Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Luci tak kuk…
Poslední je z dneška 15. den po IUI.
První je hodně špatně vidět na fotce a je 10. den po IUI.
Testy střídám, jedny jsou Mamatest 10mlU a druhé Dr. Max 10mlU, jsou stejné, takže už nevím který je který.
Ten jeden bokem je Best-2 a ten jsem zkoušela jen tak ze srandy, protože má citlivost 20 mlU.
If, super fotečka
, to je naprosto ukázkové těhotenství. Myslím si, že můžeš běžet na krev, protože tohle je jasné. Tak na to koukám, že když si udělám test příští středu (to budu 14 dní po IUI), tak by už měla být ta druhá částka hezky vidět, viď? Jo a líbí se mi, jak si to popisuješ a vedeš, to budeš mít do albumu, viď
?
Já si taky myslím, že 14 dní je ideální na to aby to byla tutovka. Já jsem z toho pořád taková rozčarovaná, jak to nebyl ten šok napoprvé naplno dálnice ale jedu si to takhle po kousíčkách, no prostě jsem ošidila sama sebe o krásný zážitek. ![]()
If, neboj, já jsem si tenkrát udělala test jenom jeden, kde byly jasně vidět dvě čárky a taky jsem tomu nevěřila. Přesvědčil mě až ultrazvuk a fotečka z něj
.
Ahoj holky ![]()
If - fotečky jsou ukázkové, takže myslím, že klidně můžeš šupajdit na krev ![]()
Holky, jak tak koukám na svůj graf, tak dneska to jsou 3 roky
![]()
Kaczulinko, i my se jednou dočkáme těch dvou čárek. Musíme tomu věřit!! Já budu mít 3 roky na podzim. Nejsi v tom ![]()
Ivi a když půjdu na ultrazvuk za 14 dní, bude už něco vidět?
Holky, mě je to tak líto za vás, bych vám tak pomohla, sakra! Tři roky to je šílené, já začínala šílet po necelém roce. Jenže můj chlap má už dvě děti a každé v podstatě na první pokus, tak mě to deptalo proč to teď nejde.
Je to fakt náročné, nikdy jsem si nemyslela, že mě touha po dítěti bude tak deptat
Horší je spíš ten strach, že třeba nikdy těhotná nebudu, že se to prostě nepovede,
Neměj strach! Je jasný že ti to v dušičce bude pořád hlodat, ale ta šance, že ti pomůžou je tu obrovská. Teď mi otěhotněla kamarádka které oznámili, že nikdy mít děti nebude a nakonec sami doma to zmákli.
Zázraky se pořád ještě dějí a věda je v dnešní době mocná! Musíš si říkat my to zvládneme a nepropadat zoufalství. Já věřím tomu, že maximálně do půl roku budeme těhu všichni jak tu jsme!!! ![]()
Kéž by, díky za podporu, If-ko.
Piju od pondělí kontryhelový čaj, baštím E,C,a listovku a v pátek jdu na kontrolu folíků. Holky, a ještě jsem se objednala k astrologovi, aby mi určil nejvhodnější dny pro početí. Tak jsem zvědavá ![]()
Bylo by to krásné, kdyby se do půl roka nám všem povedlo ![]()
handi, ale úplně ten tvůj strach chápu. Taky se toho bojím a taky se bojím, že ten můj chlap si najde nějakou jinou, která mu to dítě dá. Sice říká, že mě miluje a že by to neudělal, ale ten strach prostě je ![]()