IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
4.3.12 19:43

If, jejda, copak se ti stalo? Asi o tom nechceš mluvit, viď. Ale ber to tak, že to byl někdo jiný, cizí, teď budete mít miminko jen ty a tvůj manžel, bude to váš malý štírek a bude mít povahu po vás, takže z toho neměl vůbec obavy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 06:51
erikamar píše:
Zdravim , prosim o radu niekoho , kto nahodou mal podobne skusenosti ,ako ja teraz opisem ..Velmi sa bojim , co sa robi a chcem sa spytat , ci sa niekomu z Vas prihodilo toto : som 5 DPO a dnes a vcera mas dost zvysenu telesnu teplotu ˇ(vcera 37,5 a dnes 37,3 ) …prrechladnuta vsak nie som .. vcera a dnes velmi slabunky hned yvytok,len trosku na papieri a na intimke ,ale naozaj velmi malo .. velka chut do jedla , zvacsene prsia ,obcasne bolesti v podbrusku ,ale nie neznesitelne .. prosim Vas, mali ste to niekto takto , uz 5DPO ? volala som s jednou lekarkou a ta sa obava , ze by to mohol byt aj zapal ,kt.nastal pri zavadzani katetra , kedze to islo tazko :(( prosim , poradte mi niekto …

Ahojky ,sice nevím kolikátý den jsi byla na IUI,ale já chodila 14 DC a 20DC jsem taky měla teplotu do 38 a to jsem byla 6DPO,tak mi Dr. nasadila Prednison ,aby se mé tělo nebránilo proti zahnízdění embria a od té doby ok. Ale nevím může to být cokoliv a třeba taky nic a třeba budeš těhulka :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.3.12 09:14

Dobré ránko holky, já si taky pořád říkám, že to miminko by mohlo přijít přirozeně nebo případně IUI, každý se mě ptá, proč to natahujeme a nejdeme rovnou na IVF, ale já tomu zatím pořád věřím, že se nám povede takto, byla bych za to tastná :dance: :dance: , už sem to psala do jiné diskuze, holky která jste nebo už jste byli těhotné, jaký je to pocit ? Cítili jste, že je něco jinak ?Jen mě to zajímá, děkuju za odpovědi :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 11:18

Zuzu u mě nic, já kdybych to nevěděla z testů a z krve a teď už jsem vlastně i nedostala MS, tak by mě to ani nenapadlo. Jen je mi pořád teplo, manžel mi říká, že jsem jak topení, občas mě píchne v břiše, ale to bych po IUI a lécích taky nepřikládala až tak k těhotenství, při první IUI mě taky píchalo a řekla bych že daleko víc. Jo a jednou mi bylo ráno zle, když jsem si strčila do pusy kartáček na zuby, ale nic strašného z toho nebylo, takže u mě zatím žádný těhotenský stav.
Jak tu holky píší, že těhotenství na sobě poznáš, tak já mám buď smůlu a nebo jak jsem už zblblá ze všech těch léků, tak si to nepřipouštím, asi to přijde později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 15:48

tak holky konečně jsem doma,dnes to byl den od rána . V 6:00 budíček,Jája antibiotika,pak šup šup a s Niky k Dr. pro antibiotické kapky do nosu,neb má už měsíc rýmu,taky aby neměla dutiny. Pak hurá do CAR na folíky , hmmm 10 folíků po 18mm,super zítra píchám naposled a ve čtvrtek OPU :mrgreen: bojim bojim… A ve 13:00 zase s Jájou na kontrolu k Dr.,teď jsem se vrátila , malá to zalomila,tak využívám klidu a zalezla jsem taky do pelíšku,pěkně mě škrábe v krku a mám rýmu chjooo,doufám ,že budu do čt ok :) .

Zuzu i když je to už dávno co jsem byla těhule,tak si pamatuji ,že mi nebylo vůbec nic a normálně mě bolelo břicho jako při MS,ale ta nikde až za měsíc mi začalo být špatně od žaludku,vždy celé odpledne a večer,ráno nikdy :) . Ale kdyby nebyl test pozitivní tak bych to taky nepoznala , přesně jak říká If-ka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.3.12 15:51

Ahoj Dani, teda 10 folíků po 18 mm, to Ti praskne břicho, ne? :D Je dobře, že pěkně reaguješ na léčbu. Moc Ti držím palce, Dani :hug: Ať Ti je líp, ať si ve čtvrtka pro toho svého embrijka zdravá, jak řípa. To bude zvláštní pocit, až Ti tam vloží oplodněné vajíčko, viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
5.3.12 15:56

Dani, krásných 10 folíkůůůů!!! Jupíííí! :potlesk: To je super, tak ještě aby jich bylo co nejvíc kvalitních a pak hurááá do bříška. Hlavně se toho neboj, přežila jsi píchání injekcí, tak tohle už bude brnkačka! Já už se těším, kolik bude embrijek a tak! :hug: Hlavně se hlídej, at jsi zdravá, u nás hodně zabírá zázvorový čaj na nastydnutí, ted jsem tu taky pěkně chřipajzně unikli díky němu. Znáš ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 16:14

Zázvor si vařím taky je to super a mám ho ráda i naloženej mnami :) … Jinak holky zatím mě vůbec břicho nebolí,tak uvidíme co z toho bude aspoň 3 emrijka prosíííím :) … budu vás informovat,jinak injekce jsou brnkačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 16:17

Handí Až mi tam daj embrijko,tak ho tam snad zašiju,budu strašně nervozní :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.3.12 16:49

Neboj, my Tě budem rozveselovat, abys na to tolik nemyslela :) Embryjko se uchytí a zůstane u maminky napořád. Dobře to dopadne. Jsi šikula s injekcema, Dani. Až si je budu píchat já, tak k Tobě budu chodit na rady. Vůbec si to ještě nedokážu přestavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.3.12 17:22

Dani, tolik folíku to je super. Jsem zvědavá, kolik z toho bude oplodnění schpných vajíček :kytka: Určitě dost :kytka: Budete oplodňovat i ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 20:45
handa30 píše:
Neboj, my Tě budem rozveselovat, abys na to tolik nemyslela :) Embryjko se uchytí a zůstane u maminky napořád. Dobře to dopadne. Jsi šikula s injekcema, Dani. Až si je budu píchat já, tak k Tobě budu chodit na rady. Vůbec si to ještě nedokážu přestavit.

Jasan já jsem injekční víla , je to jednoduchý uvidíš sama :) a nebo žádný injekce neudeš potřebovat,což by bylo nejlepší :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.3.12 20:47
kaczule1 píše:
Dani, tolik folíku to je super. Jsem zvědavá, kolik z toho bude oplodnění schpných vajíček :kytka: Určitě dost :kytka: Budete oplodňovat i ICSI?

Taky jseem zvědavá kolik toho nakonec bude a vůbec nevím jestli bude ICSI,prej se domluvím s embriologem co bude nejlepší přímo po odběru až to zkoukne,ale prodlouženou kultivaci chci určitě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
5.3.12 21:04

Dani, superky, jak krásně reaguješ, takových folikulů, to je super. A kolik embryjek si necháš zavést, jedno nebo dvě? Držím moc pěstičky, aby to vyšlo!!!

Zuzi, první měsíc těhotenství jsem na sobě vůbec nic nepoznala, příznaky přišly až po potvrzení těhotenství, ale nic hrozného, spíš únava a trošku nevolnosti, ale nic hrozného, nikdy jsem třeba nezvracela. Pocit je to nádherný, když víš, že máš v sobě miminko. Když ho vidíš na ultrazvuku, cítíš jeho pohyby, hladíš si zvětšující se bříško… Časem jsou i nějaké neduhy, ale já neměla nic dramatického a vše se dalo v pohodě zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.3.12 05:43

Ahoj holky, tak jsem dneska zkusila testnout a test je bílý jak lilie, takže zase nic. Teď už mi zbývá poslední cyklus s IUI a pak budu následovat Danču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí