IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
29.2.12 11:15
If-ka píše:
Ivi, jsi poklad, tvoje rady budou určitě nad zlato… :*Hodím večer fotečky, vyfotím ještě dnešní k těm ostatním. ;)

a vlastně jaky jsi DC? :potlesk: a kolik DPO :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1628
29.2.12 11:27

Luci já jsem 25DC a 15 dní po IUI, takže nejspíš i po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 11:28
If-ka píše:
Luci já jsem 25DC a 15 dní po IUI, takže nejspíš i po ovulaci.
áááha :-) noo ja jsem 9 dní po pregnylu a jsem celá netrpělivá :zed:
  • Citovat
  • Upravit
1628
29.2.12 11:41

8-9 dní po pregnylu jsem mívala ještě na testu ducha právě od něj, tak ještě strpeníčko, to už vydržíš… ;) Po zkušenosti teď bych doporučila až tak ten 12 den nejdříve testnout, no však odpolko ti TT ukážu, teď nejsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 11:46
If-ka píše:
8-9 dní po pregnylu jsem mívala ještě na testu ducha právě od něj, tak ještě strpeníčko, to už vydržíš… ;) Po zkušenosti teď bych doporučila až tak ten 12 den nejdříve testnout, no však odpolko ti TT ukážu, teď nejsem doma.

já mám jen 25tkové a tam ten duch je neviditelný, ale je :nevim:
já jdu ve 13 h do práce :twisted: tal se juknu zízra noo nevím jetsli to vyšlo když se koukám na graf mé teploty :think:

• Citovat
  • Upravit
1628
29.2.12 12:01

Na ten graf teploty moc nekoukej, jakmile do tebe rvou hormony už to není tak přesné jak by to bylo normálně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.2.12 12:06

If, já jsem 7 dní po IUI, 9 dní po Pregnylu, takže ještě týden čekání.

Luciku, koukám, že to máme asi stejně,a že se ti už ukázal duch? Téda, moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:09
Ivča78 píše:
If, já jsem 7 dní po IUI, 9 dní po Pregnylu, takže ještě týden čekání.Luciku, koukám, že to máme asi stejně,a že se ti už ukázal duch? Téda, moc držím pěsti.

nojo ale asi pregnylovej nebo já nevím :nevim: :nevim: ještě jsem nezaznamela že by jsem měla od píchnutí jen / :nevim:
to je ze včerejška a spodní z dneška, prostě je ta čárka silnější, ale to není možné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15413
29.2.12 12:13

Luci, třeba to není z Pregnylu, to by asi ta čárka nesílila, ne? Na tom vrchním toh moc nevidím, ale na tom spodním už dušíka vidím. Tak moc držím pěsti, vypadá to nadějně :palec: . A jak ti je, pozoruješ na sobě nějaké změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:15
Ivča78 píše:
Luci, třeba to není z Pregnylu, to by asi ta čárka nesílila, ne? Na tom vrchním toh moc nevidím, ale na tom spodním už dušíka vidím. Tak moc držím pěsti, vypadá to nadějně :palec: . A jak ti je, pozoruješ na sobě nějaké změny?

já jsem magor a jssm schopná si vsugerovat vše :oops: uvidím, MS má přijít až 6.3. :nevim:
když si sáhnu na prsa bolejí a břicho, noo ale já nevím, nevěřím tomu, všechny holky na emimi mi psaly že je to pregnyl… a chci se zeptat musí pregnyl zmizet uplně nebo se mi k němu přičítat moje HCG?

• Citovat
  • Upravit
15413
29.2.12 12:18

Luci, za týden budeme moudřejší, já tomu moc nevěřím, zatím jsem v klidu, ale už se vidím, jak budu příští týden na prášky :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:19
Ivča78 píše:
Luci, za týden budeme moudřejší, já tomu moc nevěřím, zatím jsem v klidu, ale už se vidím, jak budu příští týden na prášky :roll: .

já už jsem teď :oops:

• Citovat
  • Upravit
1628
29.2.12 12:20

Pregnyl by nestoupal pokud děláš stejněj test, měl by slábnout… no to mě mrzí, že jsem si minulý měsíc neschovávala ty testy s pregnylem, mizel mizel až tam bylo bílo.
Jak ale říká Ivča, ktev krev a jedině krev, z toho se to pozná bezpečně… ale počkala bych ještě pár dní, i z té krve ti řeknou že je to málo..
Tak víš co? Skočíme si na krev v pátek spolu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
29.2.12 12:25
If-ka píše:
Pregnyl by nestoupal pokud děláš stejněj test, měl by slábnout… no to mě mrzí, že jsem si minulý měsíc neschovávala ty testy s pregnylem, mizel mizel až tam bylo bílo.
Jak ale říká Ivča, ktev krev a jedině krev, z toho se to pozná bezpečně… ale počkala bych ještě pár dní, i z té krve ti řeknou že je to málo..
Tak víš co? Skočíme si na krev v pátek spolu, co?

joooo :palec: hele tady jsou mamatesty 10tka
ještě koupím tt a stestnu zítra nebo pozítří :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6327
29.2.12 13:57

holky u mne se pregnyl drzi v tele 12dni mam to vyzkousene,ale kazda ma jine telo .holky co cekate na vysledky drzim palecky at jste tehu tobe drzim palecky at ti to vyjde.a ifko ty uz jsi za vodou urcite uz bude mit jen to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí