IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
26.2.12 20:20

If, no to jsou skvělý zprávičky, fakt :palec:. Mohu se zeptat, jak jsi měla velký folikuly a sliznici? Pořád si říkám, jestli jsem to měla O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 20:21

Ivi, já bych taky nepíchla, nejsi tu jediná posera.

Danuško to zvládneš!!! Hlavně informuj, ať to s tebou můžeme prožívat, bude určitě co odebírat i vkládat, zázraky se dějí, uvidíš!

Kaczul, musíš věřit! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.12 20:22

:palec: :palec: :palec: :palec: je pěkně růžový vid!!
Já to řešila včera byli jsme na plese, nakonecc jsem si dala jen decku červeného a svedla to na to, že ostatní pijí bílé a sama lahev nevypiju a rozlévané , že je fuj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.2.12 20:23

If-ko strašně ti ze srdíčka přeji ,aby to tam v té krvi bylo :hug: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 20:28

Ivi, já tu sliznici nevím čeče, ale jak jsem pila ten kontryhel, řekla mi doktorka, že je nádherná, cm ti neřeknu a folíky jsem měla dva velké, jeden vpravo jeden vlevo, oba byli stejně velké a měli 2cm, to dr. taky čuměla říkala že není časté, že jsou dva dominantní. Tak už tu manžu straším, že by mohli být klidně i dva.
Spatně určitě nic nemáš!
Ale je fakt, že jak tu píšeš o tom nemyslet na to, tak já tenhle měsíc trošku vypustila, (možná to ted bude znít divně) říkala jsem si že by to byl štír a že štíra až tak doma mít nemusím a říkala jsem si bud a nebo, když to vyjde bude to super, když ne, nic se neděje. Tak možná i ta psychika byla víc v pohodě.
No uvidíme zítra… může se stát ještě mraky věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.2.12 20:28
If-ka píše:
Ivi, já bych taky nepíchla, nejsi tu jediná posera.

Danuško to zvládneš!!! Hlavně informuj, ať to s tebou můžeme prožívat, bude určitě co odebírat i vkládat, zázraky se dějí, uvidíš!

Kaczul, musíš věřit! ;)

Ty už si nic píchat nebudeš ,protože to tam máš. To je dobře víc takových děvčátek
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 20:30

Já byla taky včera na akci Janyyy, a pro změnu jsem si dobrovolně vzala roli řidiče, takže výmluvy nebyly potřeba. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.2.12 20:31

Přesně tak, If už si nic píchat nebude muset :palec:.

If, tak to jsi měla krásný ty folikuly a sliznici teda asi taky, když tě doktorka chválila. Jejda, že by to byly dvojčátka? Taky mě to hned napadlo, když jsi psala, že tam byly dva dominantní :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 20:32

Dani, ráda bych nepíchala…modlím modlím, hladím hladím… a zítra určitě nezaspím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.2.12 20:32

If-ko já měla 2 dominantní folikuly na každé straně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 20:34

Odříkaného největší krajíc, nebo jak se to říká, že?
To je to moje dvě embrijka ne, stačí jedno…

No já doufám, že ne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.2.12 20:35

vlastně i to, že ten duch byl už v pátek né? by odpovídalo dvoum mimiskům…to by bylo super opravdu takové dobré zprávy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
26.2.12 20:35

Kaczíííí, tak to je super, ne? ti holky dobře radí, pořád ještě věř! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.2.12 20:36

If, tak byste to měli alespoň najednou :-). Horší by to bylo u nás, tři děti nemám v plánu :mrgreen:, ale co, nějak bychom to zvládli a milovali samozřejmě i dvojčátka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.2.12 20:37
If-ka píše:
Kaczíííí, tak to je super, ne? ti holky dobře radí, pořád ještě věř! ;)

No taky nezbývá než věřit :mrgreen: Ale už víckrát jsem měla 2 dominantní a stejně nic :nevim: No prostě nesmíme to ale vzdávat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí