Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
kvůli covidu v listopadu nebylo možné IUI v Pronatalu v Praze. V prosinci to pustili. Nevíte náhodou, neobjednávali jste se už někdo na leden? Vzhledem k aktuální situaci mám strach, že to zase zavřou..
díky
@baru-ska taky nevím, ale příští týden tam kvůli tomu zkusím volat (až zjistím termín ms) tak kdyžtak dám vědět. A zajímalo by mě, jestli to tak mají i jiná centra, nikde jinde jsem o tom nezaslechla.
@MiniMaty děkuju moc akorát myslim, že mají napsáno, že až do 4.1. mají dovolenou..já jim psala na FB a nic… co psali holky, tak jsou snad fakt jediný, kdo to IUI při vocidu nedělají ![]()
@MiniMaty ahoj, dozvěděla ses něco nového? mně v neděli večer odpsali na FB, že IUI jsou od prosince otevřené.. ale nevim, jestli jsou sestry informované…
@baru-ska včera měli zavřeno a vzkaz, že v akutních případech tam lze dnes zavolat. Úplně bych neřekla, že jsem akutní případ
(potřebuju objednat na příští týden) tak jsem tam zatím napsala dotaz. Když něco zjistím, dám vědět
@baru-ska tak mě objednali na příští týden tak snad už to bude fungovat, v dnešní době si člověk nemůže být jistý ničím ![]()
@MiniMaty to vypadá dobře! to by fakt mohlo.tak super. zlepsila si mi den ![]()
@MiniMaty ještě se zeptám nevíš náhodou jestli provádějí iui sobotu? vychází mi blbě ovulace..
@baru-ska jo mně ho o víkendu jednou dělali, jsou v tomhle flexibilní
@MiniMaty tak dneska proběhlo IUI, už to fakt snad nezavřou.. ![]()
@baru-ska to je dobrý, my byli taky včera (v pátek
byli jsme v Pronatalu na Praze 4 a manžel z toho byl na prášky, čekal ráno hodinu a půl a prej tam bylo asi 30 lidí. Byl tak naštvanej, že málem odešel a vyprd se na to, takže u nás je zázrak už jen to, že celá akce proběhla 😆
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.