Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, já jsem po 1.IUI - měli jsem PO VYČIŠTĚNÍ! množství 14,9mil./ml a pohyblivost 99% - je to dobré? dr.říkala, že je jich sice míń, ale pěkně se hýbou… ![]()
IvčaIva píše:
ahoj, já jsem po 1.IUI - měli jsem PO VYČIŠTĚNÍ! množství 14,9mil./ml a pohyblivost 99% - je to dobré? dr.říkala, že je jich sice míń, ale pěkně se hýbou…
to máš divný parametry,mají být 3
IvčaIva píše:
3 miliony nebo 3 parametry?
![]()
3 parametry.............hustota,rychlost a morfologie
Ahojky, můžu se k vám přidat? Mám po druhé IUI, u první byla jen stimulace clostíkem, pak IUI a i když vše probíhalo v pořádku, tak z toho nic nebylo. Teď jsem po druhé IUI, opět clostík, dva dny před IUI pregnyl. Asi po pěti dnech po IUI jsem začala slabě krvácet. Je to něco mezi špiněním a menzes. Někde jsem četla, že když se vajíčko zahnizďuje, tak může slabé krvácení nastat. Ale to až tak 14 dnů po oplodnění. Nestalo i vám se něco podobného? ![]()
Ahoj, mně tohle dělá Utrogestan, může to být i z proběhlé ovulace. 5 dní na uhnizďování je docela brzo, variant, proč se tohle děje, je fakt víc.
Vydrž do testu a budeš moudřejší! ![]()
Ahojky holky,
zvažujeme IVF,jelikož 2 IUI nevyšlo a nějak moc nevěříme že 3 vyjde,ale zkusíme ho.Máte někdo zkušenosti jak se tím začíná,co pojištovna atd.....?
Díky moc
Ahoj holky, tak mi duhá IUI nevyšla a v pondělí jdu na třetí IUI. Tak jsem zvědavá. Když to nevyjde, tak to chvíli nebudeme řešit a pak uvidíme co dál. Možná už má tělo hormonů až moc
Jinak třetí prý vychází většině holek. Tak jsem zvědavá.
já jsem tedˇ taky po 2.neúspěšné IUI, měla jsem ji krom Pregnylu úplně bez hormonů a je z toho průs…
4.den po IUI jsem začala na střídačku špinit a krvácet, lítají ze mně cucky sliznice, jdu v pondělí na konzultaci, tak uvidím, co bude - jsem z toho dost na nervy, jak poznám při tomhle věčném špinění, jestli už mám MS a nový cyklus a mám se chystat na další inseminaci ![]()
Ivo, mi to dělalo druhé IUI, kdy jsem měla pregnyl. Asi 4 dny po IUI jsem začala špinit a mimo to ještě kousky něčeho. Po týdnu to přestalo a týden na to přišla menstruace. Myslím si, že to bylo tím pregnylem.
Aha, ale že mi to nikdy před tím nedělalo, a to mám Pregnyl už po 5. nebo po 6.
Možná to bude právě kombinací cyklu s Pregnylem, ale bez Utrogestanu.
Ale s takovým špiněním(až krvácením) naděje na úspěch asi není, že? ![]()
já měla pregnyl poprvé, tak možná proto jsem špinila a měla jsem ho v kombinaci s duphastonem a clostilbegytem. Možná tam nějaká šance. Však se zkus po 14. dnech od IUI otestovat a uvidíš.
![]()
Ahojky,
tak jsem včera podstoupila 3 IUI a zarověn jsme zažádali o IVF.....už je to v běhu v sobotu začínám brát první léky.....22.8 jdu na UZ jestli náhodou nevyšla IUI ale nepředpokládáme to.Manžel bral 4 měsíce všechny vitamíny co mu poradili,pil i čaj ale stejně mu to morfologii nezlepšilo,jen rychlost a hustotu ale to měl OK už předtím ,prostě patříme k té vyjímce na které nepůsobí vitamíny jak bysme chtěli.
Ale IVF prý vyjde určitě,pokud se neobjeví nějaký problém,doktoři jsou na IVF hodně pozitivní tak to nám dodává naději a sílu:-)
Ahojky,
tak to máme za sebou,nakonec jsem měla 6 folíků
a jednu cistu
,která se mi udělala z těch hormonů.Tak mi jí odstranili a mělo by to být OK…Dnes jsem měla nervy jak špagátky,čekalo se kolik se jich oplodní a uchytí a výsledek je super…4 vajíčka jsou jistý a 5 ještě sledují,je nějaký línější
no a to 6 nebylo zralý,ale je to prý super výsledek říkal dr.....
Máme s manželem velkou radost,vypadá to hodně nadějně na miminko nebo miminka
…Přesvědčili mě na zavedení 2…takže můžou být dvojčata
,ale taky by se to zvládlo…popravdě pokud nebudu muset toto již nikdy podstoupit,budu ráda,žádný med to není ![]()
Tak páček a drž mi ještě pěstičky