IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
28.12.11 17:59
Luminex píše:
Motýlice, je mi moc líto, že tobě to nevyšlo a doufam, že už to konečně vyjde. Já jsem toho tolik ještě neprožila a tak třeba to skutečně také budu mít tak, že co mě nezabije to mě posílí. Mám zrovna i takovou menší krizi s manželem.. to se prý také stává, někoho to semkne, někoho to odcizí, můj manžel je docela hrdý a problém si moc nepřipouští a mě strašně od něj chybí ta podpora, kterou tam nemám od začátku a to je bohužel taky špatně :( :,( Tak uvidíme. Dano, ani nevím co na to říct, je mi to moc líto.. 5 let je pro mě nepředstavitelná doba když už i ten rok mi připadá jako věčnost, ale člověk se asi fakt obrní, nic jiného mu nezbývá. A zkoušela jsi reponaci pánve? To je taková masáž kdy ti vrátí údajně pánev na správné místo,aby bylo všechno v rovnováze..hodně žen díky tomu otěhotnělo po nevydařených IVF. Já jsem na tom byla, chtěla jsem to zkusit, ale pak se zjistilo, že problém není ve mě, ale v manželovi. S lékama nemám zatím žádné zkušenosti. Takže ti moc držím pěstičky :* Mě můj gyndař říkal, že to vidí na IUI, já bych do IVF hned nechtěla, člověk má asi zkusit všechno než se rozhodně pro radikální zásah ;)

Ahoj! Mám za sebou 3 IUI a čekám na výsledek..Bohužel nějak podvědomě cítím že to ani tentokrát nevyšlo… Zaujala mě tvá rada ohledně reponace pánve, můžeš k tomu napsat více info? Kdo to dělá, bolí to? Co to obnáší? V CAR mi naznačili, že v lednu mě chtějí poslat na fyzioterap. vyšetření…To je ono? Děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
28.12.11 19:54

Já se rozhodně nechci Ivčuli dotknout, jen jsem tím chtěla říct, že by byly dobré diskuze na toto téma, kde se může dozvědět odpovědi na svoje otázky, tady evidentně žádná nepodstoupila dobrovolně potrat. A nikdo neví co se děje pak, četla jsem opravdu různé názory a nejlépe by řekl doktor, já bych začala tím co znám, aby doktor udělal HP, aby si nechali vyšetřit SPG a pak se uvidí…

Veverusaf třeba to vyšlo, moc držím pěstičky :* Reponace pánve je taková masáž v křížové oblasti. Paní co mi to dělala mi tvrdila, že tím pomohla každé i co byli na IVF a nevyšlo to. Ptala jsem se na to i gynekologa a ten mi potvrdil, že žena může být zablokovaná v malé pánvy a málo prokrvená a proto se nedaří i kdyby nevím co. Ta masáž není nějak bolestivá, občas to je teda cítit, ona mi tvrdila, že mi masíruje body dělohy a vaječníků apod. Víceméně to trvalo asi 45 minut, nevím už přesně a říkala mi, že mi bude zle, že mě bude hodně bolet hlava a musím hodně pít. Byla jsem na tom dopoledne a ještě odpoledne v pohodě a pak to přišlo, tak šíleně mě bolela hlava, že se mi málem rozskočila a chtělo se mi zvracet, no musela jsem to jít zaspat a druhý den to bylo v pohodě. Říkala mi, že pak může přijít silnější MS, ale to jsem nezpozorovala. No a to je celé… tvrdila mi, že stačí jednou a budu těhotná..no a nebyla jsem. Ale díky špatnému SPG, věřím, že kdyby to bylo dobré tak se to povede. Ta masáž údajně vrací ty orgány a tu malou pánev do rovnováhy a na své místo. Věř tomu nebo nevěř..já těmhle věcem věřím. Jinak nevím odkud jsi, já od Plzně, tak ti pak můžu poslat kontakt kde to dělají. Držím pěstičky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.12.11 20:29

Luminex děkuju moc za info… Taky tomu docela věřím a nevím jak si vysvětlit neúspěchy, když jsme oba v pořádku, takže chci zkusit všechno a taky zjistit jestli jsem v pořádku než budu platit peníze za IVF…Taky děkuju za přání, ale myslím, že se nemýlím a nevyšlo nám to ani tentokrát… :( Pokusím se zjistit kde to dělají tady u nás, Plzeň je trochu z ruky… :) A co se týká vašeho problému, tak si nejsem jistá jestli IUI je to pravé … Jasně člověk chce zkusit všechno než IVF, (i my) ale úspěšnost IUI je malá a se špatným spermio se ještě snižuje… Ale každopádně přeju hodně štěstí a ať se to povede! Určitě dej vědět… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.12.11 07:47
ivcula7 píše: :,( :,( vsechny zdravím je mi 22let a v 17ti jsem byla na potratu ve 3mesici uz a tet se s pritelem snazime o miminko rok a furt nic myslite ze po tom potratu uz byt tehotna nemohu :,( :,( :( :(

Sice nevím co ti řekl Dr. a jak dlouho se snažíš o mimi,ale vůbec to tím potratem být nemusí, je spousta holek které podstoupily čištění ať dobrovolně nebo po zamlklém těhotenství a otěhotněly a mají děti. :)

Příspěvek upraven 03.01.12 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.12.11 08:13
Luminex píše:
Motýlice, je mi moc líto, že tobě to nevyšlo a doufam, že už to konečně vyjde. Já jsem toho tolik ještě neprožila a tak třeba to skutečně také budu mít tak, že co mě nezabije to mě posílí. Mám zrovna i takovou menší krizi s manželem.. to se prý také stává, někoho to semkne, někoho to odcizí, můj manžel je docela hrdý a problém si moc nepřipouští a mě strašně od něj chybí ta podpora, kterou tam nemám od začátku a to je bohužel taky špatně :( :,( Tak uvidíme. Dano, ani nevím co na to říct, je mi to moc líto.. 5 let je pro mě nepředstavitelná doba když už i ten rok mi připadá jako věčnost, ale člověk se asi fakt obrní, nic jiného mu nezbývá. A zkoušela jsi reponaci pánve? To je taková masáž kdy ti vrátí údajně pánev na správné místo,aby bylo všechno v rovnováze..hodně žen díky tomu otěhotnělo po nevydařených IVF. Já jsem na tom byla, chtěla jsem to zkusit, ale pak se zjistilo, že problém není ve mě, ale v manželovi. S lékama nemám zatím žádné zkušenosti. Takže ti moc držím pěstičky :* Mě můj gyndař říkal, že to vidí na IUI, já bych do IVF hned nechtěla, člověk má asi zkusit všechno než se rozhodně pro radikální zásah ;)

Ahojky, reponaci pánve neznám , mobilizaci kostrče nevím jesli je to něco podobného :think: … Já se z toho počítač zbláznim už to píšu po třetí a vždycky se mi to smaže :pocitac: … Jinak jsem zkoušela kde co , cvičit mojžíšovou , masáže a teď v CAR IUI. Při IVF mi ani tak o peníze nejde , jen se bojim , chtěla bych to mít za sebou a žít zase obyčejnej život :) Leden ještě 3IUI a pak hurá do IVF a to už prostě musí vyjít !!!! Já mám ten prednison na snížení imunity vůči potencionálnímu embriu,aby ho moje tělo nevypudilo, tak tam bude zakopanej pes má alergie . Jo a ještě švára nemohl mít normálně děti , měl úplně katastrofální spermiogram a hle má tříletého kluka spontáně,tak nebuď smutná zázraky se dějí stále :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
29.12.11 14:04

Dana79 Když já mám pocit, že se ty zázraky stávají pouze, když už na ně přestaneš věřit a my máme spíš tendenci se k nim upínat… Tedy alespoň já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.12.11 14:31
rehonka píše:
Dana79 Když já mám pocit, že se ty zázraky stávají pouze, když už na ně přestaneš věřit a my máme spíš tendenci se k nim upínat… Tedy alespoň já :oops:

Vždycky budeš alespoň malinko doufat a myslím že věřit na zázraky nepřísluší jenom dětičkám,ale i nám které občas ty zázraky potřebují :) . Vždycky když vypadá něco beznadějně,tak se většinou objeví něco co to změní. Nevím přesně co tě trápí,ale věř bude líp :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.12.11 12:56

Holky, čeká nás rok 2012 a musíme věřit, že bude šťastný a úspěšný! Moc vám, i sobě, přeju, aby jsme se v tom příštím roce miminka dočkaly! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.12.11 16:47

Určitě, musíme tomu věřit a miminka se brzy určitě dočkáme!! :palec: Já byla včera v Caru a Dr. mi říkala, že jsem po ovulaci, takže z kraje ledna druhá IUI nehrozí. Minulý měsíc jsem ji měla až zase 18.DC a teď už 10.DC. No mám to nějaký rozházený. :roll: Ale těší mě, že tulení v té době bylo, takže je naděje na úspěch a moje hlavní přání do nového roku bude, abych to v lednu už nedostala :) . Všem přeji krásný nový rok a konečně už // čárky na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.1.12 13:52

Tak doufám,že jste všechny vstoupily do nového roku šťastnou nohou a přeji vám všem ať máte ty vysněné //… Ivo123 to je mi líto ,že ti to nevyšlo , ale třeba to tulení bude mít dobrý výsledek, držím palečky… Já prosinec musela vynechat IUI ,tak jsme se taky tulili,ale od 20 DC špinim a nevim proč , nikdy se mi to mimo MS nestalo a menzes mám přesně na den tak nevím co to znamená :nevim: jestli se mé tělo nebrání,tak tajně doufám ,že mi zabere ten Prednison . Tak leden-únor žádost a IVF a snad to vyjde :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.1.12 17:03
veve.m píše:
IUI jsou naprd, byla jsem na čtyřech a nic. Pomohlo až ivf
veve musím ti bohužel dát za pravdu… Ani nám IUI nevyšlo…měli jsme 3 pokusy a budeme žádat o IVF… Nelituju, že jsme to zkusili, ale nepomohlo nám… Věřím, že se IVF podaří… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
8.1.12 20:05

Děvčátka, určitě je na IUI potřeba psychika v pohodě že jo? My máme takové na houby období, nezačal nám ten rok 2012 šťastně, máme nemocnou manželovo maminku, už má asi rok a půl rakovinu a teď je to nějaké horší a musí zrovna příští týden na operaci a my máme jít v pátek na konzultaci ohledně toho všeho a manžel to chce odpískat, že na to nemá náladu a já koneckonců také ne… co se dá dělat..asi by se to ani nepovedlo když oba nejsme naladěni, že jo?
Tak Vám všem držím pěsti!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.1.12 08:48

Ahoj Luminex, určitě je potřeba být i po psychické stránce v pohodě. To je mi líto ,že si musíte procházet takovýmhle nešťastným obdobím . Chápu vás ,že na to opravdu nemáte náladu,tak doufám,že to nebuete muset odkládat na dlouho,protože sama vím jak to početí může trvat dlouho … Já jdu zítra na vyšetření a v asi v ponělí na 3IUI,tak jse na to zvědavá co mi zítra řekne , nějak mi zmatkoval MC sice jen tenhle měsíc,ale nevím co to bylo. 3D UTZ dělohy byl v pohodě , tak snad to bude ok. Ať vám všechno dobře dopadne a je vše už jen lepší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.1.12 11:05

Ahoj holky,
taky bych se k Vám ráda přidala. Čeká mě první IUI příští týden, chodíme do Prahy do Pronatalu, problém je z části u mě, prý kvůli váze neovuluji nebo nepravidelně a manžel má horší spermiogram, ale ještě v normálu. Stimuluji se Puregonem, tak jsem zvědavá jak dopadnu já. Moc nám všem držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.1.12 14:51

Ahoj bkrocek,jen se přidej budeme rádi. To mě mrzí ,že neovuluješ,ale Puregon určitě zabere a budeš mít zase ovulku. Třeba vám vyjde hned 1 IUI, moc ti to přeji at se hned zadaří :) . Já byla dneska na 3 IUI , přítel je nemocnej ,tak spermio tentokrát ni moc , ale pořád v normě ,tak uvidíme . Když nic ,tak už jdeme na IVF. Jak často pícháš puregon a jak ti je ? Držím palečky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí