Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kaczule, to je hrozné čekání, vid? Ale teď jsi pod dohledem odborníků a ty ti určo brzy pomůžou a uvidíš taky dvě //. Četla sis, co jsme ti tu psali o tom Utrogestanu? Fakt bys ho vysazovat neměla, dokud nemáš vyvrácené těhu.
jj, četla. Zatím jsem si vždycky po utroši udělala test, ale teď jsem myslela, že testit nebudu, ale asi ten 26 DC zkusím testnout a jestli bude negativní, tak ho už nebudu nasazovat ![]()
Kaczul nesmutni,podívej se na mě 5 let a nic.Já po clostíkách a 4 neůspěšných IUI, jsem skončiia na injekcích a IVF,nooo málem jsem se u toho prvního píchání složila(ještě teď se klepu),ale dokázala jsem to
. Tak žádné smutnění a jen testuj a nestresuj se ,jsme v tom s tebou
.
Kaczul neboj, naštěstí žijeme v době, kdy neplodnost téměř neexistuje, bude to hold chviličku trvat, ale to tvoje štěstíčko taky dorazí, tak nesmutni, musíš se těšit!!!
![]()
Holky moje, i já mám dnes nějakou smutnou náladu. Kolem mě to těhotní, dnes mi další kolegyně řekla že ji vyšel pozitivní těhu test. Začínám si myslet, že kdo se kolem mě ochomejtne, že je hned těhu
Kaczule, nejsi v tom sama. My jsme prostě holt ty vyvolené, ty silnější, které si tímhle šílenstvím musí projít.
Dana 79 píše:
Kaczul nesmutni,podívej se na mě 5 let a nic.Já po clostíkách a 4 neůspěšných IUI, jsem skončiia na injekcích a IVF,nooo málem jsem se u toho prvního píchání složila(ještě teď se klepu),ale dokázala jsem to. Tak žádné smutnění a jen testuj a nestresuj se ,jsme v tom s tebou
.
Dani, Ty sis tu injekci píchla úplně sama??? Jsi dobrá
![]()
Handi, Kaczul, nesmutněte, však nám to vyjde, uvidíte a pak budeme na tohle jen vzpomínat. Je to těžký, ale chodíme k odborníkům a oni pro nás něco vymyslí. Zase až takoví případi nejsme, aby to nedopadlo. Takže hlavu vzhůru a budeme bojovat, jasný
?
No co to čtu Handi… Neblázni… Máme to všichni stejný, mě jedna kámoška za dobu naší snahy stihla otěhotnět dokonce dvakrát… no neuděláš nic, ale na druhou stranu znám i lidičky co do toho už vrazili půl milionu a pořád se nedaří. Přej to všem kolem sebe a bude ti přáno… uvidíš! Je jasný že to píchne u srdíčka, ale za to trápení pak z tebe bude nejlepší máma na světě! Hlavu vzhůru! ![]()
Holky nesmíte být smutný, mě tu pak z vás tečou slzy, už jsem to psala, že jsem náká přecitlivělá. ![]()
Holky tak jsem si zajela pro další zásobu TT, abych to mohla hlídat… pořád přemýšlím jestli na krev v pátek, nebo počkat až do pondělí, ať je to čísílko větší…
Jinak dneska už se mi otáčel žaludek ze zubní pasty, takže se mám asi na co těšit, prozatím z toho nic nebylo, ale asi to bude krutý.
Měla jsem to už dřív, jak jsem měla zvýšený prolaktin, tak se mi to neprojevovalo na prsou, ale příznaky těhotenství, pořád na zvracení… uff ![]()
Ahoj If, já bych to nevydržela a šla bych na krev už v pátek ![]()
If-ka píše:
Holky tak jsem si zajela pro další zásobu TT, abych to mohla hlídat… pořád přemýšlím jestli na krev v pátek, nebo počkat až do pondělí, ať je to čísílko větší…
Jinak dneska už se mi otáčel žaludek ze zubní pasty, takže se mám asi na co těšit, prozatím z toho nic nebylo, ale asi to bude krutý.Měla jsem to už dřív, jak jsem měla zvýšený prolaktin, tak se mi to neprojevovalo na prsou, ale příznaky těhotenství, pořád na zvracení… uff
někaá fotečka TT, by byla? ![]()
If, já bych to taky asi nevydržela, neboj, už to určitě bude vysoké a jasné těhu. Na to blbě od žaludku mi pomohlo se hned když jsem vstala najíst, klidně můžeš mít i u postele pár piškotů a trošku si dát ještě v posteli, mě to dost pomohlo.
Ivi, jsi poklad, tvoje rady budou určitě nad zlato… ![]()
Hodím večer fotečky, vyfotím ještě dnešní k těm ostatním. ![]()