Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek A kdy máš mít termín?? Já se musím pochlubit, ségra je po 4 potratech (a zjištění mutace v krvi) taky konečně těhotná…22tt a taky čekáme holčičku
![]()
Dobrý den, dnes jsem D11. Stimuluji od druhého dne Gonalem 2×250j, 3×225, 4×262,5 a nyní 300 j to budu mít 4 dny. První UTZ jsem měla D7 a na pravém vaječníku 1 folikul 7 mm, pak 3 menší a plno malých, na levém vaječníku to stejné, ale nelze se k němu dostat je vysoko a je tam klička střeva. Navýšili mi hormony, další UTZ D9 povyrostli o 3mm, dnes UTZ D11. V pravo jeden folikul 13 mm, ostatní 7-8 mm, vlevo to stejné, stále je vaječník vysoko. Od D9 si píchám Cetrotide. D15 jdu na UTZ doktor říkal, že když povyrostou budou to řešit dál, jinak se to stopne. Máte někdo taky takovou zkušenost? Myslíte, že je šance, že vyrostou a dojde k odběru?
@Tomička
gratuluji ja jeste nic nevim ve stredu jsu na utz a na krev zatim cekam na
a doufam ze vse bude jak ma takze TP jeste nevim ale pocitam ze nekdy kolem 15.5. (To se narodila stepanka) a je mezi detmi 1den rozdíl pri vložení
@Lentilanek
To je hezký. Já mám Terezu 14.5.
Známá rodila v červenci den po narozeninách její starší dcery ![]()
@Bozicanak Třebas bude ovulace nakonec déle - ale píši pozdě, ja k to u tebe dopadlo?
@Lentilanek Tak ja kto s vami holky vypadá?
Doufám, že jen dobré zprávičky
Jinak já mám děti taky o jeden den od sebe
Dan je 16.7.2012 a Lea 17.7.2017
Někdy to ten život tak prostě naplánuje ![]()
@Tomička ahoj lehce opozdene ale přeci jen…tak ted jsem cca 25tt už
strasne to leti je to uplne jine než se stepankou…jinak jsem se vcera konecne dozvedela co čekáme…je to KLUK…Jeste jsem to uplne nevstrebala ale to se podda ted mam paniku že pro kluka nemám nic ![]()
jinak cukrovka ok je mi celkem v pohode nic zavazného zatím je to dobrý ale už břísko zacína překázet no ![]()
koukám že to mas taky vesele…budu mít taky par dní no ale co je to jedno
co Vánoce a jak se jinak máš?
pa
@Lentilanek tak super, moc gratuluji, budete mít páreček
Štěpánka se na bráchu těší?? U nás Vánoce super, ale moc dárků
teď ve čtvrtek jsem se stala konečně tetou a máme malou Miriam
![]()
@Tomička
sice pozde ale
moc gratuluji teto ![]()
no já mela 5.5. termín ale stale mic už je to na palici stepanka se na brásku teším moc tak uvidíme jak to bude ![]()
no už abych mela porod za sebou nejdele v pondeli mi budou porod vyvolávat - prý velke mimi velikost bricha by tomu i odpovídala no bojím se ale už to chci mít zasebou
@Lentilanek Lentilko, kokám až teď
Prcka máš už určitě u sebe! Jak jsi dopadla? Jaký je? A jak se k němu chová Štěpánka??? Dneska má Daník 8 let a zítra Leontýnka 3 roky…to tak strašně letí
![]()
@Tomička píše:
@Lentilanek Lentilko, kokám až teď![]()
Prcka máš už určitě u sebe! Jak jsi dopadla? Jaký je? A jak se k němu chová Štěpánka??? Dneska má Daník 8 let a zítra Leontýnka 3 roky…to tak strašně letí
![]()
Ahojík
ty jo to to letí strašně moc…Šimon se narodil 13.5 o dva dny dřív než Štěpnka…porod byl skvelej rychlej moc nebolel a druhý den uplne ok…Štěpánka se od nej nehne chudáček sotva ho dam na zem tak už je u nej
pošlu ti do sz foto ![]()