IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
15.3.12 12:49

Dani, mně bude taky za měsíc 33 let :)
Víš, že mně po sexu taky často svědí :)
Dani, Ty jsi na imuno vyšetření byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 12:53

Handi, tak na jednu stranu je dobře, že ten problém odhalili, teď víš, jaký je důvod toho, že nemůžeš otěhotnět, až se problém odstraní, tak budeš mít konečně na testíku dvě //. Ale chápu, že je to teď těžké rohodování. Co je to IVF metodou ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 12:58

DANI- jak se cítíš ? To je vlastně tvoje první IVF a doufám tedy, že i poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 13:02

Dani, povídej, přeháněj, taky jsem zvědavá :-). Pozoruješ na sobě něco? Každopádně moc držím pěstičky a ať mimísek hezky hnízdí :-). A teď bereš nějaké léky kromě Utrogestanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 13:03
Ivča78 píše:
Handi, tak na jednu stranu je dobře, že ten problém odhalili, teď víš, jaký je důvod toho, že nemůžeš otěhotnět, až se problém odstraní, tak budeš mít konečně na testíku dvě //. Ale chápu, že je to teď těžké rohodování. Co je to IVF metodou ICSI?

Ivčo, ICSI Metoda spočívá v přímé injekci jedné spermie do cytoplazmy zralého vajíčka ženy (to jsem okopčila z netu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 13:05

Dani, povídej. Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 13:05

Handi, aha, tak to zní zajímavě, tak teď hlavně promyslet, jestli jít do té léčby nebo rovnou do IVF, viď? No, není to lehké rozhodování, ale já bych asi nečekala, nemám už moc času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 13:14

Možná se to tady už písalo, ale zajímá mě ten nativ co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.12 13:26

Holky , mě je krásně vůbec na sobě nic nepozoruji :think: , jen je mi dneska trošičku mdlo,ale asi špatnej tlak , příťu bolí hlava a ten je na to sakra citlivej. Jinak nic nebolí jen občas píchne v bříšku,ale fakt jsem se toho IVF bála zbytečně,celé jsem to zvládala uplně v pohodě. Jinak si každý den hladím bříško a říkám si , ať se zakousne a nepustí , modlím se ,aby to vyšlo.
Handí mě imuno nedělali ,ale po tom co jsem řekla Dr.to svědění a horečka ,tak mi ho nasadila hned a říkala ,že ho před IVF dávají i preventivně. Po měsíci léčby Prednisonem jsem už problémy po sexu neměla a horečku taky ne. Taky jsme měli ICSI,je to jistota ,proto bych být tebou nečekala ,ale jen čerpám z vlastní zkušenosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 13:33

Dani, tak to je super, že ti je dobře a hezky to všechno snášíš. Jen hlaď bříško, ať tam pěkně zahnizďuje :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.12 13:33

Zuzi nativ je ,že nebereš žádné hormony a pak ti píchnou jen Pregnyl a OPU máš bez narkozy,obeberou ti folík a pokud je v něm vajíčko,tak se čeká jestli se oplodní a pak jdeš na ET. Prostě přírodní bez hormonů , víš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.12 13:38

No doufám ,že to vyjde s ničím jiným ani nepočítám :mrgreen: , snad jooooo :) . Jinak beru jen kortikoidy Prednison 1tbl. a Utrogestan vkládám 2-0-2 . Jinak jsem se válela jen v den ET , teď už dělám vše s mírou a v sobotu má být krásně ,tak chceme s prckama do ZOO . Jsou doporučný procházky kůli prokrvování :) , docela se těším , příťa bude tlačit kočár s Jájou a mě podpírat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 14:01

DANI - děkuji za vysvětlení, tak to je taky takový opravdu mírnější způsob, ale asi méně účinný, nebo nejistý že, toto budu řešit až když se nepovede ani to třetí IUI, jojo víkend má být krásný, taky se těším na teplo, nás čeká pracovní víkend na baráku, ale naštěstí škrabání cihliček máme za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 14:52
Dana 79 píše:
Holky , mě je krásně vůbec na sobě nic nepozoruji :think: , jen je mi dneska trošičku mdlo,ale asi špatnej tlak , příťu bolí hlava a ten je na to sakra citlivej. Jinak nic nebolí jen občas píchne v bříšku,ale fakt jsem se toho IVF bála zbytečně,celé jsem to zvládala uplně v pohodě. Jinak si každý den hladím bříško a říkám si , ať se zakousne a nepustí , modlím se ,aby to vyšlo.
Handí mě imuno nedělali ,ale po tom co jsem řekla Dr.to svědění a horečka ,tak mi ho nasadila hned a říkala ,že ho před IVF dávají i preventivně. Po měsíci léčby Prednisonem jsem už problémy po sexu neměla a horečku taky ne. Taky jsme měli ICSI,je to jistota ,proto bych být tebou nečekala ,ale jen čerpám z vlastní zkušenosti. :hug:

Dani, díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 16:36

Dani, prosím Tě, ještě k tomu Prednisonu. Přibrala si na váze? A taky jsem četla, že někomu otéká obličej. Pozoruješ na sobě něco takového? Jak velké dávky bereš? Předem moc díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí