Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IUI jsem v Reprofitu absolvovala 2×.
Nejdříve budeš chodit na utz na sledování průběhu ovulace, byla jsem vždy tak 2-3×, než lékař zhodnotil, že je folikula dost zralá. Na načasování dozrání vajíčka dostaneš injekci do bříška (neboli!!) a objednaji Vás na další den na celou akci. Nejdřív přijde muž odevzdat spermie, ty se musí zpracovat, takže ženu objednaji za dvě hodiny po něm. Muž může jít na sálek se ženou. Celý zákrok trvá asi tak minutu. Sestřička tě zavede na sálek, tam si odložíš kalhotky, omotáš se prostěradlem, lehneš si na klasickou kozu, pustí relaxační hudbu, přijde lékařka a embryoložka se spermiemi, zavedou ti tam tenkou hadičku přes kterou pustí spermie. Je to rychlé, bezbolestné, naprosto v pohodě. Pak tě nechají 15 minut relaxovat, oblečeš se, odvedou tě o patro níž, kde to zacvakáš a je to.
Ahoj holky, nějaké nové zkušenosti s IUI v Reprofitu v Brně? Jaká je úspěšnost - na kolikátý pokus se vám podařilo? Má vůbec cenu se špatným spermiogramem na inseminaci jít?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky ceka me IUI Reprofit Brno a zaujímalo by mě jak to probíhá, může být partner u toho, dekuji. Anonym kvůli rodine tady