Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
7.4.19 19:04

@Jezelia zkusím to zase zítra, nebo pozítří… Nic to stejně nezmění. Je to jen pro informaci, nic víc. Ale neříkám, že bych tam tu druhou čárku nechtěla vidět. Vím že i takhle je to stále ještě brzy… Ale… :) Každá to známe - zvědavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.4.19 20:11

@BecaP ja jsem take prodelala minuly rok potrat v 7 tydnu a taktez od te doby to nejde a vek leti a dokud jsem na rodicaku, moc bysme si prali druhe, proto uz jsme sli do ivf. Tobe to urcite vyjde, mas jeste krasny vek, mlade telo, to pujde raz dva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.4.19 20:28

@Jezelia já si myslim, ze 10 den je víceméně rozhodnuto… ale já jsem celou dobu počítala s neúspěchem- po odběru bylo velkém jasný ze to bude opět propadák…jsem ale na Art nastvana…vůbec nikdo mi neřekl ze mám vajicek sice dost, ale jsou spatny… což věděli už od minule… vše se okecava a nikdo ti neřekne nic narovinu…
když jsem řekla ze i když jsou jen dvě oplodneny, ze bych stejně chtela PK- tak to odmítli,..ze to nemá smysl…tak co má za smysl to transferovat??? Proste půjdu jinam- asi do toho pronatalu a uvidime po prvotní konzultaci co se dozvím…buď se mi to bude libit, nebo taky ne…ale chci a musím se informovat i co se darovaných vajicek tyce…
Ale tobe preju ať čárky sílí a i já doufam, ze v kontaktu zustaneme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
7.4.19 21:09

@meloune Tak to mame podobny pribeh :( nás na IVF přivedlo loňské MT, přišla jsem o levý vejcovod, takže se nám sance snížila na polovinu a v Caru mi zjistili, že mi pomalu dozravaji vajíčka a nestihnou dozrát tak, aby byla oplodnena :,( Takže jsem teď měla skoro půl roku stimulace Clostikem a domácí snažení, ale nepomohlo to :nevim: Takže rovnou IVF. IIUI nám byla vyloučena, je to podobná sance jako u přirozeného snažení.. Tak věřím, že se to podaří hned na první pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
7.4.19 21:54

@meloune Tak já tě nasleduju :lol: Teď jsem to dostala takže ráno taky volám do Caru :dance: Konecneee :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.4.19 22:14

@Alpre Jojo :) Já se přiznám, já jsem lovec duchů. Ale oproti posledně jsem se teda už trochu zklidnila, testuji obden. Takže opět v úterý. A ve čtvrtek mám jít na krev. Neutíká to. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.4.19 08:12

@BecaP ahojik, tak ja bohuzel musim pockat na dalsi cyklus, pojistovna to jeste neschvalila :roll: , jen mi rekli, ze to mame zkusit sami, to je rada.. :nevim: Tak doufam, ze Ty budes mit lepsi zpravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.4.19 08:15

@meloune to je divné ne? Co máš ta pojišťovnu? Kdy jste dávali žádost? No nicméně já se dnes vzbudila a ticho po pěšině tak nevim :nevim: počkám jestli ještě mrska dorazí dneska, abych mohla zavolat :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.19 08:27

@meloune No tý pojišťovně to ale trvá … 8o ale tak příští měsíc už to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
8.4.19 08:38

@EllEff Ahoj, tak třeba se čárky ještě objeci? Zkus to ještě za dva dni. Já jsem dnes také 10 den a testování si raději nechám až podle pokynů na pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.4.19 08:38

@BecaP mam ozp a oni to podavali az 29.3. :cert: a nemuzes byt tehu, kdyz mrcha nic? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.4.19 08:40

@Téééééra no clovek s tim nic nenadela, nejvic ne stve, ze uz jsem na to byla psychicky pripravena, pocitala jsem s tim a ted nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
8.4.19 08:40

@Alpre Ahoj vítám tě…Ja jsem také již po transferu a to 29.3. Takže teď už také jen čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.4.19 08:41

@meloune aha tak to bylo dost pozdě teda :roll: Test jsem si dělala v sobotu, nebylo ani z čeho být tehu, sex jsme měli mimo plodné dny. Ale tak nějak tuším, že dorazí dneska :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
8.4.19 10:18

@ZuziH85 Ty brďo, obdivuji tvou sebekázeň a disciplínu. Já bych na to neměla nervy. Mně řekli, že mám testovat už 10. den po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.