IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
26.3.12 18:18

Nooooooooooooooooooooooo DANI tak to je luxus jako ta tvoje fotečka, přidávám se k ostatním gratulkám tichým :hug: :hug: :hug: čekala jsem to popravdě, že ukážeš takový obrázek, je to krásný vidět úspěch :potlesk: :potlesk: , jinak kuřátka já dneska byla ve Zlíně a Dr. Křenek toho na mě vybalil teda hodně, jednak že se mu zdá, že tam je nějaký polip či co, potom na pravém vaječníku - na tom dobrém, je cysta a zárověň folík 19mm, na levo je taky jeden stejnej, sliznice je prž 10mm vysoká, což je údajně parádní, tak jsem čekala že nebude z toho nic tento měsíc a ono ne, ve středu deme na IUI, dneska mám pchat pregnyl, tož jsem z toho jelen :nevim: :nevim: , prej ta cysta ani ten polip neva, co vy na to holky, kuju páčkoooooo ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.12 19:42
@handa30 píše:
Dani, kdy půjdeš na krev? A jak Ti je?

Je mi celkem fajn,jen pobolívá to břicho,ale to je snad ok , při Nikče mě bolelo taky,ale to už je dávno :) Dnes jsem volala do Gennetu a mám přijít zítra,tak uvidíme jak to stihnu,ale mám snížit v těhotenství Prednison na půl prášku,tak mi to nejdřív musejí potvrdit z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.12 19:52

Zuzi děkuji potichoučku :hug: . Ty jo ,ty máš teda věci , tak to nevím většinou při cystě to stopnou,ale třeba je malá a nevadí :nevim: ,je to doktor a ví co dělá. Folík máš pěknej,tak ti budu držet pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.3.12 20:39

Zuzi, no mě to při cystě právě neudělali, tak to mě štve snad teď ještě víc, když vím, že jinde IUI dělaj. Ach jo. Tak ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 10:50

ivco urcite ti to utece a bude tu menstruace a pak dalsi iui.ja jsem tento mesic zadne leky teda na podporu foliku nebrala ale mam prijit v patek do caru na ultrazvuk jestli foliky budou a nebo nebudou tak podle toho iui,a jinak se mam promyslet zda dalsi cyklus iui s klostikem a nebo s injekcemi,ale zhledem k tomu ze clostik jsem brala 6 mesicu tak bych asi ty injekce ale mam s nich strach ,bude jich 20,a prijde mne to na 2tisice.tak prace premyslim co si vybrat achjo jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 11:05

Ahoj holky,

Hani, já bych šla určitě do injekcí pokud jsi už brala 6× clostík.
Ivčo, i mně se to vleče. Myslím na Tebe. Ničeho se neboj, s mensesem cysta odejde a příští měsíc jdeš do dalšího IUI. Já už příští měsíc taky zkusím IUI i když ještě nebudu po kontrole, zda kortikoidy zabraly. Další měsíc „nicnedělání“ totiž nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 11:06
@Dana 79 píše:
Je mi celkem fajn,jen pobolívá to břicho,ale to je snad ok , při Nikče mě bolelo taky,ale to už je dávno :) Dnes jsem volala do Gennetu a mám přijít zítra,tak uvidíme jak to stihnu,ale mám snížit v těhotenství Prednison na půl prášku,tak mi to nejdřív musejí potvrdit z krve.

Dani, tak co krev?? Už tu čekáme na vysoké číslo HCG hormonu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.3.12 13:08

Jo jo Handí,tak si budeme muset počkat do zítra ,protože mi jí nabrali a až zítra si mám zavolat ,chjoooo :mrgreen: . Jinak ti schvaluji ,že se pouštíš do dalšího IUI,aspoň ti to uteče :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 14:13

Holky, nevíte jak dlouho trvá vyřízení žádosti na IVF na pojišťovně? Kdybych chtěla jít na IVF v červnu, zda už to mám řešit?

Dani, jsme napnuté do zítřka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.3.12 14:31

Já podávala žádost o IVF při posledním IUI,aby mi to napojovalo hned další cyklus. 14 dní až 3 týdny jak ve kterém CAR. V květnu bych podala žádost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.3.12 16:01

handa30 - mě koncem roku v pražském Pronatalu řekli, že to obvykle trvá cca 14 dní. A tuším, že to schválení má i nějakou „expirační“ dobu - prostě platí jen na nějaký čas - ale to už si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 16:11

handi, já když teď dostanu ms, tak mám hned přijít, domluvíme se na IVF, pošleme žádost a od další ms bych měla začít stimulovat. Takže pokud chceš až na červen, určitě bych si to ještě nevyřizovala a jak říká bjouček - není to schválení neomezené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 18:40

dani mam na tebe radu prosim te pristi cyklus budu stimulovat injekcami u iui ale doktorka mi rekla ze budu mit 20 injekci zda se mi to hrozne moc na to ze to bude jen iui co myslis bude to v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.3.12 19:11
@hanka1120 píše:
dani mam na tebe radu prosim te pristi cyklus budu stimulovat injekcami u iui ale doktorka mi rekla ze budu mit 20 injekci zda se mi to hrozne moc na to ze to bude jen iui co myslis bude to v pohode?

To nevím , já jich měla celkem 12 ,ale třeba budeš mít nějakej delší protokol,nevím co všechno budeš píchat? Já osobně bych raději šla do IVF s tolika injekcema,tam je větší jistota , ale Dr. ví co dělá ,tak tomu věř. Já při IUI neměla nic ,ale ovulovala jsem bez léků. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 19:15

dekuji v patek se ji jeste poradne zeptam ja mam spatnou reakci na folikuli bud jsou zadny nebo maly bez hormonu .s clostikem jsem mela jeden folikul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí