Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dani, Tvoje zpráva zní celkem těhotně ![]()
Jinak u mě nuda, mám 22DC a už chci menses, abych se mohla objednat na folíky a zkusit 3.IUI, a až půjdu na folíky, tak proberu s doktorem IVF. Už aby to bylo. Tenhle měsíc se vleče.
No Handí , to si nemyslím , spíš se bojim toho hyperstimuláku,ale těžko se mi dýchalo i dřív právě i po IUI ,tak po týdnu ,tak proto mi Dr. dala tentokrát Ovitrelle. Doufám ,že se tam ve mě ten mrňous pořádně zakousnul,jinak se asi zblázním
. Tento měsíc se ještě bude vléct i pro mě
,proto jsem říkala,že při IVF mi to stršně uteklo, pořád se něco dělo
.Handí ,aby jsi nebyla těhotná nakonec dřív než já!!!! Strašně bych ti to přála
.
Dani, to víš že se zakousne, jen ho pěkně v bříšku hlaď a šeptej mu, ať tam pořádně hnízdí, že se na něj s taťkou těšíte
.
Handi, třeba jsi těhulka
.
Holky, vám se to vleče? Mě se to vleče! Dneska druhý den Clostík a ultrazvuk až příští úterý, IUI počítám ve čtvrtek.
Holky, Vy jste blázni. Z čeho bych mohla být těhu, z těch dvou sexíků co za tento měsíc proběhly?
Navíc na zázraky už fakt nevěřím.
Ne ne, teď jste na řadě Vy ![]()
Znám jednu takovou holčinu co si po 3 IUI dali pauzu a ten měsíc ještě byla nešťastná ,že přítel bude na pryč když má mít ovu ,tak sexovali jen před odjezdem a hups je ve druhém měsíci. ![]()
Handi, kdo ví? Znáš to, někdy i jeden sexík stačí a je zaděláno
.
Handi, naděje umírá poslední
. Dokud nepřijde červená, může to pořád vyjít
.
Tak jsem z práce zase doma, nějak se to protáhlo, jelikož jsme měli poradu a jsem nějak KO. Ale dnešek zpříjemnil den výplatní pásek, jelikož jsme dostali premie
A každá korunka dobrá, kdo ví, kolik nakonec budu potřebovat IVF i když doufám, že bude stačit jedno ![]()
Achoj holčiny moje zlatý, DANI - jenom se opatruj, aby mrňousek se zavrtal a nepustil se až za těch 9 měsíců, IVI - tak to už se těším že na IUI, jinak jak se máte ostatní kočeny ? Já sečm dneska teda byla ve Zlíně, mám poprvé Clostík, takže čekáme na menzes a zaačnu zobat a snad můžeme na třetí IUI, se těšííím ![]()
IVI-brali mě dneska i krev, a nic, takže jsem utroš vysadila a čekám, už to cítím, že je za rohem, ale neva, těším se na další čekání
![]()