IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
17.5.23 12:26

@daudinka no sem na to teď koukala a je to stres, ms bude dle kalendáře :mrgreen: :mrgreen: +- týden si přidávám protože podle něj se nedá moc čekat…ale počítám pak 3 týdny genetika embria
Tak buď budu zrovna na ketu nebo po
V době dv takže nějaké posouváni mi nepomůže :zed: Dv na Pálavě bez koupání a bez výletu…hmmm
Budu muset pořešit s odložit ket. Jestlibteda k němu vůbec dojde.Pri prvním IVF bylo jen 1 vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.5.23 13:09

@Iriss86 ket si muzes dat v klidu az dalsi cyklus. Sice to bude dalsi cekani. Ale hlavne, aby to pak bylo v klidu. Snad budes mit vic nez minule :hug: at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
17.5.23 17:10

@daudinka Děkuji i u tebe ať se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.5.23 09:53

Tak já hlásím pokrok, v pátek si jedu pro léky na 2.kolo IVF a protokol, budu čekat na ms až přijde.

Zbyl tu ještě někdo netehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.5.23 10:08

@Iriss86 ja tu porad strasim :mrgreen: jeste jsem nedostala menstruaci, ale cekam ji kazdym dnem. Ovulaci jsem mela az 29DC, dnes jsem 13DPO a druhy den spinim. Takze uz musi dojit nebo me z toho uz fakt klepne :lol:

Tak at ti menstruace prijde normalne, ne jak mne :palec: a preju co nejlepsi prubeh stimulace a co nejvic kvalitnich vajicek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.5.23 10:27

@daudinka Děkuji.No nejdřív sem plašila, že přijde než bude schválení a teď zase začínám plašit, že na ni budu čekat dlouho :mrgreen:
1.IVF mi rozhodilo docela cykly, :zed: před 18,26,24 s teď 30,36,40 :zed:
Snad bude i jiná. Stimulace před tím jen jedno vajíčko :,( vek-co můžu čekat no žádná výhra :zed:
Ty už máš léky doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.5.23 10:56

@Iriss86 to mi povidej, nemela jsem normalni cyklus od novyho roku. V listopadu biochemko z IUI, pak cysta, dalsi cyklus anovulak 49 dni, pak stimulace, ted ovulace 29.den cyklu. Je to blazinec :zed:

Tak to ti o to vic drzim palce, at jich je vic. Snad ted budes mit lepsi protokol. Dali ti jiny lek a davkovani?

Ja nemam zadne leky. Mela bych mit ket v prirozenem cyklu. Tak jen budeme ultrazvuky sledovat ovulaci. Modlim se, aby byla trochu normalne.

Ja bych ten ket stihla i ted. Ale kdyz jsem pak po nemoci chtela jit na ultrazvuk a rekla jsem jim, kolikaty den cyklu uz jsem. Tak mi rekli, ze uz prijde menstruace. Ze se mam objednat, az prijde. Samozrejme necekali, ze budu mit ovulaci 29dc. Kdyz normalni cykly mivam 30 dni. Takze cekam dal. Dnes 41dc. Za chvili budu cekaci profik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.5.23 11:11

@daudinka A jo vlastně ket…
Ještě nevím co a kolik budu mít to se dozvím až v pátek. To je děsný to čekání. Vstupni testy do car hned a pak už jen na něco čeká :mrgreen: celý ten čas tam straveny a tělo jako na potvoru stávkuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.5.23 11:58

@Iriss86 jj, je to zdlouhavy. Vsak ja mela ten 50ti denni cyklus pred stimulaci :lol: ono nam to zrejme delaj ty tela schvalne. Kdy ti ma ta ms prijit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.5.23 12:21

@daudinka To by mě taky zajímalo :mrgreen: :mrgreen: před snazenim chodila cca + - týden v době domácího snažení s poznávání se chodila 2 měsíce po 26,27.Treti měsíc přišla už 18dc..a zas 2 měsíce 26 27 třetí přišla 24.Nasadila jsem kontryhel s srovnala se jenže když jsem vysadila a měla pauzu od čaje tak přišla zase brzo :zed: Dr to neřešil a nakonrc mi od boku napsal utros po mém naléhání. Ovu testů hafo a nikdy se mi moc neukázalo. A teď po IVF jediná ms tak nějak netmslmo přišla po vysazení amelgenu (34dc listopad)další měsíc přišla po 24,63,46,24,a teď už měla být a nic… Takže těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.5.23 13:40

@Iriss86 no mas to taky divoky. A mas aspon pocit, ze ma prijit? Mne zacaly bolet prsa a trochu spinim, tak uz to aspon vypada trochu nadejneji.

Mne ovu testy nikdy moc nesly. Spis sleduju bazalni teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.5.23 13:53

@daudinka No tu ja kvůli práci 12h směny den/noc moc měření ve stejný čas nedám, většinou me bolí prsa a tak do týdne přijde, ale teď nic vůbec nic.Ani čípek nic nenaznačuje, že by měla přijít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.5.23 20:39

@Iriss86 s temi smenami by to urcite neslo. Ono staci, kdyz si o hodinku pospim a uz je to nekdy mimo. Clovek musi mit celkem stabilni rezim.

Jako normalne mam ty prsa taky tak tyden pred :( ale ted doufam, ze to tak neni. To bych si jeste pockala cca 5 dni. Uz si pripadam jako v nejakym nekonecnym mezicase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.5.23 19:38
@Iriss86 píše:
Tak já hlásím pokrok, v pátek si jedu pro léky na 2.kolo IVF a protokol, budu čekat na ms až přijde.Zbyl tu ještě někdo netehu?

Přeji hodně štěstí s další stimulací ✊️.
Já se stále hlásím jako netěhulka, dnes 3DC MS dorazila.
Dnes jsem začala snižovat dávku kortikoidů po 14ti dnech.
Holky držte se :hug:
Je to všechno už tak dlouhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
26.5.23 18:20

Tak od rána hlavně cestou jsem pila jak vztekla aby mi tekla dobre krev.No a na utz cysta na pravo takže jsme jen vyplňovali souhlasy …až mi přijde ms tak mám hned 1 nebo 2 DC přijet stačí cestou zavolat, že jsme na cestě a musí nás hned vzít na utz jestli se cysta vstřebala a pak mi dají léky. A krev na HIV, syf. zloutenku prý nabírat nemusí protože ty odběry platí 2 roky.Do tel nám ale sestra řekla že nabírat budeme.Tak si muž oddechnul.Nema rád doktory a už vůbec ne odběr krve.Uz nás tam znají tak si z něj sestry dělali srandu :mrgreen: chudák bledý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.