Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luciked píše:
ahojky holky, na IUI musí být jiná stuímulacw pokud reaguju jen na Clostík, nebo to jde jen s Clostíkem?
Jasně že mužeš mít jen clostík,já třeba při IUI byla bez stimulace,sama jsem ovulovala.
@Luciked píše:
ahojky holky, na IUI musí být jiná stuímulacw pokud reaguju jen na Clostík, nebo to jde jen s Clostíkem?
Jasně že mužeš mít jen clostík,já třeba při IUI byla bez stimulace,sama jsem ovulovala.
@Dana 79 píše:
děkuju, já se jen chtěla ujistit ![]()
Dani nejhorší je když čekáš na menstruaci, aby mohla být inseminace a pak se naopak modlíš, aby menstruace nepřišla, docela paradox…Ale jak psali holky s jarem a hezkým počasím na mě přešel optimismus a tak věřím, že 2.IUI vyjde a když ne ta, tak našetřím ještě nějaký korunky a vrhnu se taky na IVF…
DANI - to vypadá opravdu na dvojky, supr supr supr , mám z vás radost
![]()
@Ivča78 píše:
To je fakt děs, jak to všude posuzují jinak. Já měla folík taky 14 mm a mě řekli, že je to na IUI málo. Já teda k tomu měla i cystu, ale to tady taky někdo psal, že mu IUI dělali i tak, tak se na to pořádně přeptám, až tam půjdu.
IVI to jsm já s tou cystou
a dneska má za sebou třetí IUI, tak uvidíme, snad se konečně zadaří
, jak se máš ??
@bkrocek píše:
Dani nejhorší je když čekáš na menstruaci, aby mohla být inseminace a pak se naopak modlíš, aby menstruace nepřišla, docela paradox…Ale jak psali holky s jarem a hezkým počasím na mě přešel optimismus a tak věřím, že 2.IUI vyjde a když ne ta, tak našetřím ještě nějaký korunky a vrhnu se taky na IVF…
Baru, ahooj
Jsem ráda, že ses rozhodla pro 2.IUI. Budu držet palce
@zuzivr píše:
IVI to jsm já s tou cystoua dneska má za sebou třetí IUI, tak uvidíme, snad se konečně zadaří
![]()
, jak se máš ??
zuzi, držím palce
HANDII- moc děkuju, jak válčíš ty, co ty kortikoidy ? Cítíš to na sobě nějak ??
Zuzi, válčím hlavně s časem. Mám pocit, že to dalších 7 týdnů nevydržím
Ale jinak na sobě žádné příznaky nepozoruju.
HAndi - věřím, že je to na paličku, ale už čekáš daleko déle a vydržela si toho více, tak ted už to uteče raz dva, budeme čekat všechny s tebou a ty zase s náma
![]()
Jéé, to je hezký, to hřeje. Děkuju
O víkendu jsem se ještě dozvěděla, že švára čekají prcka a toho vůbec nechtěli, tak mi to optimismu moc nedodalo. Ale musíme být silné holky. Nedá se nic dělat.
HANDI - co má z toho, u nás je to taky to samé, švagr už mají za pár dní rodit, ale moc se s nám nechcou kamarádit, tdakže mi ani neteřinku neuvidíme
což mě zase mrzí, ale jak píšeš, musíme být silné a pude všechno
![]()
bkroucek taky budu stimulovat dalsi cyklus injekcami u uvi bude to moje taky druha budu jich mit 20 injekci.cim ty stimulujes?
dani já ti mooooooooc potichouuuučkůůůůů gratulujůůůůůůůůůů