nikču,tak mi taky nic nebylo až kyž jsem to měla dostat,tak mě bolelo břicho na MS a pak jsem udělala test a byly tam :lol: no jo , ale je to již 14 let. Abych nebyla dřív babičkou než po duhé maminkou :) ne ne ne to byl hloupý žert. Hodně pevných nervů v práci :mavam:

Tak dnes to bylo v práci vážně lepší…Včera nápor, tak jsem se dnes moc nepředřela.. :D Místo svařáka a vany jsem si dala Colu a sprchu,nojo :D Máš výhodu, že už si jedno těhotenství prožila, tak můžeš srovnávat, sice už to je 14 let, ale takový věci se nezapomínaj :palec: Jůůů, aha, to teda byl humor…To určitě ne,nebooj :D
A jaký byl den? :) Něco nového? U mě nic, žádné příznaky :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.11.11 17:51

Jo a ještě jedna příhoda z dnešního rána. Šla jsem potmě a rozespalá a spadla jsem ze schodů… :-O Naštěstí jsem se zastavila o protější zeď a nenatloukla si nic jiného než ruce… Ale ráno bylo vydařený teda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí