IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.3.12 16:17

Ano Handí, mám utroš 2-0-2 a už se válim , mám noťas na klíně a ležim,tak uvidíme :) . Děkuji vám za podporu všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 16:20

Slunečnice, nemáš se opravdu čeho bát. Na IUI jsem byla třikrát a nebolelo mě to ani jednou. Jen se u toho hezky uvolni, ať ti to dobře zavedou. Přirovnala bych to ke klasické prohlídce na gyndě, takže vůbec žádný strach.

Dani, tak to je superky, dvě emrijka ještě zamražené a cena taky super. Držím moc pěsti, aby to vyšlo a neboj se, na záchod si v klidu dojdi. Určitě to chce klidovější režim, ale zase nic se nemá přehánět. Já jsem v těhu fungovala celkem normálně, jen když jse měla pocit, že mě táhne bříško nebo jsem unavená, tak jsem se nepřepínala a natáhla jsem se. Musíš poslouchat svoje tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 16:21

No mě dneska dr. řekla že máme ukázkové těhu, ani kapka krve ještě nebyla, žádný vnitřní otok nenašla, podlitinu, ani cystu, nic a že prej mám Duphasston (váš Utrouš) vysadit… tak jsem čuměla jak blázen! Já na něj tak trošku totiž sázím, pořád si říkám, mám léky na udržení těhotenství tak to snad udržej a počítala jsem že ho budu brát do 12 tt. Asi doberu ještě alespoň načaté platíčko, to je na 5 dní a pak uvidím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 16:21

Dani a prosím tě, tobě řekli přímo v CARu, že se musí po IVFku ležet a jak dlouho? Ptám se proto, že třeba u sebe nevím, jak bych to udělala, když mám jedno dítko už doma a chvilku neposedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 16:23

No vidíš Ivi, Slunečnice, té jsem chtěla taky napsat, ale ta Danča mi zatemnila mozek s jejím prďolkou v bříšku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 16:25

Ivi, já ti nevím, ale podle mě to jen doporučují, některé holky jsou schopné pomalu i mazat zpátky do práce. No uvidíme co napíše Danča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.3.12 16:28

If, to je super, že máš ukázkové těhu :pankac:
Slunečnice, taky se přidávám k holkám. Vůbec to nebolí, a také to můžu přirovnat k standartnímu gyn. vyšetření. Ničeho se neboj a těš se, že Ti pomůžou. Podívej se na naši těhuli If-ku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 16:45
Ivča78 píše:
Dani a prosím tě, tobě řekli přímo v CARu, že se musí po IVFku ležet a jak dlouho? Ptám se proto, že třeba u sebe nevím, jak bych to udělala, když mám jedno dítko už doma a chvilku neposedí.

Ne ne jen jsem ležela tam půl hodiny a pak jsem vesele mazala domu,máš mít klidový režim ,ale přece tím ,že budu ležet tak ho nezahnízdim :lol: ,budu dělat vše normálně,jen dneska mám být víc v klidu.Jinak mi neříkali nic , jen se šetřit,ale fungovat normálně. Jestli se má udržet ,tak se udrží i přez normální činnosti :) . Taky mám doma 2 letou prďolu sice jen na hlídání,ale mám jí celý týden i přez noc, jen při OPU byla doma a já ležela i kůli chřipce co jsem měla . Jinak fnguji normálně jen víc v klidu,poslala jsem malou s přítelem ven a až přijde dcera ze školy ,tak si jí vezme . Ale jinak musím fungovat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 16:48

Dani, díky moc. Vidím to naprosto stejně. Hlavně nic těžkého netahej, já jsem si třeba v těhu napouštěla půlku vody do kbelíku na stírání, protože mi vadilo to zvedat. Ale třeba jsem vybírala na pozemku kameny, hrabala hlínu a sekala trávu. Některé věci mi vadily, tak jsem je nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 16:48
If-ka píše:
No mě dneska dr. řekla že máme ukázkové těhu, ani kapka krve ještě nebyla, žádný vnitřní otok nenašla, podlitinu, ani cystu, nic a že prej mám Duphasston (váš Utrouš) vysadit… tak jsem čuměla jak blázen! Já na něj tak trošku totiž sázím, pořád si říkám, mám léky na udržení těhotenství tak to snad udržej a počítala jsem že ho budu brát do 12 tt. Asi doberu ještě alespoň načaté platíčko, to je na 5 dní a pak uvidím. :think:

No vydíš,tak se neboj , neříkala by ti ať to vysadíš ,kdyby si nemyslela ,že to bude ok. Důvěřuj , máš super těhu,tak to nepotřebuješ , moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 16:50

If, už vysadit, jo? Já bych se taky asi bála a radši brala dál. Já jsem teda měla Utrogestan a brala ho do konce prvního trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 16:51
Ivča78 píše:
Dani, díky moc. Vidím to naprosto stejně. Hlavně nic těžkého netahej, já jsem si třeba v těhu napouštěla půlku vody do kbelíku na stírání, protože mi vadilo to zvedat. Ale třeba jsem vybírala na pozemku kameny, hrabala hlínu a sekala trávu. Některé věci mi vadily, tak jsem je nedělala.

Já dělala všechno v těhu, nějak jsem to dobře snášela , no jo v 18cti to se mi to těhulkovalo :lol: . Těď jsem chytřejší a nechám se obskakovat :lol: . Děkuji Ivčo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 16:51

Dani - skoro mě ukápla i slza, jak sem četla tvůj příspěvek, tak ať se prckovi daří a zůstane hezky, tam kde je teď :hug: :hug: Slunečnice -opravdu to nic není, jak písaly holky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 16:54

Ivi, já tu mám ještě platíčko a půl, to jedno určitě doberu a mezi tím se objednám ke gyndařce a domluvím se s ní, možná bych ho ještě aspon ten měsíc brala. I když v Caru mi zase dr. řekla, že do sebe rvu hormony zbytečně a manžel se toho hned taky chytil… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 16:56

If, já nevím, jak je to s Duphastonem, ale Utrogestan vím, že se takhle bere, tak to zkus probrat radši ještě s tvojí doktorkou. Je fakt, že zase prát to do sebe zbytečně je asi škoda, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí