Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handi, tak držím pěsti, aby se folikuly vyvíjely jedna báseň
.
Já nic necítím… nic zvláštního, až na to že tu čumím (podotýkám, že jen jedním okem) na hlas a tečou mi slzy, když někoho vyhodí…
A už v pátek myslím jsem psala, že mám každé dvě hodiny hlad a sem tam nával horka, ale třeba jen 1× denně, ale tak moc že rvu oblečení fofrem dolů.
Ivčo,díky!! Ty budeš příští týden testovat,viď?
If, zní to parádně
![]()
Handi, testovat budu nejdříve od této středy za týden, takže doba předlouhá přede mnou
.
If, jsem napnutá jako struna, kdy budeš vědět, jak dopadla krev?
Já napsala vedle… hihi… Čárka je čím dál tlustčí a HCG je 72. v pátek konrtolní krev a za 14 dní ultrazvuk…
![]()
If-ka píše:
Já napsala vedle… hihi… Čárka je čím dál tlustčí a HCG je 72. v pátek konrtolní krev a za 14 dní ultrazvuk…![]()
jak dlouho jsi po IUI?
supéééér
a pregnylovka ti zmizela uuplně před tím než jsi začla objevovat // ? ![]()
Pregnyl jsem zkoušela testovat při první IUI, vydržel asi 8 dní… Nemám Utrouš, ale Duphaston, je to to samé, beru pořád, musím klusat pro další balení… ![]()
If , tak to je super
![]()
Jinak holky, akorát jsem se vrátila z Gennetu a mám igelitku plnou stříkaček ,jehel a hormoníků
. Doplácela jsem za léky zatím
1.501,– což je taky super,jelikož mám ty levnější a budu píchat do břicha ,takže to zvládnu sama , bála jsem se ,aby to nebylo do svalu.
Uděláme pro miminko všechno na světě!!
Dani, pak nám napiš, jak všechny léky snášíš. Mě to taky brzy nemine.
Dani to je teda nářez…no hlavně aby to vyšlo!
. Když si vzpomenu jak jsem musela dávat injekce psovi při záchvatu do svalu a on pak chudinka z toho ještě kulhal…tak fakt doufám, že než půjdu ivf, že ještě nějaké to iui bude úspěšné:-). Od kdy budeš píchat? a jak dlouho před odběrem?
Dani, no to je už pěkná lékárna na rozjezd, to by bylo, aby se to nepovedlo
.
Děkuji holky za podporu ,snad to bude ok , mám hodně pít,tak uvidíme.
Janyyy píchám od zítřejšího večera vždy 150 Fostimonu 8 dní a od 6 dne připíchávám ještě 0,25 orgalurtanu na 3 dny a pak se uvidí jaký budou folíky a když budou ok ,tak píchnu Pregnyl a pak hned OPU ,takže do 14 dnů bych to měla mít za sebou ![]()