IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
7.3.12 19:52

Zuzi, zkus se co nejvíc odreagovat, zajdi za kamarádkama, nakupovat, zacvičit si, prostě cokoliv, co tě baví a pomůže ti na to tolik nemyslet. Mě to teď pomohlo hodně, ale první týden po IUI to bylo taky peklo, hodně jsem na to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.3.12 13:35

Děvčata,tak jsem po OPU mám 7 vajíček :dance: ,tak uvidíme jak to bude pokračovat kolik zbyde embryek…

Příspěvek upraven 09.03.12 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.3.12 13:40

Dani, tak to je super :dance: :hug: Taky jsem zvědavá, hned jak budeš vědět, dej nám to napiš :oops: Kdy máš ET a kolik chceš zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.3.12 13:44

Dani, tak to je super, držím moc pěsti, takových vajíček, to vypadá skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.3.12 14:06
kaczule1 píše:
Dani, tak to je super :dance: :hug: Taky jsem zvědavá, hned jak budeš vědět, dej nám to napiš :oops: Kdy máš ET a kolik chceš zavést?

ET by měl být v úterý,ale podle toho jak se budu vyvíjet,když jich zůstane málo,tak v sobotu mi zavedou dvě,když jich bude víc,tak prodloužená kultivace do úterý a to mi tam daj jen jedno embryo. :lol:

Příspěvek upraven 09.03.12 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
8.3.12 15:42

Dani a kdy máš volat jak se vyvíjejí? To je super 7 z 10, to je zatím dobré skore, hlavně ať to tak pokračuje, at je embrijek co nejvíc! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.3.12 16:46

DANI tak to je parádní výsledek, jen tak dál :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.3.12 17:26

Dani, to je fantastické :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.3.12 17:29

Dani to je fajn 7 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.3.12 19:33

Děkuji vám holky,já mám taky radost,volat mi bude sestra zítra,jak to vypadá. … No tak uvidíme,zítra budu informovat :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
9.3.12 08:55

Dani, tak já už jsem tu nastartovaná a čekám na informaci!!! Držím place, ať spolupracují hezky „prťata“! :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.3.12 10:10

Tak děvčátka moje ,teď volala sestra z CAR a 6 se oplodnilo :dance: . Zase mi zítra zavolá, jak to se kulihráškové vyvíjejí a kdy bude transfer… Hlavně ať jich tam pár zůstane… Uvidíme zítra ,já jsem tak nervozní,ale mám radost a strašně se těšim ani to nejde popsat,jsou to zvláštní pocity… Chtěla bych ,aby vydrželi do úterka a já se zatím vykurýruju,vůbec se z té chřipky nemůžu dostat :mrgreen: . Jinak po OPU mi je fajn a nic nebolí ani včera , tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.3.12 10:24

Dani, tak to je superky, že je jich tolik moc držím pěsti. A je super, že se cítíš i po OPU dobře, jsi šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
9.3.12 10:34

Dani, tak to je krasa :kytka: ja jeste cekam az to dostanu, abych se mohla zacit stimulovat na dalsi inseminaci, druhou a posledni a pak pujdeme take do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.3.12 11:07

Dkuji holky, jinak co Ivčo ještě jsi netestila?
Báro,tak to třeba tentokrát vyjde a když ne ,tak stejně stimuluješ na IUI a před IVF je to stejný,máš pravdu žádný otálení a šup na věc :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí