IUI a protilátky proti vajíčkům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
31.12.15 15:45

@Ginuš Ahoj holky snad se mohu přidat uz dva roky se snažíme 2 iui bez uspechu dnes jsem byla v imunii pro výsledky imunologie manžel ok ja mam pozitivitu protilátek ANA SCRENN, pozitivitu ENA SCRENN S pozitivitu ENA -SSB Byl mi nasazen medrol 4mg vůbec nevím jak dsl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.12.15 18:26

@liiizzza taktéž beru Medrol, mám sice jiné diagnózy než Ty, ale věř, že Medrol potlačí ty protilátky a bude to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
31.12.15 19:27

@Ginuš jeee moc děkuji :) to potesi snažíte se jak dlouho? Kolik ti je jestli se mužu zeptat? Kolik medrolu bereš? Přibrala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.12.15 19:39

@liiizzza je mi 35, snažit jsem se začala v 9/2010 ale dávala jsem si pauzy na zotavenou, tak jsem byla těhotná přirozeně 4× a teď jsem po 5té. Medrolu beru 4mg a přibrala jsem skoro 20kg, ale od července jen ležím - takže je to jedno s druhým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
31.12.15 20:46

Juuu to jsis taky uzila 20 kg v tehu nebo před tim než si otěhotněla? Mám 50kg 70 si dovedu představit jen tehotna ani to ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.12.15 20:49

@liiizzza jsem ve 27 týdnu a od července do teď 20 kg :nevim: ale neřeším to, je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
1.1.16 11:19

@Ginuš je to je super chápu tu obrovskou radost a zároveň i ten strach ať mám v tehu třeba 30 kg nahore miminko strasne moc chceme ale čim dyl to nejde člověk je vic a vic nervózní. tak ze nakonec se podařilo tehu spontánne nebo čekáte drobečka z iui či ivf? Už vis co to bude? :lol: omlouvám se ze se tak vyptavam nenapadlo me ze tohle budu muset někdy resit :oops: a predesla tehu jsi byla bez medrolu? Podařilo se to az s nim? Už jsem z toho nešťastna všichni se ptají jestli jako deti nechceme nebo co, ted mame v rodině přírůstek od sestry mam z něj obrovskou radost ale zároveň jsem to o brečela az se za sebe stydím přitom jsem jim ho moc přála už jsem zrala na psych. Ještě mi mudr doporucila Alveo přípravek někde zas za 1200 na měsíc ale už se mi nic kupovat nechce to bylo Nosifolu, inofolicu, wobenzym, gynex, femigard vyzkoušela jsem snad všechno a k ničemu tak jsem zvedava jestli mi pomůže tenhle stolet starý kortikoid medrol :roll: moc bych si přála otehotnet normalne max iui :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.1.16 11:25

@liiizzza no 4× jsem byla těhotná přirozeně a hned, takže neznám ten pocit snažení a koukání na testy, ale musí to být hrozné. U nás jsme museli jít na IVF s PGS (vyšetření chromozomů miminek) a tam se zjistil problém v chromozomech embryí a tak zaváděli jen ty dobré a chytlo se hned druhé vložené. Od začátku jsme věděli, že to je holčička. Hlavní je, že můžeme mít děti. Držím palce, ať to klapne a nemusíš na IVF i když musím říct, že to nebylo nějak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
1.1.16 11:30

@Ginuš dekuju :) ted jsem obj na leden k Apolinari když bude potřeba ivf podstoupim to presne jak říkáš jsou horší věci, nevíš po jake době v car udělají ivf? mam spoustu čerst. Výsledků :lol: ať holčička v bříšku hezky roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.1.16 11:37

@liiizzza no my byli na konzultaci v lednu a v únoru už jsem píchala injekce, šlo to rychle :pankac:. A děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí