IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1164
18.6.11 14:14

ahoj, já jsem po 1.IUI - měli jsem PO VYČIŠTĚNÍ! množství 14,9mil./ml a pohyblivost 99% - je to dobré? dr.říkala, že je jich sice míń, ale pěkně se hýbou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
22.6.11 16:55
IvčaIva píše:
ahoj, já jsem po 1.IUI - měli jsem PO VYČIŠTĚNÍ! množství 14,9mil./ml a pohyblivost 99% - je to dobré? dr.říkala, že je jich sice míń, ale pěkně se hýbou… :nevim:

to máš divný parametry,mají být 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
23.6.11 10:30

8-o 3 miliony nebo 3 parametry? :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
25.6.11 17:42
IvčaIva píše:
8-o 3 miliony nebo 3 parametry? :think: :-D

3 parametry.............hustota,rychlost a morfologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
14.7.11 09:40

Ahojky, můžu se k vám přidat? Mám po druhé IUI, u první byla jen stimulace clostíkem, pak IUI a i když vše probíhalo v pořádku, tak z toho nic nebylo. Teď jsem po druhé IUI, opět clostík, dva dny před IUI pregnyl. Asi po pěti dnech po IUI jsem začala slabě krvácet. Je to něco mezi špiněním a menzes. Někde jsem četla, že když se vajíčko zahnizďuje, tak může slabé krvácení nastat. Ale to až tak 14 dnů po oplodnění. Nestalo i vám se něco podobného? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvaIvča
14.7.11 11:50

Ahoj, mně tohle dělá Utrogestan, může to být i z proběhlé ovulace. 5 dní na uhnizďování je docela brzo, variant, proč se tohle děje, je fakt víc. :nevim: Vydrž do testu a budeš moudřejší! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3189
17.7.11 20:34

IVF

Ahojky holky,

zvažujeme IVF,jelikož 2 IUI nevyšlo a nějak moc nevěříme že 3 vyjde,ale zkusíme ho.Máte někdo zkušenosti jak se tím začíná,co pojištovna atd.....?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.7.11 10:19

Ahoj holky, tak mi duhá IUI nevyšla a v pondělí jdu na třetí IUI. Tak jsem zvědavá. Když to nevyjde, tak to chvíli nebudeme řešit a pak uvidíme co dál. Možná už má tělo hormonů až moc :mrgreen: Jinak třetí prý vychází většině holek. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvaIvča
28.7.11 11:50

já jsem tedˇ taky po 2.neúspěšné IUI, měla jsem ji krom Pregnylu úplně bez hormonů a je z toho průs… :cert: 4.den po IUI jsem začala na střídačku špinit a krvácet, lítají ze mně cucky sliznice, jdu v pondělí na konzultaci, tak uvidím, co bude - jsem z toho dost na nervy, jak poznám při tomhle věčném špinění, jestli už mám MS a nový cyklus a mám se chystat na další inseminaci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3911
28.7.11 12:26

Ivo, mi to dělalo druhé IUI, kdy jsem měla pregnyl. Asi 4 dny po IUI jsem začala špinit a mimo to ještě kousky něčeho. Po týdnu to přestalo a týden na to přišla menstruace. Myslím si, že to bylo tím pregnylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvaIvča
28.7.11 15:17

Aha, ale že mi to nikdy před tím nedělalo, a to mám Pregnyl už po 5. nebo po 6. :nevim: Možná to bude právě kombinací cyklu s Pregnylem, ale bez Utrogestanu.
Ale s takovým špiněním(až krvácením) naděje na úspěch asi není, že? :zed:

• Citovat
  • Upravit
3911
28.7.11 15:25

u mě z toho nic nebylo. V pondělí jdu na třetí IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
28.7.11 15:27

já měla pregnyl poprvé, tak možná proto jsem špinila a měla jsem ho v kombinaci s duphastonem a clostilbegytem. Možná tam nějaká šance. Však se zkus po 14. dnech od IUI otestovat a uvidíš. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
12.8.11 17:30

Ahojky,
tak jsem včera podstoupila 3 IUI a zarověn jsme zažádali o IVF.....už je to v běhu v sobotu začínám brát první léky.....22.8 jdu na UZ jestli náhodou nevyšla IUI ale nepředpokládáme to.Manžel bral 4 měsíce všechny vitamíny co mu poradili,pil i čaj ale stejně mu to morfologii nezlepšilo,jen rychlost a hustotu ale to měl OK už předtím ,prostě patříme k té vyjímce na které nepůsobí vitamíny jak bysme chtěli.
Ale IVF prý vyjde určitě,pokud se neobjeví nějaký problém,doktoři jsou na IVF hodně pozitivní tak to nám dodává naději a sílu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.9.11 15:27

Ahojky,
tak to máme za sebou,nakonec jsem měla 6 folíků :-) a jednu cistu :-( ,která se mi udělala z těch hormonů.Tak mi jí odstranili a mělo by to být OK…Dnes jsem měla nervy jak špagátky,čekalo se kolik se jich oplodní a uchytí a výsledek je super…4 vajíčka jsou jistý a 5 ještě sledují,je nějaký línější :mrgreen: no a to 6 nebylo zralý,ale je to prý super výsledek říkal dr.....
Máme s manželem velkou radost,vypadá to hodně nadějně na miminko nebo miminka :dance: …Přesvědčili mě na zavedení 2…takže můžou být dvojčata :-o ,ale taky by se to zvládlo…popravdě pokud nebudu muset toto již nikdy podstoupit,budu ráda,žádný med to není :roll:
Tak páček a drž mi ještě pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital