Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já tomu IUI celkem věřím tak doufám, že to alespoň na potřetí vyjde, abych už mohla řešit daleko příjemnější věci. Někde jsem četla, že místo čtění na internetu(sledování diskuzí na emiminu
si máme hledat už třeba kočárek, co si koupíme, věcičky pro miminko a tak, že Tě to zaměstná úplně jinak. Tak to občas dělám, jsou krásné kočárky a mě to bude taaak slušet
chjoo ![]()
Slunečnice, jj, mám doma syna 16 měsíců z druhého pokusu IUI, tak taky doufám, i když od minule se mi hodnoty dost zhoršily.
S těma hromonama jsem na tom stejně. S váhou bojuju i bez hormonů, abych udržela, alespoň rozumnou mez a stejně se nedaří. Když začnu brát hormony, tak to nevím jak to bude vypadat
. Ptala jsem se dr. na IVF nativ (bez hormonů a narkozy), ale řekla mi že je u toho hodně malá šance, takže to nechtějí dělat
. Jo jo s tím kočárkem je to hezký, já na něj koukám a stále si říkám, že je škoda, že je použitý pouze jedním dítetem a stejně tak se spoustou věcí ![]()
Ivčo je super slyšet že IUI zabírá, to mi vždy zvedne náladu ![]()
Já bych do IVF bez hormonů nešla. Kvůli jednomu nebo 2 folikům jít do nárkozy a kdo ví, jestli by se vůbec oplodnily a jak by se vyvíjely… To raději si budu píchat hormony a doufám, že těch vajíček by bylo víc a byly by i nějaké na zmražení ![]()
ja bych take do ivf bez hormonu nesla,s hormonama je to vetsi sance ze to vyjde,chceme teda ivf az na podzim,ale premyslim zda ivf s icsi a nebo jen ivf.holky te narkozy se taky bojim,ale plno holek rikalo ze to nic neni tak to urcite zvladneme.
Taky mi to zvedlo nálada, že i 2 IUI zabírá, všude se píše o 1 nebo až 3 pokusu, holky hezký den ![]()
Oni to při tom nativu dělají bez narkozy. Ale máte pravdu, že je lepší mít víc vajíček, aby bylo s čím pracovat
To netuším, já se neptala. Ono spíš jde o to jestli budou dr. ochotní ti to udělat. Já se na tu ptala v caru a dr. mi řekla, že moc pro nejsou ![]()
tohle jsem ještě neřešila tak taky nevím, zatím jsem ráda, že řeším jen IUI…příště se zeptám, ale znáš to, u nich si připadám jak debil a pak hodně věcí honím tady, i když bych to chtěla slyšet raději od nich.Ale připadá mi, že nás vidí jen jako další peníze a moc nás nešetří… ![]()
Já se raději připravuji na IVF
. No já mám zase problém, že se mi pokaždý střídá jiná dr. a každá mi řekne něco jiného a má jiný názor, takže mám od každé něco a nějakým způsobem si to musím posbírat. Naštěstí u IUI toho není moc co řešit, takže se to zatím dá. U IVF by to bylo podstatně horší.
Ahoj holky ,tak teď jsem volala do Gennetu a moje včerejší hodnota HCG v krvi je 2257
.