IUI, kolikátý pokus vám vyšly //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2197
10.2.14 11:15

@korculka no, já dva roky bojuju s nepravidelným cyklem, kdy mi ho pořádně nic nenastartovalo. A teď posledních pár cyklů bylo právě kolem 36 dní, ale říkala jsem si, že po tamoxifenu a pregnylu (kdyby to nevyšlo), že alespoň ms příjde normálně. Prostě, moje tělo je divný případ :roll:. No, měla jsem doma jenom jeden test, takže pro jistotu dneska ještě koupím a udělám zítra, ale začínám se smiřovat s myšlenkou, že půjdeme do druhého IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.14 11:48

@eli196 Ja tedy nevim co je to tamoxifen, ale vzhledem k tomu, ze mas posledni dobou delsi cykly, tak je porad sance :kytka: Urcite zkus zitra testik, treba se zacne neco rysovat, drzim vsechny palce co mam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
10.2.14 11:55

@korculka děkuju!!! Tamoxifen je na stejné bázi jako clostillbegyt ;), ale až tak moc se nepoužívá, protože primárně je na něco jiného.
Tak přeji klidné čekání, v rámci možností :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.14 11:57

@korculka jéééé tak to je fakt jen o jeden den :-) Dr. mi neřikal kdy bych měla testovat, řikal jen pokud nepřijde MS tak at si až pak udělám test a jsem zatím odhodlana to vydržet ale nevím nevím :lol: jetsli to vydržím. Takových už bylo že jsem se citila být těhodná MS nikde a po týdnu pak přišla. Nemám uplně nepravidelný cyklus ale sem tam 1den+- to vycházi pořád stejně. Tak si říkám Vydrž Prťka vydrž :D Kdepak docházíš na IUI? Já do Gyncentra v Ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.14 12:38

@eli196 Dekuji snad se do te doby nezblaznim :mrgreen:Ty dej zitra vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.14 12:44

@MicMic13 Ja dochazim do CARu Pronatal Nord v Teplicich.Ja mam prave taky relarivne pravidelny cyklus, uz mi parkrat vysel pozitivni tt a pak to s opozdenou ms odeslo :(,takze se budu bat i kdyz budou //.Jinak ja prave musim cekat 14 dni a pak testnout, pokud bude negativni musim vysadit utrogestan a cekat az mrcha dorazi. A to uz budu mit 2 dny po ocekavane ms.Tak jsem na to zvadava :roll: Ale musime doufat, treba to vyjde :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
11.2.14 08:45

@korculka dobré ráno. Tak hlásím sněhobílý test, ten jen ať ta mrcha co nejdřív příjde, abychom mohli jít do druhého pokusu ;). A co ty, jakpak se cítíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.2.14 08:53

@eli196 Tak to me mrzi :(,i kdyz moje kamaradka mela prvniho ducha az skoro tyden po vynechane ms ;) Tak uvidis, kazdopadne ti preju at brzy vis na cem si a pripadne supky na dalsi pokus :kytka:
Ja zatim nevim, citim se uplne normalne, zadne priznaky nic ani bricho neboli, :nevim: No ale dostat bych to mela az v nedeli.Tak uvidim :)
A jak dlouho ze se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
11.2.14 09:01

@korculka snažíme se dva roky a v CAR jsme do konce října. No, ještě půjdeme do jednoho IUI a pak už rovnou do IVF.
Tak to je zase fajn, že tě nic nebolí a máš teda čas, tak jen vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.2.14 09:20

@eli196 Tak to uz je slusna doba, my se snazime rok a uz mi z toho hrabe :roll:
Nad IVF neuvazujeme, nemame na to penizky :(,davame tomu jeste tenhle rok a pak se snazenim prestavame :mrgreen:
Jinak ti moc preju at to co nejdriv vyjde, idealne at jeste tenhle cyklus vyskoci carecka na tt :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.2.14 09:23

Ani jeden z 6ti---- ale 4 měsíce na to- překvapivě přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.2.14 09:55

Dobré ráno :-) Je to my už se taky nějakou tu dobu snažíme…bylo to už rok a pul…ale já IUI i přes jeho nízkou uspěšnost /12%/ věřím…Máme s manželem poměrně dobré výsledky tak snad nebudem muset přistupovat k IVF toho se celkem nevím proč ale bojím. Nehledě na to že je to pálka jako blázen… ty dvě // by už važně bodly…příjde mi že všude je to jen samá těhotná a tech kočárku ani nemluvím a když někdo známy příjde s tím že čekaji Mimi tak to je doma slzavé udolí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.2.14 09:57

@Selfi Tak to je fajn slyšet :potlesk: ale nervičky to musely být pořádné. Hodně prý zaleží být v pohodě a klidu žádny stres…ale jak s toho člověk nemá mít stres když se něco nadaří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
11.2.14 09:58

@MicMic13 tak pokud jste oba dva v pořádku, proč IUI nevěřit, máte tak zvýšenou šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
11.2.14 10:03

@korculka no jo, je to finanční pálka, ale když to jinak nejde. Nám právě na IUI moc šance nedávala (já problematický cyklus, manžel ne zcela idální spermiogram) a zpíše jsme to fakt brali jako zkoušku. Ale v ten den byl spermiogram poměrně dobrý a u mě vypadalo vše taky v pořádku, takže ještě jedno IUI zkusíme. Přiznávám, že to čekání je už hrozný a pokud má IVF větší šanci, ráda těch cca 20 tis. dám. Ale určitě chápu, že to může být velká finanční zátěž. Jo, drogově závislým se platí léčba, ale my si za neplodnost musíme zaplatit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.