IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
1.3.12 15:29

If, jen odpočívej a spi, já jsem taky ty začátky prospala. Přišla jsem z práce a válela se třeba do večera, pak se přesunula do postele a spala dál. Jak to bude dělat teď s aktivním dítkem, to netuším. Asi budu chodit spát vždycky s ním, což teda neudělám totálně nic, ale co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 15:33

No teď jsem ti chtěla napsat a kdy mám uklízet a vařit? Já taky pořád jen spím už od pondělí a zvládla jsem tak leda zalít kytky. Včera jsem vařila jen rychlovku. Zlatí je doma, takže potřebuji aby měl aspon oběd na druhý den. Za mě to tu asi nikdo neudělá, no uvidíme, když tak uklidím potom 9ti měsíční prach nooo :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 15:35

jenže já normálně do normální práce taky nechodila, (děláme oba doma) tu mám teď od pondělka novou, ale jen jako záskok na půl roku a vědí o mě takže pohoda, ale asi to bude náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 16:40

If, ona ta únava je hlavně na začátku, pak mě to přešlo a ke konci už to bylo hodně náročný, ale to až tak posledních 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.3.12 17:07

Holky, tak já od pondělí piju jak vzteklá čaje v domnění, že je to kontryhelový čaj a teď jsem zjistila, že piju třezalku. Mě picne :zed: Tak to jsem fakt zvědavá na zítřejší sliznici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.3.12 17:18

hando ,sice není na sliznici ,ale zase nebudeš mít deprese na to je třezalka výborná :lol: :lol: :lol: ,budeš mít krásnou sliznici i tak neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 17:22

Jééé Dani, to bude v pohodě… budu ráno čekat, ale věřím, že to dopadne super!!! Neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 17:23

Ivi musím si to nák nepřipouštět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.3.12 17:28
handa30 píše:
Holky, tak já od pondělí piju jak vzteklá čaje v domnění, že je to kontryhelový čaj a teď jsem zjistila, že piju třezalku. Mě picne :zed: Tak to jsem fakt zvědavá na zítřejší sliznici :zed:

:lol: :lol: :lol: :palec: Neboj, bude to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.3.12 17:28

Tak jsem z práce doma a jsem unavená jak kotě. Vůbec nic se mi nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 17:30

Tak to jsme dvě a už jsem měla dva pokusy o usnutí a pokaždé někdo přišel, tak sand už bude klid teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.3.12 17:34

If, jenže ty na to máš nárok, ale já těhotná nejsem :cert: Ale zase v práci nám dělají nějaké novinky a nějak nestíháme. Místo aby nám to ulehčovali, tak nám ještě přidají práci :cert: Dneska jsem tam byla 10 hod. a oběd jsem jedla ve stoje ve svých volných chvilkách :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 17:35

Handi, nevadí, sliznice bude určitě dobrá i bez kontryhele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 17:37

No ale to asi normální lidi nebo spíš chlapi nepochopí, že mám nárok. Dneska jsem skoro sunula v práci v křesle, přišel šéf, tak jsem se lekla… :mrgreen: :mrgreen: No bude to boj, válčit se spánkem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 17:38

Kaczule, to nemůžeš vědět ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie