IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
27.3.12 22:18

Já tomu IUI celkem věřím tak doufám, že to alespoň na potřetí vyjde, abych už mohla řešit daleko příjemnější věci. Někde jsem četla, že místo čtění na internetu(sledování diskuzí na emiminu :D si máme hledat už třeba kočárek, co si koupíme, věcičky pro miminko a tak, že Tě to zaměstná úplně jinak. Tak to občas dělám, jsou krásné kočárky a mě to bude taaak slušet :mrgreen: chjoo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.3.12 22:23

Slunečnice, jj, mám doma syna 16 měsíců z druhého pokusu IUI, tak taky doufám, i když od minule se mi hodnoty dost zhoršily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
27.3.12 22:29

S těma hromonama jsem na tom stejně. S váhou bojuju i bez hormonů, abych udržela, alespoň rozumnou mez a stejně se nedaří. Když začnu brát hormony, tak to nevím jak to bude vypadat :( . Ptala jsem se dr. na IVF nativ (bez hormonů a narkozy), ale řekla mi že je u toho hodně malá šance, takže to nechtějí dělat :( . Jo jo s tím kočárkem je to hezký, já na něj koukám a stále si říkám, že je škoda, že je použitý pouze jedním dítetem a stejně tak se spoustou věcí :(

Ivčo je super slyšet že IUI zabírá, to mi vždy zvedne náladu :)

• Citovat
  • Upravit
15866
28.3.12 06:06

Já bych do IVF bez hormonů nešla. Kvůli jednomu nebo 2 folikům jít do nárkozy a kdo ví, jestli by se vůbec oplodnily a jak by se vyvíjely… To raději si budu píchat hormony a doufám, že těch vajíček by bylo víc a byly by i nějaké na zmražení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.3.12 06:53

ja bych take do ivf bez hormonu nesla,s hormonama je to vetsi sance ze to vyjde,chceme teda ivf az na podzim,ale premyslim zda ivf s icsi a nebo jen ivf.holky te narkozy se taky bojim,ale plno holek rikalo ze to nic neni tak to urcite zvladneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.3.12 08:55

Taky mi to zvedlo nálada, že i 2 IUI zabírá, všude se píše o 1 nebo až 3 pokusu, holky hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
28.3.12 09:01

Oni to při tom nativu dělají bez narkozy. Ale máte pravdu, že je lepší mít víc vajíček, aby bylo s čím pracovat

• Citovat
  • Upravit
1257
28.3.12 09:12

a na kolik ten nativ asi přibližně přijde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
28.3.12 09:35

To netuším, já se neptala. Ono spíš jde o to jestli budou dr. ochotní ti to udělat. Já se na tu ptala v caru a dr. mi řekla, že moc pro nejsou :(

• Citovat
  • Upravit
1257
28.3.12 09:41

tohle jsem ještě neřešila tak taky nevím, zatím jsem ráda, že řeším jen IUI…příště se zeptám, ale znáš to, u nich si připadám jak debil a pak hodně věcí honím tady, i když bych to chtěla slyšet raději od nich.Ale připadá mi, že nás vidí jen jako další peníze a moc nás nešetří… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
28.3.12 10:17

Já se raději připravuji na IVF :( . No já mám zase problém, že se mi pokaždý střídá jiná dr. a každá mi řekne něco jiného a má jiný názor, takže mám od každé něco a nějakým způsobem si to musím posbírat. Naštěstí u IUI toho není moc co řešit, takže se to zatím dá. U IVF by to bylo podstatně horší.

• Citovat
  • Upravit
791
28.3.12 10:43

Ahoj holky ,tak teď jsem volala do Gennetu a moje včerejší hodnota HCG v krvi je 2257 8o :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.3.12 10:43

tak to je super,gratuluji moc moc Ti to přeji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.3.12 10:47

Děkuji mooooc ,přeji hodně štěstí s IUI ať se brzy zadaří :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
28.3.12 11:09

Dani moc veliká gratulace! Je to paráda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat