Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@korculka díky, určitě dám vědět, to stejné čekám od tebe
. Jojo, bylo to první IUI a chodím do Gennetu v Praze
@eli196 Urcite vedet dam, za hodinu jdu na to
, tak se uvidi. Doufam, ze to vyjde, i tobe ![]()
@korculka jo,to čekání
. Jela jsem ráno s manželem a pak se dvě hoďky potulovala. Zrovna jak na potvoru měla doktorka hodinu spoždění. Ale samotný zázrok byl opravdu krátký a vůbec jsem nic necítila. Jsem říkala doktorce, že je to jako bych se dívala na někoho jiného
. Tak tfuj tfuj a pak hrozných 14 dní čekání…
@eli196 píše:
@korculka jo,to čekání. Jela jsem ráno s manželem a pak se dvě hoďky potulovala. Zrovna jak na potvoru měla doktorka hodinu spoždění. Ale samotný zázrok byl opravdu krátký a vůbec jsem nic necítila. Jsem říkala doktorce, že je to jako bych se dívala na někoho jiného
. Tak tfuj tfuj a pak hrozných 14 dní čekání…
Jo jo, to cekani bude hrozny a ani nemuze clovek testovat
,ale mozna je to tak lepsi. No ale asi se zblaznim
![]()
„@Liskynka“: Ja verim ze se do do treriho pokusu povede, ale bylo by to hezke napoprve ![]()
Dobrý večer
S manželem jsme tento týden ve středu 5.2. absolvovali 1IUI po zákroku jsem šla z centra s velkou dávkou pozitiva…tak snad se proderem i k pozitivnimu výsledku
. Manžel má spermiogram s nadměrně výbornýma výsledkama a já zatím zjištěn jen vyšší prolaktin. IUI máme na první pokus bez jakýchkoliv léku krom těch na snížení prolaktuni tak jsem vážně zvědavá a napjatá. Po IUI jsem si vzala v práci dovču a lehce spočivala mám celkém naročné zaměstnáni. Přes den mě občas poboliva v podbřišku a citím se jak bych měla zaražené p.dy
všem co maji stejné nervičky přeji ať nám to brzo výjde ![]()
@MicMic13 Ahojky,my jsme vysledky spermio a moje meli take dobry, pritel dokonce nadprumerny
Jinak my jsme byli na 1.Iui 4.2.,tak to mame skoro stejne
.Tak drzim vsechny pelecky at to vyjde ![]()
A kdy poprve testujes? Ja asi tech 14 dnu nevydrzim, budu zkouset tenhle patek ![]()
@korculka no, v neděli (12DPO) byl test sněhobílý, ale ms pořád nikde. Prostě v pátek jsem si byla jistá, že je ms tady (už jsem informovala manžela, že to nevyšlo, protože běžně do jednoho dne při takových bolestech ms příjde), klasické premenstruační bolesti, pak nic, v sobotu večer zase a zase nic, v neděli test bílý a dneska pořád nic. Tak jsem z toho jelen, to moje tělo si se mnou pořádně zahrává
.
A co ty, jakpak se cítíš?
@eli196 A beres Utrogestan? Ten pry totiz brzdi ms.Tak uvidis zitra, treba na testu neco vyskoci
Me rekl doktor pokud bude 14 dni po IUI negativni tt, tak prestat brat utros a pockat na ms
.
No uvidis jak to bude, moc drzim palecky aby druha carecka vybehla ![]()
Jinak ja cekam, test budu delat v patek, to budu 10 den po IUI, jsem nedockava, ale asi to nevydrzim netestovat
![]()
@korculka právě, že neberu
, ale já mám obecně problematický cyklus. Tak určitě zítra zkusím, ale prostě, už tomu nevěřím, jen si myslím, že si se mnou moje tělo zase zahrává.
Jo, to čekání je hrozný, chápu ![]()
@eli196 Tak to je zvlastni
Tak to je snad jeste sance
A ty mivas delsi cyklus?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.