IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
14.3.12 12:58

Dani, Tvoje zpráva zní celkem těhotně :pankac:
Jinak u mě nuda, mám 22DC a už chci menses, abych se mohla objednat na folíky a zkusit 3.IUI, a až půjdu na folíky, tak proberu s doktorem IVF. Už aby to bylo. Tenhle měsíc se vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.3.12 13:38

No Handí , to si nemyslím , spíš se bojim toho hyperstimuláku,ale těžko se mi dýchalo i dřív právě i po IUI ,tak po týdnu ,tak proto mi Dr. dala tentokrát Ovitrelle. Doufám ,že se tam ve mě ten mrňous pořádně zakousnul,jinak se asi zblázním :mrgreen: . Tento měsíc se ještě bude vléct i pro mě :zed: ,proto jsem říkala,že při IVF mi to stršně uteklo, pořád se něco dělo :lol: .Handí ,aby jsi nebyla těhotná nakonec dřív než já!!!! Strašně bych ti to přála :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.3.12 13:48

Dani, to víš že se zakousne, jen ho pěkně v bříšku hlaď a šeptej mu, ať tam pořádně hnízdí, že se na něj s taťkou těšíte ;).

Handi, třeba jsi těhulka :-).

Holky, vám se to vleče? Mě se to vleče! Dneska druhý den Clostík a ultrazvuk až příští úterý, IUI počítám ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 14:03

Holky, Vy jste blázni. Z čeho bych mohla být těhu, z těch dvou sexíků co za tento měsíc proběhly? :) Navíc na zázraky už fakt nevěřím.
Ne ne, teď jste na řadě Vy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.3.12 14:27

Znám jednu takovou holčinu co si po 3 IUI dali pauzu a ten měsíc ještě byla nešťastná ,že přítel bude na pryč když má mít ovu ,tak sexovali jen před odjezdem a hups je ve druhém měsíci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.3.12 16:29

Handi, kdo ví? Znáš to, někdy i jeden sexík stačí a je zaděláno :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.3.12 16:59

Holky,moje..nedávejte mi naději ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.3.12 17:37

Handi, naděje umírá poslední ;). Dokud nepřijde červená, může to pořád vyjít :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.3.12 18:11

Tak jsem z práce zase doma, nějak se to protáhlo, jelikož jsme měli poradu a jsem nějak KO. Ale dnešek zpříjemnil den výplatní pásek, jelikož jsme dostali premie :mrgreen: :dance: A každá korunka dobrá, kdo ví, kolik nakonec budu potřebovat IVF i když doufám, že bude stačit jedno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.3.12 18:16

Kaczul, žádný přece, bude stačit IUI :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.3.12 18:18

Bylo by to krásné :oops: :hug: Taky ti držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.3.12 18:19

Díky moc, tobě taky tak :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
14.3.12 18:47

Achoj holčiny moje zlatý, DANI - jenom se opatruj, aby mrňousek se zavrtal a nepustil se až za těch 9 měsíců, IVI - tak to už se těším že na IUI, jinak jak se máte ostatní kočeny ? Já sečm dneska teda byla ve Zlíně, mám poprvé Clostík, takže čekáme na menzes a zaačnu zobat a snad můžeme na třetí IUI, se těšííím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.3.12 19:11

Zuzi, třeba nakonec menses nepřijde, držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
14.3.12 19:14

IVI-brali mě dneska i krev, a nic, takže jsem utroš vysadila a čekám, už to cítím, že je za rohem, ale neva, těším se na další čekání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí