IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
20.3.12 20:03

Taky bych už tak chtěla nějakého drobka doma :oops: Držím palce ať cysta odejde spolu s ms :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.3.12 20:24
handa30 píše:
Dana 79 píše:
Handí a kdy začínáš s léčbou? Už jsi byla na konzultaci ?
Dani, já začala včera..8 týdnů tu teď budu oxidovat a jen Vás povzbuzovat.
Je to strašně dlouhá doba.

Jééé neboj to jsem si říkala taky ,když mi nasadila Prednison a koukej jsou to 4 měsíce , mazec :D . Uteče to ,ze začátku mě trošku brněly ruce,ale to přejde, hodně bumbej Magnesii,to pomáhá,ale tělo se s tím rychle sprovná a pak o ničem nevíš. Odměnou ti bude miminko :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.3.12 20:25
kaczule1 píše:
Ivi, úplně tě chápu :hug: :hug: :hug: Jsme tu s tebou :hug: Taky bych brala už jedno dítko aby mě drželo jakžtakž v pohodě :oops: :mrgreen:
Já jdu zítra na folikulometrii a jsem zvědavá, zda tam co bude. Vůbec mě nebolí břicho nic, tak budu ráda, když tam bude alespoň jeden folík, ale tak nějak to vidím bídně :nevim:

Zítra budou folíky jako fík , neboj :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 21:31
Dana 79 píše:
handa30 píše:
Dana 79 píše:
Handí a kdy začínáš s léčbou? Už jsi byla na konzultaci ?
Dani, já začala včera..8 týdnů tu teď budu oxidovat a jen Vás povzbuzovat.
Je to strašně dlouhá doba.
Jééé neboj to jsem si říkala taky ,když mi nasadila Prednison a koukej jsou to 4 měsíce , mazec :D . Uteče to ,ze začátku mě trošku brněly ruce,ale to přejde, hodně bumbej Magnesii,to pomáhá,ale tělo se s tím rychle sprovná a pak o ničem nevíš. Odměnou ti bude miminko :hug: .

Díky, Dani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 21:33

Kaczul, zítra držím palce!! Ať tam je folík jak vyšitej ;) Ničeho se neboj.
Ivčo, líbí se mi Tvůj přístup. Jsi holka statečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.3.12 21:37

Handi, však ty jsi taky statečná. Jsme ženský, tak něco vydržíme a popereme se s tím :palec:. A miminko prostě bude, třeba s IVF, ale bude, to je ložený :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.3.12 21:43

Přesně tak. Miminko bude!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.12 09:32

Tak jsem přišla z CARu a měla jsem 5 dominantních folíku 8o To je zatím moje nejbohatší úroda :mrgreen: takže dneska tam pojedu ještě jednou na IUI a v pátek opakování :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.3.12 09:48

no teda kaci to koukam tolik foliku ,jak jsi to dokazala? jen clostikem? ja mam vzdycky jen jeden folik .kaci to ti musi tedka vyjit s tolikati foliky.hodne stesti .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.3.12 09:49

Teda, abys neměla paterčata :D Ale jsou to dobré zprávy.
Držím palce!! Jakou máš sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.12 09:51

Děkuji hani, taky jsem byla z toho dost vykulená. Až tak, že jsem se zapomněla zeptat na to, kolik má největší a jak je na tom sliznice. Brala jsem akorát clostík a začala jsem užívat i Gynex, ale ten už užívám 3. cyklus a když jsem si vzpomněla tak jsem si udělala kontryhelový čaj, ale nic víc :nevim: Asi moje tělo poznalo, že je jaro a zareagovala hezky :mrgreen: Ale mohl by se alespoň jeden oplodnit :oops: A když ne, tak to jen tak nevzdáme a bojujeme dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.3.12 10:28

kaci kontryh.caj je na sliznici,takze ju mas urcite taky dobry.kaci ale fakt pekna reakce az jednou pujdes na ivf to budes mit vajicek jak hrom,jen se nevzdavej musi se bojovat jednou to urcite vyjde kazde z nas a bude tehu ,a treba ty uz za chvili,mysli pozitivne s tolikati vajicky a jeste iui dvakrat,vsichny ti budeme drzet palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.3.12 10:28

Správně, líbí se mi Tvůj přístup. 5 folíků, to je ale fakt něco!! Kdyby došlo na IVF, tak budeš mít těch folíků aspoň 15. Jsi plodná, holka. Ničeho se neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.12 10:33

folíky se mi tvoří ale zatím nic z toho :nevim: No uvidím, co teď. Nechám se překvapit ale bylo by to krásné :oops:
A manžel mi příští pátek odlítá do dalekých krajů a vrací se ten další týden ve čtvrtek a to budu 2 týdny po IUI tak by to bylo krásné přivítání a překvápko :oops: Ale musím zůstat nohama na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.3.12 10:47

Do třetice všeho dobrého. Vyjde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie