Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tomička
Když jen kojis a stačí ji to, není kam s prikrmy spěchat. To pak budeš koukat, co kupuješ, s ABKM to není lehký, známá ji má u holky a nezávidím.
Ale na začátek mrkev, brambory atd muze
@Mazlucha no praveze jak hodne pribirala, tak ted nepribira vubec a protoze ma porad prujem a zvraci tak jestli nebude chtit dr abych ji prikrmovala vic… A obaly ctu uz ted, jim jen minimum potravin, je to hrozny
Snad z toho vrzy vyroste…hlavne, aby se ji strivko zahojilo ![]()
@Tomička
No ono se to přibírání zpomalí. Pokud ti ale zvraci, může mít i reflux, pokud to tedy není jen ublinknuti. To bych si pak vyžádala nějaký vyšetření
@Mazlucha ale ze za 14 dni nepribere vubec nic, az takhle by se to zastavit nemelo ne
zvraci podle toho co jim, nekdy vic nekdy min. Syn blil porad vzdy a vsude, tohle je jine…
@Tomička
Aha, to ne no, to normální není, že za 14 dní nepribere vůbec nic
@Tomička
Nevím, ale zkusila bych přikrmovat UM. Nutrilon má i speciální bez laktózy a nějaký anti alergy, něco takového
@Mazlucha kdyz ja mliko mam a mam ho dost
UM davat nechci
uvidime, jak to dopadne…kdyz nebude zbyti, tak se samozrejme podridim, ale bez boje to nevzdam ![]()
@Tomička
Jasně, chápu. Jen mě zaráží ten reflux a že Dr s tím nic neudělá. Ono je ublinknuti a zvracení a kór když nepribere. Držím palce, ať je brzy lip
@Mazlucha u syna to taky neresila…zvracel do roka, ani prikrmy to nezlepsily
Holka teda zvraci o neco min. Ono to zvraceni je i od te alergie, jsou dny kdy je to horsi a kdy lepsi
@Tomička
A nejlepší odpověď paní doktorky, kupte mu Nutrilon AR. Nebo, některá miminka to tak maji
No a AR ho zase betonu je, tak taky super
Holky, Kibi se mi bude příští týden vracet. Paní nepřevzala od dopravce, tvrdí, že ji nekontaktoval, což je blbost. K poslání bude od 9.10, pokud ho neudám jinde. Je kupované v červenci 2017, PC 2550 Kč, teď bych si představovala tak kolem těch 2500 včetně dopravy. Hodím vám sem fotky.
@Jedna babička ahojky, jj je mi to jasne, uzivala jsem bilinky jen do zacatku stimulace. Takze uz tri dny opet stimuluji zatim clostylbegitem a ode dneska i injekce bemfola 75 jednotek. Dne 6 dc, kontrolni uz mam v 9 dc. Zatim jen pobolivaji prsa ale vajecniky zatim v poradku, zadny tlak. Tak uvidime ted do tretice. Piju vic nez predtim i 3 litry mineralky.
myslim jen pozitivne.
@iubire ahoj, také jsme začala se stimulací, v pátek
držím palečky:)a ty máš minimální stimulaci?