Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
If, no to jsou skvělý zprávičky, fakt
. Mohu se zeptat, jak jsi měla velký folikuly a sliznici? Pořád si říkám, jestli jsem to měla O. K.
Ivi, já bych taky nepíchla, nejsi tu jediná posera.
Danuško to zvládneš!!! Hlavně informuj, ať to s tebou můžeme prožívat, bude určitě co odebírat i vkládat, zázraky se dějí, uvidíš!
Kaczul, musíš věřit! ![]()
je pěkně růžový vid!!
Já to řešila včera byli jsme na plese, nakonecc jsem si dala jen decku červeného a svedla to na to, že ostatní pijí bílé a sama lahev nevypiju a rozlévané , že je fuj:-)
If-ko strašně ti ze srdíčka přeji ,aby to tam v té krvi bylo
…
Ivi, já tu sliznici nevím čeče, ale jak jsem pila ten kontryhel, řekla mi doktorka, že je nádherná, cm ti neřeknu a folíky jsem měla dva velké, jeden vpravo jeden vlevo, oba byli stejně velké a měli 2cm, to dr. taky čuměla říkala že není časté, že jsou dva dominantní. Tak už tu manžu straším, že by mohli být klidně i dva.
Spatně určitě nic nemáš!
Ale je fakt, že jak tu píšeš o tom nemyslet na to, tak já tenhle měsíc trošku vypustila, (možná to ted bude znít divně) říkala jsem si že by to byl štír a že štíra až tak doma mít nemusím a říkala jsem si bud a nebo, když to vyjde bude to super, když ne, nic se neděje. Tak možná i ta psychika byla víc v pohodě.
No uvidíme zítra… může se stát ještě mraky věcí.
If-ka píše:
Ivi, já bych taky nepíchla, nejsi tu jediná posera.Danuško to zvládneš!!! Hlavně informuj, ať to s tebou můžeme prožívat, bude určitě co odebírat i vkládat, zázraky se dějí, uvidíš!
Kaczul, musíš věřit!
Ty už si nic píchat nebudeš ,protože to tam máš. To je dobře víc takových děvčátek
![]()
Já byla taky včera na akci Janyyy, a pro změnu jsem si dobrovolně vzala roli řidiče, takže výmluvy nebyly potřeba. ![]()
Přesně tak, If už si nic píchat nebude muset
.
If, tak to jsi měla krásný ty folikuly a sliznici teda asi taky, když tě doktorka chválila. Jejda, že by to byly dvojčátka? Taky mě to hned napadlo, když jsi psala, že tam byly dva dominantní
.
Dani, ráda bych nepíchala…modlím modlím, hladím hladím… a zítra určitě nezaspím… ![]()
Odříkaného největší krajíc, nebo jak se to říká, že?
To je to moje dvě embrijka ne, stačí jedno…
No já doufám, že ne… ![]()
vlastně i to, že ten duch byl už v pátek né? by odpovídalo dvoum mimiskům…to by bylo super opravdu takové dobré zprávy ![]()
Kaczíííí, tak to je super, ne? ti holky dobře radí, pořád ještě věř! ![]()
If, tak byste to měli alespoň najednou
. Horší by to bylo u nás, tři děti nemám v plánu
, ale co, nějak bychom to zvládli a milovali samozřejmě i dvojčátka
.
If-ka píše:
Kaczíííí, tak to je super, ne? ti holky dobře radí, pořád ještě věř!
No taky nezbývá než věřit
Ale už víckrát jsem měla 2 dominantní a stejně nic
No prostě nesmíme to ale vzdávat ![]()