Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zuzivr píše:
IVI - ani nevím proč sem zase tak otočila, už včera večer se mě to honilo hlavou, že přece nebudu pořád čekat, manža při mě stojí, což je moje obrovská opora, snad ta pozitivita vydrží na dlouhoa co ty ?? Jak si na tom a co vy ostatní holčiny ??
To víš že jo, čekání je na prd ,pak ti to jen leží v hlavě a ztrácíš čas,moooc ti držím pěstičky
.
Handí to já taky a až se vrátim budu mít v sobě fazolku , to je divný pocit,ale strašně se těim. Tak jdu hodit spršku a pojedu mám tam být za hoďku. zatím ![]()
DANI - tak přeju hodddněěěě štěstíčka
budeme čekat na info, jak to dopadlo
![]()
Dani, ježíš, to je krásný, držím moc pěstičky, za chvilku budeš těhulka
.
aHOJ HOLKY, JDU POPRVÉ NA IUI PŘÍŠTÍ ČTVRTEK DO OLOMOUCE DO FN A VŮBEC NEVÍM CO MĚ ČEKÁ…VÍM, ŽE MI HADIČKOU ZAVEDOU PROMYTÉ SPERMIE ZA DĚL.ČÍPEK, ABY BYLI VÍCE K VEJCOVODU, PROTOŽE PŘÍTEL MÁ HORŠÍ SPG-ASTHENOSPERMIE-50%, ALE ZAJÍMÁ MĚ, KDO Z VÁS NA TOM BYL A ZDA TO BOLÍ NEBO JE NEPŘÍJEMNÉ.....JAK JSTE TO PROŽÍVALI?BYLA JSEM NA HSG A TO TEDA BOLELO PEKELNĚ A TO TAKY MUSELI DĚL.ČÍPEK NADZVEDNOUT TAK SE CELKEM BOJÍM..DĚKUJI MOC ZA JAKÝKOLIV PŘÍSPĚVEK ![]()
slunečnice81 píše:
aHOJ HOLKY, JDU POPRVÉ NA IUI PŘÍŠTÍ ČTVRTEK DO OLOMOUCE DO FN A VŮBEC NEVÍM CO MĚ ČEKÁ…VÍM, ŽE MI HADIČKOU ZAVEDOU PROMYTÉ SPERMIE ZA DĚL.ČÍPEK, ABY BYLI VÍCE K VEJCOVODU, PROTOŽE PŘÍTEL MÁ HORŠÍ SPG-ASTHENOSPERMIE-50%, ALE ZAJÍMÁ MĚ, KDO Z VÁS NA TOM BYL A ZDA TO BOLÍ NEBO JE NEPŘÍJEMNÉ.....JAK JSTE TO PROŽÍVALI?BYLA JSEM NA HSG A TO TEDA BOLELO PEKELNĚ A TO TAKY MUSELI DĚL.ČÍPEK NADZVEDNOUT TAK SE CELKEM BOJÍM..DĚKUJI MOC ZA JAKÝKOLIV PŘÍSPĚVEK
Ahojky , nemáš se vůbec čeho bát,já na IUI byla 4× a ani jednou mě to nebolelo , je to fakt rychlovka,jen cítíš katetr jak ti ho zavedou což nebolí a pak vstříknou sparmijky a to už nic necítíš a jdeš domu u mě to trvalo celé 30 vteřin
. Neboj je to pohoda
.
Děvčátka , jsem doma v bříšku mám něco malinkatého , ale je to super pocit
. Takže nakonec zbyla 3 embryjka , 1 mi vložili a 2 zamrazili. Prodloužená kultivace je super protože včera jich tam bylo 6 a dnes jen tři a kdyby mi tam dali jedno z těch tří,které nevydrželo ,tak by zaniklo ve mě,takhle jsou jen ty nejkvalitnější . Jinak mě to vyšlo léky 1 500,– , ICSI 7 000,– zamražení(vitrifikace) 6 000,– + na rok úschova 1 000,– , prodloužená kultivace 2 500,–. Celkem 18 000,– ale pořád to jde
.
Dani tak to je super!!!! Myslela jsem na tebe.
Krásně jste to vymysleli! To bych si vůbec netroufla typovat, že nakonec budou jen 3, to je fakt šílené, ale máš to pořád dobrý, aspoň bude i na druhé miminko jednou!
Hlavně buď teď v klidu, žádná práce, žádný stres a šupky na gauč k telce a válet se a válet se!!! Držím palce, to fakt už musí vyjít, když máš to nejlepší ze všech bojovníčků!!!
![]()
Holky, se bojim jít i vyčůrat
, dělám si srandu ,ale mám strach aby se chytlo,když už jsem došla až sem,tak to prostě musí vyjít. Jsem strašně zvědavá a zároveň mám strašnej strach
.
Nemuseli jsme si dávat nic z nadstandartu , máme dobrý spermiogram,ale já chtěla jistotu a obyčejné mražení stojí 3 000,–,takže kdybych si dávala jen toto léky a roční úschova,tak by to bylo jen 5 500,– celkem . Já myslím ,že je lepší si připlatit i za to kvalitnější zamrazení.I tak je to super cena nedokážu si představit plati tolik jak psala Luci,ani se jí nedivim,že odešla. Jinak Gennet si nemůžu vynachválit
.
Dani, my jsme s Tebou!!
Chápu strach z vyčůrání se, já bych se taky bála. A přesně jak psala If-ka, šupky na gauč a pěkně se válej. Předpokládám, že máš nasazený ultroš, je to tak?
Dani tak to já měla strach jít čůrat i po IUI, to jsem držela snad půl dne, a to já chodím dost často i když nepiju… takže se ti vůbec nedivím. ![]()