IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
1.3.12 10:35

Ahoj holky,tak mám za sebou sice teprve dvě injekce ,ale dneska mě pěkně začaly bolet vaječníky,tak jsem zvědavá ,jak to bude zítra na folíkách vypadat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 10:37

To je jasný že výborně!!! :palec: ;) No tak se máme zase hned od rána na co těšit, než přijedeš a dáš echo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 10:48
If-ka píše:
Luci tak kuk…
Poslední je z dneška 15. den po IUI.
První je hodně špatně vidět na fotce a je 10. den po IUI.
Testy střídám, jedny jsou Mamatest 10mlU a druhé Dr. Max 10mlU, jsou stejné, takže už nevím který je který.
Ten jeden bokem je Best-2 a ten jsem zkoušela jen tak ze srandy, protože má citlivost 20 mlU.

já jsem dneska 10DPO, takže zízra zkusí m test jestkli by nemohl už sílit? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1628
1.3.12 11:28

Jéééé, těším seeee a držím :palec: ;) ale když nebudou tak to ještě nevzdávej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 11:46
If-ka píše:
Jéééé, těším seeee a držím :palec: ;) ale když nebudou tak to ještě nevzdávej!

nevzdávám, ale bojím se už je to zkrátka dlouho co to nejde :,(

• Citovat
  • Upravit
15413
1.3.12 12:09

Luci, tak držím pěsti, ale já myslím, že je to podle testíků jasné, že ti to vyšlo, když čárka sílí… :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 12:10
Ivča78 píše:
Luci, tak držím pěsti, ale já myslím, že je to podle testíků jasné, že ti to vyšlo, když čárka sílí… :dance: .

nooo, dělala jsem si dneska néé z ranní moči test, co jsem si koupila dneska ale je to gravitest 10 a tam je uplně neviditelný duch, tak bych řekla že nic :think: a nebo se to ještě neukazuje :think:

• Citovat
  • Upravit
15413
1.3.12 12:11

Luci, tak je ještě brzy a navíc když to není ranní moč, tak to nemusí moc vypovídat. Zkus to ráno a uvidíš… Kolik dní jsi po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
1.3.12 12:18
Ivča78 píše:
Luci, tak je ještě brzy a navíc když to není ranní moč, tak to nemusí moc vypovídat. Zkus to ráno a uvidíš… Kolik dní jsi po IUI?

já nejsem po IUI my se snažíme ještě doma , ale jsem 10 dní po pregnylu a myslím že ovu byla ještě ten den byla to šílená bolest…

• Citovat
  • Upravit
891
1.3.12 12:40

Luci, držím moc palce!! I Tobe, Dani zítra na folíkách. Já jdu zítra taky na folíky, snad tam nějaký bude, hlavně ta sliznice aby narostla. Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 12:57

Luci, aha, vy se snažíte doma. Mě taky začaly bolet vaječníky už po píchnutí Pregnylu, ale bolely ještě dva dny po tom. Já měla Pregnyl minulé pondělí a středu IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 12:57

Handi, držím pěsti, aby tak byla krásné folíky a sliznice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 14:29

Lucí, já taky zkusila jeden test udělat až odpoledne a bylo tam téměř prd… no uvidíš jak to bude pokračovat, jestli to bude mizet může to klidně být ještě ten pregnyl, někomu vydrží v těle i 12 dní… držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.3.12 14:46

Díky, Ivčo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 15:28

Tak holky už jsem doma z práce, nák na mě leze únava a usnula bych snad i ve stoje. Ufff Opět tu asi zase vytuhnu s noťasem na klíně. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí