Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,tak mám za sebou sice teprve dvě injekce ,ale dneska mě pěkně začaly bolet vaječníky,tak jsem zvědavá ,jak to bude zítra na folíkách vypadat
.
To je jasný že výborně!!!
No tak se máme zase hned od rána na co těšit, než přijedeš a dáš echo.
If-ka píše:
Luci tak kuk…
Poslední je z dneška 15. den po IUI.
První je hodně špatně vidět na fotce a je 10. den po IUI.
Testy střídám, jedny jsou Mamatest 10mlU a druhé Dr. Max 10mlU, jsou stejné, takže už nevím který je který.
Ten jeden bokem je Best-2 a ten jsem zkoušela jen tak ze srandy, protože má citlivost 20 mlU.
já jsem dneska 10DPO, takže zízra zkusí m test jestkli by nemohl už sílit?
![]()
Jéééé, těším seeee a držím
ale když nebudou tak to ještě nevzdávej!
If-ka píše:
Jéééé, těším seeee a držím![]()
ale když nebudou tak to ještě nevzdávej!
nevzdávám, ale bojím se už je to zkrátka dlouho co to nejde ![]()
Luci, tak držím pěsti, ale já myslím, že je to podle testíků jasné, že ti to vyšlo, když čárka sílí…
.
Ivča78 píše:
Luci, tak držím pěsti, ale já myslím, že je to podle testíků jasné, že ti to vyšlo, když čárka sílí….
nooo, dělala jsem si dneska néé z ranní moči test, co jsem si koupila dneska ale je to gravitest 10 a tam je uplně neviditelný duch, tak bych řekla že nic
a nebo se to ještě neukazuje ![]()
Luci, tak je ještě brzy a navíc když to není ranní moč, tak to nemusí moc vypovídat. Zkus to ráno a uvidíš… Kolik dní jsi po IUI?
Ivča78 píše:
Luci, tak je ještě brzy a navíc když to není ranní moč, tak to nemusí moc vypovídat. Zkus to ráno a uvidíš… Kolik dní jsi po IUI?
já nejsem po IUI my se snažíme ještě doma , ale jsem 10 dní po pregnylu a myslím že ovu byla ještě ten den byla to šílená bolest…
Luci, držím moc palce!! I Tobe, Dani zítra na folíkách. Já jdu zítra taky na folíky, snad tam nějaký bude, hlavně ta sliznice aby narostla. Jsem zvědavá.
Luci, aha, vy se snažíte doma. Mě taky začaly bolet vaječníky už po píchnutí Pregnylu, ale bolely ještě dva dny po tom. Já měla Pregnyl minulé pondělí a středu IUI.
Lucí, já taky zkusila jeden test udělat až odpoledne a bylo tam téměř prd… no uvidíš jak to bude pokračovat, jestli to bude mizet může to klidně být ještě ten pregnyl, někomu vydrží v těle i 12 dní… držím ![]()
Tak holky už jsem doma z práce, nák na mě leze únava a usnula bych snad i ve stoje. Ufff Opět tu asi zase vytuhnu s noťasem na klíně.
![]()