Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dani držím palce ať vše probíhá OK a jsem zvědavá, jak to budeš popisovat ![]()
handi, jj já chodím na 2 IUI za sebou, ale tentokrát jsme to nestihli mezi tím pojistit, tak jsem z toho taková přešlá ale zase na druhou stranu si říkám, že sperma vydrží v těle i několik dní a když IUI bylo středa a pátek, tak šance možná je. Ovu byla ale asi ve čtvrtek
Pořád si říkám, že musím zůstat nohama na zemi a nemyslet na to, ale nějak mi to nejde ![]()
Kdy ty jsi měla další IUI nebo tě teprve čeká?
kaczule1 píše:
Já jsem ve středu a v pátek měla IUI, takže další 2 týdny čekání. Nechci ale na to moc myslet, ale nejde mi to![]()
Kaczulko , nemyslet na to opravdu nejde,někdy mi připadá,že nemyslím vůbec na nic jiného
. Ale neboj dva týdny utečou a budou tam //,máš dvojnásobnou šanci
.
No nevím, sama asi víš, jaké jsou u IUI šance, že? ![]()
Dneska se mi normálně zdálo, že jsem si dělala test a byla jsem těhotná. Pak jsem si uvědomila, že jsem 2 dny po pregnylu, ale řekla jsem si, že to tím nebude a že těhotná jsem
Už asi fakt cvokařím
![]()
Taky jsem pár takových snů měla , no je vidět jak to s náma pěkně mává a podvědomí pracuje
.
No právě, podvědomí s náma pěkně mává… A pak ti někdo řekne, že na to nesmíš myslet a pak se povede. Z toho se mi už pomalu otvírá kudla v kapse ![]()
Handi, to mě mrzí, že došla mrcha… Co teď máte v plánu, jdeš na IUI a kdy? Tak vzhůru znovu do boje
!
Kaczule, tak to jste měli fajn, že jste si víkend užili, alespoň jsi na to tak nemyslela, když jsi byla v jiném prostředí a měla program. Jen mě zarazilo, ty piješ alkohol? Co kdyby bylo už mimi v bříšku
? Tak troška nevadí, ale raději bych to moc nepřeháněla.
Dani, kdy tě čeká IVFko? Koukám, že stimuluješ
.
Ivi, piju. Mícháne nápoje mám strašně ráda a kdybych si měla pokaždé říkat, co kdybych byla těhotná, tak už 3 roky abastinuju ![]()
Kaczule, no, já vím, no, je to těžký, když člověk tak dlouho čeká. Já jsem si taky něco málo dala, ale snažila jsem se to nepřehánět. Vím, jak jsem už byla těhu a nevěděla to a mamka mi nabízela víno. Já jsem na něj vůbec neměla chuť, což u mě nebývá a máma mi říkala, prosím tě, tak si dej, stejně těhotná nejsi a já mám oslavu… No tak jsem si dala, druhá sklenička mi už i chutnala, domů jsem jela lehce ovíněná. Druhý den přijela návštěva, tak jsem si symbolicky taky dala. No a třetí den jsem na testu objevila //.
Ivi, jakmile zjistím, že jsem těhotná, tak nepiju. Já celkově alkoholu moc neholduju, takže to pro mě nebude problém, ale teď si prostě vypiju to, na co mám chuť. A vlastně pak už jenom příští cyklus s IUI a pak začnem řešit IVF a to taky u těch hormonů nechci moc pít ![]()
Ivčo začíná stimulaci v úterý nebo zíta musím si zavolat o léky a zeptat se… Pak klasika 2× UTZ mezi 11-15 dnem OPU snad budou vajucha a doufám ,že mi bude pak co vrátit v podobě embrií…Já se strašně bojim i těšim ,jsem divnáááá
.
Dana 79 píše:
Ivčo začíná stimulaci v úterý nebo zíta musím si zavolat o léky a zeptat se… Pak klasika 2× UTZ mezi 11-15 dnem OPU snad budou vajucha a doufám ,že mi bude pak co vrátit v podobě embrií…Já se strašně bojim i těšim ,jsem divnáááá.
Nejsi, mě se to taky blíží a těším se na to a zároveň se toho strašně bojím
Kdyby byla ta jistota, že to vyjde, tak si ten celý proces víc i užijeme, co?
Dani, a jo, teprve se stimulací začneš. Tak to jsi dobrá, že ti ty injekce nevadí, já se bojím, že si to nepíchnu, no ale budu muset, no. Úplně chápu tvé pocity, taky bych se těšila a bála zároveň. Ale ten výsledek za to všechno prostě stojí a věřím, že to vyjde.
Já taky vždycky pila alkohol jen 10 dní v měsíci (takže vlastně jen jeden víkend třeba) a pak vůbec, bála jsem se…
Ale holky, chcete trošku zvednout náladu… udělala jsem další test… BEST-2 má citlivost 20, čekala jsem že bude čistě bílej, takže jen taková srandička při nudném večeru… a není bílej!
Pomalu ale jistě začínám věřit na 2.IUI… takže holky hlavu vzhůru… zítra písnu hned jak budu vědět krev. ![]()
Kaczul tobě závidim ,že si můžeš dát panáka a máš úplnou pravdu
občas bych panáka taky potřebovala,ale nemůžu kůli tomu Prednisonu,beru ho nepřetržitě .
If-ko no nekecej! Tak to je super! Ty jsi teď po 2. IUI? Zítra budeš zase testovat, nebo jdeš čistě jen na krev?