Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
If,
. Ne, ne, neusnula, byli jsme ve městě na nákupech a pro další várku utrouše. Malý usnul tchýni v náručí, chuděrka malej, přijeli jsme pozdě. Tak rychle večeři, převléct do pyžamka a spinkat, ani jsme nekoupali, jak byl hotovej. Takový má rodiče, bobek.
Kaczule, jj, to jsme, kdy plánuješ testíkovat
? Já nejdříve příští středu, ale nevím, jestli to neodložím, uvidíme.
Já tentokrát opravdu testovat nechci. Po vysazení utroše opět začnu měřit BT a kdyby neklesala, tak pak testnu ![]()
Holky, já jsem po tom víkendu ještě plně hotová, jdu si lehnout, dobrou ![]()
Malinkej je rozkošnej, nevykoupanej nevadí, oni prdelkové malý stejně krásně voní pořád, miminkovsky. ![]()
Ivi, myslíš že můžu brát pořád dál to éčko? Mě nenapadlo se zeptat, když jsem volala do CARu.
If, kolik mg ho denně bereš? Četla jsem, že by u těhotné ženy ta dávka měla být tak 10 mg. Myslím si, že tím nic nezkazíš, ale zase možná bude v těhu lepší, když si koupíš nějaký preparát, kde bude těch vitamínků víc. Mě tenkrát doktor doporučil Femibion, tam by mělo být vše potřebné pro mimi.
If a teď koukám, že já beru 100 mg denně a doporučená dávka je 8 mg
. Tak nevím, jestli se na to nemám vykvajznout.
Kaczule, vysazvat utrogestan bys měla až když budeš určo vědět, že těhotná nejsi, pokud bys byla těhu, tak se obvykle bere do nějakého 12. týdne těhotenství.
Já mám taky 100 mg denně. No tak já ho asi vypustím teď na chvilku a poradím se pak s doktorkou v Caru, má mě tam skoro „protekčně“, takže mi hodně věcí vysvětluje, myslím i to co by nemusela, je to moc fajn ženská. Na tvém místě bych ho zatím brala. Podle mě tím nemůžeš nic zkazit, možná i já bych mohla a kdo ví, třeba právě to éčko mi pomohlo, nebo ten kontryhel…
nebo nic z toho…
na to už nikdy nepřijdu stejně.
Kaczul… jj Ivka má pravdu, nevysazovat dřív, Utrouš dostáváš na udržení těhotenství a bere se do 3 měsíce.
Dobré ráno,
já utroš vysazuju vždycky 25.DC a pak začnu měřit BT. Ta mi zatím vždycky spolehlivě klesla před ms, takže vím že dorazí. Kdyby neklesala, tak bych si asi udělala těhu test a kdyby byl pozitivní tak bych opět začala brát utroš. Jinak vím, že u těhotných se bere do 12 týdne.
kaczule1 píše:
Dobré ráno,
já utroš vysazuju vždycky 25.DC a pak začnu měřit BT. Ta mi zatím vždycky spolehlivě klesla před ms, takže vím že dorazí. Kdyby neklesala, tak bych si asi udělala těhu test a kdyby byl pozitivní tak bych opět začala brát utroš. Jinak vím, že u těhotných se bere do 12 týdne.
vysazený utrouš může vše pokazit ![]()
To si taky myslím, že vysazením Utrogestanu by se mohlo vše pokazit, rozhodně bych ho nevysazovala. To ti poradili v CARu
?
If, tak já budu teda to éčko ještě brát a včera jsem četla o tom kontryhelu a teda samá chvála, takže kdyby se to nepovedlo, tak ho až přijde menses začnu hned bumbat, aby pořádně narostla sliznice
. Brala jsi ještě něco kromě toho čaje, listovky a éčka? Ty už ho asi vysaď a radši si kup ten Femibion nebo nějaký jiný vitamíny pro těhulky, ale slyšela jsem, že ten Femibion by měl být nejlepší.
Já ten Femibion má, posledních 6 tablet, brala jsem ho než jsme začali jezdit do CARu… tak ho asi zase koupím, ale jak budu mít obří miminko, tak si tě najdu a přijedu tě kousnout! ![]()