Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky, za vysvětlení. Bude to dobrodružné
Musíme to vnímat pozitivně. Dobře to dopadne. Kolik vajíček si necháš zavést?
Zatím chci zavést jen 1 embrijko a uvidíme. Nesmím číst ostatní diskuze o ivf , ted jsem vyplašená ještě víc ![]()
Ahoj holky
Kdy jste poznali první změny po IUI,v případě,že se vydařilo??
Já jsem byla ve čtvrtek a teda nemohu se dočkat výsledku,co bude vlastně až příští týden
ale zatím nic nepociťuji,ani únavu…v přechozích,nepovedených těhotenstvích jsem byla unavená už na 4-5 den a furt spala,teď zatím nic.,.
![]()
Dani, tak to je pěkná lékarna ti povím. Až se toho děsím co mě čeká
Jseš na nemocenské, nebo se chystáš? Nebo budeš chodit do práce? ![]()
Ivoka, já jsem nikdy nic necítila, jelikož jsem nikdy těhotná nebyla, takže nemůžu říct
![]()
No Dani, to je nálož… uffff… jsi statečná holka, tohle s tebou budu hrozně prožívat, protože bych ty injekce sama nezvládla…
Hlavně ať je to k něčemu, at je moře folíků a spousu embrijek z nich. ![]()
No holky už se těším, až tu budeme ty břicha hladit všichni společně… to budeme muset ale založit novou diskuzi pak…
![]()
Dani 79 hezká výbava léčku,držím moc pěsti a neboj není si v tom sama,já pokud by se mi povedlo IUI,tak začínám s injekcemi do břicha a po celou dobu tehotenství…
ale ráda to podstoupím.
Jižiš Ivul a to jako k čemu ti to dají? Máte nějaký problém?
na trombozu,mám dvě mutace,zabraňují tím potratům,já potratila 2×,nevěděla jsem že mám trombofilie,až mně začali vyšetřovat proč se to děje..Jinak vše v pořádku,hormon.cyklus prý perfektní,chlap vyšetření na 100%,genetika také,no ale nedaří se nějak… ![]()
No tak hlavně ti na to přišli a že to pomůže, to je jasný, že pro mimi ženská udělá cokoliv a v podstatě je to jak cukrovkáři, taky píchají celý život… jde o zvyk asi. ![]()
Ivoko, já jsem taky po IUI (středa) a taky žádné změny nepozoruju. Utahaná jsem, ale přisuzuju to utrouši a dítku, které mě dokáže naprosto ztahat
. Než jsem zjistila těhu s malým, tak jsem taky příznaky nepozorovala, až po potvrzení těhu.
Ivi už jsem si myslela, že jsi usnula s prďolkou u večerníčku… ![]()