IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
27.3.12 20:32
@slunečnice81 píše:
děkuji, to vím, jen mě zajímalo, jak dlouho budu mít já Pregnyl na těhu testu…takže 5 dní, měla jsem 5000 jednotek…Takže asi opravdu platí, že 1000jednotek ten 1 den.

Já měla 5000 jednotek 8 dní v těle,ale opravdu je to u každého jinak.Přeji hooodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:33

vidím, že jsi byla taky v pátek na IUI, tak to jsi na tom stejně jak já, chci se zepta, jaktože chodíš 2× v jednom cyklu?? To jde?? Jaktože mi to nikdo nenavrhl?? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:38

@slunečnice81
no, jak jsem tak zjistila, tak to dělá akorát můj dr. :think: Můj dr. to doporučuje, že to alespoň trošku může zvýšit šance u IUI. Tento cyklus jsem byla ideální případ proč dělat 2× IUI za sebou. Ve středu jsem byla na kontrole, bylo tam 5 krásných folíků, tak jsem dostala pregnyl a za 3 hoďky IUI. Ve čtvrtek jsme si to pojistili doma a v pátek jsem měla stále 3 folíky, z toho jeden měl 21 mm a druhý 22 mm a ten 3 nevím… Jo a bylo vidět, že foliky praskly, byla tam ještě nějaká ta tekutina. Tak jsem zvědavá co z toho bude, ale zůstávám nohama na zemi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:39

Jo, ale vyčerpali jsme tím 6 pokusů hrazených pojišťovnou během 3. měsíců. Ale tohle mi nevadilo. Představa, že bych chodila půl roku bezúspěšně na IUI by mě udeptalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.3.12 20:40

Hanko, psala jsem ti to už do jiné diskuze, určitě za mě bych brala ty injekce, když už jsi Clostík měla 6×. Mě řekl doktor, že to je bezpečná dávka a víc ani ťuk.

Handi, to je dobře, že jsi se rozhodla pro další IUI, to čekání s rukama v klíně je ubíjející, viď? Tak snad se nám příští měsíc začne zase něco dít, viď? Už bych zase nějakou naději brala. Hlavně se těším, že tam bude zase můj doktor (alespoň doufám) a líp mi všechno vysvětlí.

Slunečnice, ty jsi masochista, testovat pět dní po Pregnylu :mrgreen:. Mě řekl doktor, že za 3 týdny po IUI, nejdříve za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:41

kráása,ukázkový stav :palec: teď ještě aby to vyšlo.Jjsem ráda, že vidím taky u někoho, že jim píchají Pregnyl jen pár hodin před IUI, všude čtu, že se píchá i den dva předem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:42

no mně ho píchá v den prvního IUI, ale za dva dny mám hned další IUI, jinak kdybych chtěla jenom jedno IUI, tak bych si ho měla píchnout den dopředu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:43

já z toho taky nečekala těhotenství, jen mě zajímalo, kolik dní se u mě bude držet Pregnyl v těle, pro příští pokusy---už budu chytřejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:45

v tom případě to dělají všude jinak, já chodím do FN Olomouc a tam to píchají v ten den ráno v 9 a v 13,00 IUI a to jsem ještě byla teprve 10 den cyklu, píchání ovulační jsem cítila až v neděli a v pondělí…divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:48

tak ono záleží jak velký máš folík, myslím, že pokud je menší než 18 mm, tak to nemá moc smysl :think: a právě proto se pregnyl píchá dopředu, protože k ovulce nedojde hned po injekci. Já pregnyl dostala ve středu ráno a v pátek ve 14 hod. jsem měla ještě 3 folíky, takže každý reaguje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:50

já měla ve středu 14mm, takže v pátek jsem mohla mít tak 18mm a IUI a myslím, že tam spermijky počkaly a v neděli jsem cítila ovulaci…fakt u každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:52

škoda, že ti ještě v pátek nedělali ultrazvuk. Já jsem ráda, že mi ho dělají pokaždé, alespoň vím, jak to u mně vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:54

příště si to jinak zařídím, co jim neřekneš, toho se nedočkáš…
Vidím, že jsi celkem mladá, na to že to nejde, mě bude v červnu 31 tak jsem si myslela, že je to problém spíše mých ročníků, ale čoveče čučím, že nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:56

Jediné co mi vadí, že musím pořád někde lítat po kontrolách, po UZT, v práci už se na mě dívají jak na flákače, co pořád chodí po doktorech, dělám v ČS, takže dost stresu a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 20:56

u mne se drzi pregnyl v tele 11dni.fakt u kazdyho je to jinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie