IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.3.12 17:47
kaczule1 píše:
Dani to je krásné. Moc ti přeju aby se bobišek držel zuby nehty a nepustil se dřív jak za 9 měsíců :hug:

Díky Zuzi, taky se modlím ,aby vydržel až do konce. Nejdřív se člověk bojí IVF pak OPU pak aby zbyla embryjka pak ,aby byly // a pak aby se udrželo a bylo zdravé, je to samej stres :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 17:51
zuzivr píše:
Tak IVI- odpočívat, všechno je to tam hodně citlivé, ale bude to OK, vždyt máš přece ukázkové těhu :palec: tak neboj :) holky a krváceli ste některá i když ste věděli že jste těhu ?

Ano moje sestra poprvé měla zamlklé těhu a za 4 měsíce otěhotněla znovu a krvácela opět,ale krvácela i sliznice se trhala,byla vykulená a Dr. jí řek ,že je naprosto v poho mimi a teď jsou tomíkovi 2,5 a zlobí jak čert a jinak měla ukázkové těhu. Chápeš to , někdy to tak prostě je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 18:00

No právě toto nechápu, člověk pořád chodí za záchod s tím, aby tam nic nebylo, žádná červená barva, a stejně když zakrvácí, tak ti Dr. řekne že je to v poho :nevim: sem z toho jelínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 18:04

Ségra byla tenkrát hotová a bála se jít k Dr. a ten jí pak řek,že se to stává a ať je v klidu ,že to je ok. Asi po měsíci jí to ustalo. Taky to nechápu ,první těhu měla normální bez krvácení a z toho má holčinu ,která dneska udělala řidičák ,jsem na ní tááák pyšná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 18:06

Tak to je parádička, jéjda, tak to už velká slečna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 18:11

To je,je to hrozný jak to letí,tý mojí je 14let chjo ,tak rychle nám vyrostou ! Zatím se loučím musím pustit mrňavce pohádku na noťasu :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 18:36

zkouška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.3.12 19:48

Já jsem v těhu maličko špinila, ale bylo to jenom jednou trošku na vložce, pak už nic.

K tomu krvácení, nemyslím si, že by to bylo zase až tak v pohodě. Kamarádka byla těhu a začala krvácet a musela mít klidový režim, jenom ležet, myslím, že ani sedět dlouho nemohla a nasadili jí Utrogestan. Dnes má skoro dvouletého syna, takže to dobře dopadlo, ale kdoví, co by se stalo, kdyby neležela a nedali jí Utrouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.3.12 20:27

dani hodne stesti urcite se konecne na tebe usmalo stesti a budes tehu drzim palecky at se vse vyviji jak ma.kdy jdes na kontrolu? nebo budes delat test za 14dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 10:55

Ahoj holky, jak se máme dneska? Co naše skoro těhule, Danča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.3.12 10:59

ahojte, já teď zobu clostik a příští středu (to budu 12 DC) jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá zda bude další a naše poslední IUI :think:

Dani, jak se cítíš? Už se těším až nám budeš ukazovat testíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 11:06

Kaczule, do třetice to vyjde!! Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.3.12 11:11

Děkuji, bylo by supr, kdyby vyšlo, ale už tak nějak počítám s IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 11:39

Já taky, ale aspoň že IVF existuje, musíme to vnímat pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.3.12 12:11

Ahoj holčiny,tak dneska dobrý,ale včera večer mi začalo být tak zle od žaludku,že jsem nevěděla co mám dělat a špatně se mi dýchalo fuj , usnula jsem až ve tři ráno :mrgreen: . Teď mi je fajn,musela jsem to v noci přepít a pak to přešlo. Já nevím, ale i po IUI ,tak po týdnu mi vždycky bylo pár dní takhle špatně asi po tom Pregnylu.Jestli slaabej OHSS :nevim: ,ale břicho nebolí ,tak je to dobrý . Tak snad to bude dobrý. Teď jsem šla na chvíli ven a tam je zima , že jsem zase rychle zalezla domu :lol: . Koukám Handí má pěknou fotečku, kočka :palec: . Holčiny a jak je vám všem ,po těle a na duši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí