Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jezelia ahoj tak já včera testovala a nic, a dneska duch, tak uvidím jak to bude pokračovat ![]()
Ahoj holky,já už taky jen čekám. ![]()
Na transferu jsem byla v pátek 29. Po prodlouzene kultivaci a ve středu jdu už na krev…nějak nemám sílu si udělat test…držím všem holcinám pesticky…
@Lulusila No to je přece super zpráva, že dneska duch…
Musíme myslet pozitivně.
@Jezelia to je
, ale pořád se mi tomu nechce věřit, že to moje jedno vajíčko co k něčemu bylo to dalo
. Akorát v papíru mám že až za 3 týdny k těhotenskemu testu a o krvy tam nic není ![]()
@Lulusila Zajímavé, po mně chtěli krev vždy, i když dorazila mrcha, aby to 100% vyloučili.. Já bych na ní šla i víckrát, kdyby to nebylo tak drahý. Do Brna se mi jen kvůli krvi fakt jet nechce, takže jdu do nemocnice jako samoplátce.
@Jezelia asi taky zajdu na krev jako samoplatce koncem týdne to by tam nějaký hodnoty měli být 🤔 dnes jsem 7 den po ET
@meloune No to chápu…taky už netrpělivě čekám na konec dubna…
@Lulusila Jdu ve čtvrtek brzy ráno, tak abychom se tam nepotkaly. ![]()
@Jezelia
já asi zajdu v pátek 😊 to bude 11 den tak aspoň budu vědět jak na tom sem, moc těm testům nevěřím
i
@Lulusila Já se vyhýbám akorát několika značkám, jinak u těch oblíbených vím, že to vždycky ukázaly spolehlivě. Já se chystám testovat zase zítra, zatím čárka zesílila krásně.
@Lulusila Klasiku - LadyMax a GS Mammatest. Ale třeba vyhýbám se BENU a wondfo.
@Jezelia já vždy máma test, a je pravda že jsem ho měla vždy negativní pochopitelně
až pak po ovitrellu, ale ten je už pryč tak na tom duchu něco bude ![]()
@Jezelia No mě právě řekli, že mám testovat až za 16 dní od transferu, tak nevím. A o krvi nic.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.