Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko holky, tak jsem si dneska volala do Zlína, místo pátku jdu na kontolu už zítra ráno, veznou krev a když nic, tak abysme stihli další IUI, jdeme ještě do jednoho pokusu a když to nevyjde ta IVF, už sme se doma rozhodli, něco mě znovu nakoplo, ani evím co, ale du dál
, a trošku sem je tam zpucovala ve Zlíně, páč sestřička mě říká, vy chodíte k panu Křenkovi že ? Já jí říkám že jsem u paní Slovákvé, dělala hloupou, ale stejně pokud chci jít dříve na kontrolu tak musím zase ke Křenkovi, to se mi teda moc nelíbí, ale co už. Hlavně abych stihla další stimulaci, všem ostatním posílám alespoň trošku síly a odvahy do dalšího boje
![]()
Zuzi, tak držím pěstičky a kéž by se zadařilo a byla krev pozitivní. Když náhodou ne, je super, že ses rozhodla jít dál.
IVI - ani nevím proč sem zase tak otočila, už včera večer se mě to honilo hlavou, že přece nebudu pořád čekat, manža při mě stojí, což je moje obrovská opora, snad ta pozitivita vydrží na dlouho
a co ty ?? Jak si na tom a co vy ostatní holčiny ??
Dobry poledne děvčatka mohu k Vám
ted dobiram duphaston čakam na MS a potom na UTZ a konečně IUI ![]()
zuzivr píše:
LUci- tak to je paráda, budeme Ti všechny držet palečky
Děkuji Zuzi že jste mě vzali mezi sebe
já sice jedno IVF už mam za sebou ale dr mě překvapila a že mužem jit do IUI přita ma dobrej SP tak proč to nevyužit než bisme šli do IVF
luci 34 u tebe mi prijde divne postup prvne ivf a pak iui.kazdej ma vetsinou prvne ivi a kdyz se nedari tak ivf.ale preju ti hodne stesti budes ho potrebovat.jak dlouho se snazite?
Ahoj holky, tak se nám to tady pěkně rozbíhá. Nikdo nic nevzdává a jedeme dál. Jen tak dál ![]()
Hani, co Ty? Dlouho jsi nepsala, jak na tom si.
hanka1120 píše:
luci 34 u tebe mi prijde divne postup prvne ivf a pak iui.kazdej ma vetsinou prvne ivi a kdyz se nedari tak ivf.ale preju ti hodne stesti budes ho potrebovat.jak dlouho se snazite?
Ahoj Hani já měla prvně Ivf v Repromedě stalo mě to 40.300 a to nemam vtom 4 cesty Karviná- Brno měla jsem jen dvě embrijka a bohužel neuspěch měla jsem rok a pul pauzu a potom jsme se s přitou rozhodli že přejdem do jineho Caru myslim tim do statniho Repromeda je soukroma klinika a na 2 pokus bych asi už neměla bylo mi řečeno že nás to bude stát přes 50.000 a to bych asi dlouho šetřila
tak ted jsme v FN Olomouc a nemužu jsi to vynachvalit tak proto jdem do IUI dr se mě divil proč muj gyn prvně neposilal na IUI přita nema tak špatnej SP a hned mě rval do IVF ale coo už to nebudu řešit ted jsem jinde a snad se stane zazrak a dočkame se
![]()
u mne celkem normal dali jsme si po pul rocnim snazeni s hormonami pauzi uz mne to lezlo i usima.takze se snazime sami doma mam tedka po ovulce.holky je mi bez tech hormonu dobre,jenze bez tech hormonu to asi nepujde.do caru jdu 24.3 chtela bych jeste jedno iui ale s injekcami tak uvidime,manzel mi rikal ze ivi je zbytecni ale presto to chci zkusit a kdyz to nevyjde tak ivf uz to snazeni trva dlouho tak ivf snad zabere ale rozhodne to nevzdam bojovat se musi
Luci, vítej
. To se vám ani nedivím, že jste změnili CAR, takových peněz
. Navíc když je šance s IUI, tak je to super.
Zuzi, já začínám nové kolo, dnes beru první den Clostík.
Ivča78 píše:
Luci, vítej. To se vám ani nedivím, že jste změnili CAR, takových peněz
. Navíc když je šance s IUI, tak je to super.Zuzi, já začínám nové kolo, dnes beru první den Clostík.
děkuji Ivčo ![]()
Ahoj holky , vítám tě Luci
… Takže děvčátka za chvíli jedu do Gennetu na ET , hned jak se vrátím ,tak vám dám vědět kolik to stálo a kolik zbylo embryjek, prostě veškeré info
.
Luci to je mazec takovejch peněz
,přeji ti hodně štěstí ![]()