IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
1.3.12 17:43

Ivi, zatím žádné příznaky :nevim: Ty se cítíš nějak „jinak“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 17:45

Kaczule, ne, ne, pořád stejně. Ale já jsem neměla žádné příznaky ani při prvním těhu, prostě nic jsem na sobě nepozorovala, takže se tím nijak nestresuju, prostě příští týden uvidím. Někdo příznaky má, jiný vůbec, to je u každého jiné. Někdo prozvrací půlku těhotenství a někomu není špatně vůbec. Takže tím se nenech vykolejit. Dokud nepřijde mrcha, je pořád naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.3.12 17:48

kaczul, nic mi není, opravdu vůbec nic ani náznak. Jen ta únava, ale práci mám od pondělí novou, tak nevím čemu to přisuzovat víc jestli těhu, nebo pohybu jinému než jsem zvyklá.
Jen jedna věc mě začala trápit, no trápit. Ivi ty mi určitě poradíš, zítra bych to měla dostat a začali mi stavy možná o maličko horší než před MS, bolí břicho, ale tak jinak zvláštně… není to špatně, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 19:19

If-ko, určitě nic špatně není, taky jsem to tak měla, dokonce jsem v době menses lehce zašpinila, ale doktorka mě uklidnila, že pokud to není krvácení, ale jen špinění, tak že je to uhnizďování. Hodně odpočívej, dej si nohy nahoru a jak budeš doma z práce, tak si lehni. Já jak jsem špinila, tak jsem si ten den vzala i v práci den dovolené a ležela jsem. Druhý den už jsem nešpinila vůbec, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 00:55

Já jsem zatím dobrá, od samého začátku nekápla jediná skvrnka, nic, tak uvidíme (ťuky, ťuk radši). Začíná mi být čím dál tím víc horko, jak v přechodu, doma běhám jen v kalhotkách a tílku, nic víc nesnesu, ale v životě by mě nenapadlo, že tohle je příznak těhu. A dneska jsem se nestihla odpolko prospat, byla jsem 5× probuzená, takže jsem byla večer docela hodně nervozní a skoro na ránu… :mrgreen: ale všechno jen pocity, jinak se fakt nic neděje, tělo je v klídku, nedává žádné znamení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.12 15:13

Ahoj holky, jak se dnes máte? Já byla na folíkách a žádný tam nebyl :( Asi už je po, viděla tam volnou tekutinu, což prý značí, že už prasknul. Jsem 9DC a mívám ovulku brzo, ale takhle brzo? Takže nic, máme se snažit doma a příští měsíc se objednám na kontrolu dřív. Ale sliznice byla prý ukázková :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.3.12 15:16

Handi, no tohle :nevim: ? To je teda zajímavé, že to bylo takhle brzy pryč. Tak se budete tulit doma a třeba to nakonec bude lepší než celé IUI, uvidíš. Tý jo, tak to abys nakonec šla na folikulometrii hned po dobrání Clostíku, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.12 15:30

Ivčo, já clostík neberu, protože to prý nepotřebuju. Tvoří se mi krásné folikuly, ale brzy :( Jsem z toho trochu rozpačitá. Už jsem vypozorovala, že mám jeden cyklus kratší a druhý delší, takže teď jsem v tom kratší a dostanu i dřív ms. Těšíla jsem se na IUI a teď budu muset měsíc počkat :( Ale to neva, budu si krátit chvilku Vašima příspěvkama. Ty testuješ ve středu, viď? Držím palce a jsem zvědavá za Tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.3.12 16:19

Hando to je mi líto ,že jsi po ,ale třeba to vyjde doma v pelíšku :) ,taky jednu takovou holčinu znám ,3×IUI nevyšlo a doma se jim zadařilo hned ten vynechaný měsíc…

Jinak já holky statečně píchám injekce a dnes na folíkách jich bylo na pravo 8 a vlevo 2 mají kolem 12mm :dance: a sliznice je prý taky už 6,6,je ještě týden do OPU,tak ještě všechno naroste. Levá strana moc nespolupracuje ,ale pravá jede jak za mlada :) . Vyběhala jsem i předoperační vyšetření a vše v pořádku,jen cholesterol mírně nad limit :oops: , už žádný hranolky ,ale mrkev :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.3.12 16:23

Dani, to jsou dobré zprávy!! To bude embryjek. Jupíí :potlesk: Jsi šikula, že statečně pícháš injekce. Moc Ti držím palce. Já přemýšlím, že se půjdu příští týden informovat o IVF, přijde mi ten měsíc dlouhá doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.3.12 16:41

Já ti věřím Handí ,taky mi to přišlo,že je čekání k ničemu a neutíkalo to ,proto jsem hned u poslední IUI zažádala o IVF a vyšlo to akorát,žádné prodlevy… A hele odběr budu mít ve čt nebo v pá , je to mazec jak to letí,teď mi přijde zase naopak všechno strašně rychlé,pořád se při IVF něco děje :) … Hlavně aby byly nějaký embrijka … Tak jestli se na to cítíš a nechceš už čekat ,tak jdi do IVF budeme tu dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 17:16

Handi, já měla ovulku taky tak 10. den, to se nic neděje, to vychytáte a načasujete, tak hlavu vzhůru a znovu do boje. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 17:18

Handi super, kéž by z toho bylo 10 vajíček!!! No už se těším. Jo a taky se mi zdá, že to s tebou nák rychle utíká, ale to je dobře! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.3.12 17:18

To mělo být Dani… no už blázním… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.3.12 17:21

If ,už abych to měla za sebou a v bříšku taky fazolku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí