IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
28.3.12 16:16
@Dana 79 píše:
Strašně moc děkuji,ale radši potichoučku. Báro to je mi fakt líto,to zdržení,ale uvidíš, že to vyjde.:-)

dani já ti mooooooooc potichouuuučkůůůůů gratulujůůůůůůůůůů :dance:

• Citovat
  • Upravit
791
28.3.12 16:17
@Luciked píše:
ahojky holky, na IUI musí být jiná stuímulacw pokud reaguju jen na Clostík, nebo to jde jen s Clostíkem?

Jasně že mužeš mít jen clostík,já třeba při IUI byla bez stimulace,sama jsem ovulovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.3.12 16:21
@Luciked píše:
ahojky holky, na IUI musí být jiná stuímulacw pokud reaguju jen na Clostík, nebo to jde jen s Clostíkem?

Jasně že mužeš mít jen clostík,já třeba při IUI byla bez stimulace,sama jsem ovulovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
28.3.12 16:35
@Dana 79 píše:

děkuju, já se jen chtěla ujistit 8)

• Citovat
  • Upravit
797
28.3.12 16:50

Dani nejhorší je když čekáš na menstruaci, aby mohla být inseminace a pak se naopak modlíš, aby menstruace nepřišla, docela paradox…Ale jak psali holky s jarem a hezkým počasím na mě přešel optimismus a tak věřím, že 2.IUI vyjde a když ne ta, tak našetřím ještě nějaký korunky a vrhnu se taky na IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.3.12 16:53

DANI - to vypadá opravdu na dvojky, supr supr supr , mám z vás radost :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.3.12 16:54
@Ivča78 píše:
To je fakt děs, jak to všude posuzují jinak. Já měla folík taky 14 mm a mě řekli, že je to na IUI málo :nevim:. Já teda k tomu měla i cystu, ale to tady taky někdo psal, že mu IUI dělali i tak, tak se na to pořádně přeptám, až tam půjdu.

IVI to jsm já s tou cystou :lol: a dneska má za sebou třetí IUI, tak uvidíme, snad se konečně zadaří :lol: :lol: , jak se máš ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.3.12 16:56
@bkrocek píše:
Dani nejhorší je když čekáš na menstruaci, aby mohla být inseminace a pak se naopak modlíš, aby menstruace nepřišla, docela paradox…Ale jak psali holky s jarem a hezkým počasím na mě přešel optimismus a tak věřím, že 2.IUI vyjde a když ne ta, tak našetřím ještě nějaký korunky a vrhnu se taky na IVF…

Baru, ahooj :mavam: Jsem ráda, že ses rozhodla pro 2.IUI. Budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.3.12 16:57
@zuzivr píše:
IVI to jsm já s tou cystou :lol: a dneska má za sebou třetí IUI, tak uvidíme, snad se konečně zadaří :lol: :lol: , jak se máš ??

zuzi, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.3.12 17:01

HANDII- moc děkuju, jak válčíš ty, co ty kortikoidy ? Cítíš to na sobě nějak ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.3.12 17:05

Zuzi, válčím hlavně s časem. Mám pocit, že to dalších 7 týdnů nevydržím :( Ale jinak na sobě žádné příznaky nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.3.12 17:10

HAndi - věřím, že je to na paličku, ale už čekáš daleko déle a vydržela si toho více, tak ted už to uteče raz dva, budeme čekat všechny s tebou a ty zase s náma :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.3.12 17:24

Jéé, to je hezký, to hřeje. Děkuju :hug: O víkendu jsem se ještě dozvěděla, že švára čekají prcka a toho vůbec nechtěli, tak mi to optimismu moc nedodalo. Ale musíme být silné holky. Nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.3.12 17:28

HANDI - co má z toho, u nás je to taky to samé, švagr už mají za pár dní rodit, ale moc se s nám nechcou kamarádit, tdakže mi ani neteřinku neuvidíme :,( což mě zase mrzí, ale jak píšeš, musíme být silné a pude všechno :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.3.12 17:38

bkroucek taky budu stimulovat dalsi cyklus injekcami u uvi bude to moje taky druha budu jich mit 20 injekci.cim ty stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí