IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
27.2.12 15:36

Dani, co je OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.2.12 15:51

Handí to je odsátí folíků s vajíčkama .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.2.12 16:28

Díky, za vysvětlení. Bude to dobrodružné :) Musíme to vnímat pozitivně. Dobře to dopadne. Kolik vajíček si necháš zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.2.12 16:54

Zatím chci zavést jen 1 embrijko a uvidíme. Nesmím číst ostatní diskuze o ivf , ted jsem vyplašená ještě víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.2.12 17:12

Ahoj holky :lol: Kdy jste poznali první změny po IUI,v případě,že se vydařilo??
Já jsem byla ve čtvrtek a teda nemohu se dočkat výsledku,co bude vlastně až příští týden :dance: ale zatím nic nepociťuji,ani únavu…v přechozích,nepovedených těhotenstvích jsem byla unavená už na 4-5 den a furt spala,teď zatím nic.,. :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.2.12 17:31

Dani, tak to je pěkná lékarna ti povím. Až se toho děsím co mě čeká :roll: Jseš na nemocenské, nebo se chystáš? Nebo budeš chodit do práce? :think:

Ivoka, já jsem nikdy nic necítila, jelikož jsem nikdy těhotná nebyla, takže nemůžu říct :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 17:42

No Dani, to je nálož… uffff… jsi statečná holka, tohle s tebou budu hrozně prožívat, protože bych ty injekce sama nezvládla… :potlesk: Hlavně ať je to k něčemu, at je moře folíků a spousu embrijek z nich. :hug:
No holky už se těším, až tu budeme ty břicha hladit všichni společně… to budeme muset ale založit novou diskuzi pak… ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.2.12 17:48

Dani 79 hezká výbava léčku,držím moc pěsti a neboj není si v tom sama,já pokud by se mi povedlo IUI,tak začínám s injekcemi do břicha a po celou dobu tehotenství… :jazyk: ale ráda to podstoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 17:55

Jižiš Ivul a to jako k čemu ti to dají? Máte nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.2.12 18:02

na trombozu,mám dvě mutace,zabraňují tím potratům,já potratila 2×,nevěděla jsem že mám trombofilie,až mně začali vyšetřovat proč se to děje..Jinak vše v pořádku,hormon.cyklus prý perfektní,chlap vyšetření na 100%,genetika také,no ale nedaří se nějak… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.2.12 18:03

jsou to tzv.minihepariny…bere to hoooodně žen v tehotenství 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 18:07

No tak hlavně ti na to přišli a že to pomůže, to je jasný, že pro mimi ženská udělá cokoliv a v podstatě je to jak cukrovkáři, taky píchají celý život… jde o zvyk asi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.2.12 20:00

Ivoko, já jsem taky po IUI (středa) a taky žádné změny nepozoruju. Utahaná jsem, ale přisuzuju to utrouši a dítku, které mě dokáže naprosto ztahat :-). Než jsem zjistila těhu s malým, tak jsem taky příznaky nepozorovala, až po potvrzení těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 20:05

Ivi už jsem si myslela, že jsi usnula s prďolkou u večerníčku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.2.12 20:07

Ivi, my jsme měli vlastně IUI stejně :pankac: