IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
26.2.16 13:43

@Vitalka tak co ti řekli v CARu? Jak jsi dopadla na té krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
26.2.16 14:34
@agiss píše:
@Ecil no zeptám se na to když teda zase nebudu vyplašená a všechno v tu ránu zapomenu
Já právě končím v osm večer a doma sem tak kolem půl deváté :think:
Máš pero nebo klasickou injekci?

Já mám všechno, feťák je proti mně břídil. :lol: Teď píchám 16 dní Decapeptyl, ten je v přepřipravených stříkačkách. Pak budu kombinovat Gonal v peru s Merionalem, který se ředí do klasických injekcí. K tomu všemu Fraxiparine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.2.16 15:23

Ahoj holky!
Jsem tu nová. Máme za sebou s partnerem odběry krve, partner i spermiogram (já jsem po pěti operacích - cysty a jednom samovolném potratu) V úterý jdu na folikuly a pro výsledky z odběrů. Strašně se na všechno těším a zároveň jsem hrozně nervózní. Nikdo mi nic nevysvětlil a vůbec nevím, co nás čeká… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.2.16 16:19

KTerezie vítej. A nebuď nervozní, tady jsme všechny. Bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 16:59

Dnešní návštěva CARu proběhla velmi rychle. Folikuly změřeny spočítány.. celkem je jich cca 12, sliznice nic moc a navrch mám ještě jednu cystu na vaječníku :roll: V pondělí další kontrolní ultrazvuk. Snad budou lepší výsledky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.2.16 17:00
@parfumela píše:
KTerezie vítej. A nebuď nervozní, tady jsme všechny. Bude to dobré.

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 17:02

@KTerezie Ahoj :mavam: To těšení i obavy asi všechny moc dobře známe. A tebe čeká přímo IVF? Doktoři ti možná všechno vysvětlí, až budou výsledky krve a ultrazvuku.. Každopádně je dobré se jich ptát, nemají důvod ti vše pěkně nevysvětlit ;) U nás v CARu dokonce používají takové pěkné obrázky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.2.16 17:08

Půjdu rovnou na IVF - na to jsem byla upozorněná, vzhledem ke všemu, co jsem prodělala. Ale víc nevím. V úterý se na všechno zeptám :)
Obrázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.2.16 20:00

@esprit1 A to tu cystu neviděli na UTZ před stimulací? Nebo se udělala až během tohoto týddne? :think: 12 je dobrý počet, hlavně aby v nich byly všude i vajucha :*
Já jdu na kontrolu v pondělí ráno, taky mám strach kolik jich bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 20:08

@Hanesi Na kontrolním UZ před stimulací ji dr. neviděla, takže se vytvořila asi až teď. Prý se jí nemám znepokojovat, tak doufám, že na rozdíl od folikulů neporoste a nebude dělat neplechu ;) Budu na tebe v pondělí myslet a přát ti dobré zprávy :hug: V kolik jdeš? Já jsem objednaná na 10:45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.2.16 20:13

@esprit1 Já přesně hodinu před tebou :* Děkuji, taky si přeji dobré zprávy :lol: :lol: ale samozřejmě i ostatním ;) Těch hormonů do sebe cpeme tolik, že se asi není čemu divit, když se nějak ta cysta objeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 20:19

@Hanesi Je bezva, že si to odbudeme dopoledne.. ;) Já se právě radovala, že mám poměrně malé dávky hormonů :roll: Ale už dříve jsem měla problémy s cystou, nakonec se sama vstřebala nebo praskla.. Tak snad i tahle zmizí a neublíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
26.2.16 20:27

Ahoj holky, tak sem právě dorazila domů z caru.Byla sem strašně nervózní z toho vyšetření a nakonec to vůbec nebylo tak strašný, doktor vše vysvětlil a bylo to i rychlý. Píchat začínám zítra a příští pátek kontrola a prý možná už další pondělí odběr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
26.2.16 20:29

@Hanesi to je super :kytka: Cysty se vůbec neboj, mě dr říkal, že do 3 cm nevadí vůbec a mě jí taky na jednom utz našli a na dalším už ani nekontrolovali :lol: Folikuly budou určitě plné super vajíček - už se to blíží co? :mrgreen:

Jinak se mi opět hůř dýchá, teda víc to bolí - přirovnala bych to k tomu když vás píchá v boku, když špatně dýcháte při běhání - jen mě tak píchá od pasu nahoru snad všude :mrgreen: :cert: Doufám, že se ráno probudím a bude to fuč, je to nepříjemný (né nevydržitelný 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
26.2.16 20:31

@agiss tyjo tos tam byla dlouho nějak 8o No vidíš, a ty ses bála… :mrgreen: Co jsi dostala na píchání? Do odběru to uteče holky strašně rychle…pak se to táhne :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí