Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ZuziH85 píše:
@Navzdyoptimista Moc ti děkuji..Ja tobě taky držím palečky…A jak jsi na tom?
Jsem první den po ET takže mě čeká nekonečné čekání ![]()
K předoperačnímu - já to měla tak, že jsem si zavolala k obvoďačce, že potřebuju předoperační a ona mi rovnou řekla, že si mám donést ranní moč. Krev mi taky odebrala její sestra. Dr. změřila EKG, zeptala se na kde co a byla naprosto v pohodě, popřála mi hodně štěstí. Druhý den jsem si tam vyzvedla výsledky, takže v tomhle problém nebyl.
V Pronatalu v ČB, kam jsem chodila dřív, jsem na schválení od pojišťovny čekala jednou 13 a podruhé 10 dní (mám VZP).
Ještě včera jsem si říkala, že to tutově nevyšlo, taktéž jsem se cítila netěhotně. Jediné co bylo, tak mi ráno nebylo úplně nejlíp, snídaně to ale vždy zahnala a bylo to v pohodě. Jenže dneska mi bylo blbě opět a tentokrát víc, tak jsem si řekla, že ač jsem dnes teprve 6. den po transferu, tak ten test nakonec zkusím. O co jde, když bude negativní, tak to příští týden zkusím znovu, nebudu z toho dělat závěry. No a… jak asi tušíte
tak se mi dnes zjevil duch
Ale žádný dušík pod určitým úhlem, toho by viděli i chlapi. ![]()
Mám tu ještě jeden test, ten si šetřím na to pondělí, co jsem chtěla testovat. Tak snad, snad bude čárka sílit a bude to v pohodě. Už jednou jsem prodělala biochemko, takže vím, že dvě čárky na testu rozhodně nejsou definitivní úspěch. Ale první bod snad splněn.
@Jezelia mě v Artu řekli že je to automaticky schválený
a na nic jsem čekat nemusela že to tak VZP má asi nějaká novinka ![]()
@Lulusila Možná jo, teď v Brně jsme pojišťovnu taky vůbec nemuseli řešit.
@ZuziH85 dneska jsem 8my den po ET jednoho embrya třídenního…a myslim ze asi nic ale ještě je cas do testovani ![]()
Taky jsem se svým obvoďákem řešila předoperační…1 den mu ráno dám krev a moč..a druhý den uděláme EKG, napíše zprávu a je hotovo… Takže to jde celkem rychle ![]()
@Jezelia Tak to já se cítím zcela netehotne. Jen mám dnes pocit MS příznaků. Já jsem dnes konec 7 dne (když počítám od hodiny transferu). Četla jsem, že někdy testování před stanoveným termínem nemusí být pravdivé. Ale moc ti preju, aby ti to vyšlo a čárka ti silila. Já zatím testovat nebudu, bojím se právě možného zkresleneho vysledku.
@Jezelia Nemuze to byt jeste Ovitrell? Ja bych se toho bala takhle brzo testovat. Ale drzim palce aby to vyslo ![]()
@NeferetNefertari Uvidíme, ale spíš ne. Ovitrell jsem si píchala před 12 dny, navíc 2× když jsem předtím otěhotněla, jsem měla pozitivní těhotenský test už 7. den po transferu. Jednou byl hodně slabý duch, podruhé už docela dost znatelná čárka, takže by tam bývala byla i ten 6. den, kdybych testovala dřív. Takže s ohledem na to věřím, že je to na dobré cestě. Transferovali mi 6denní blastocystu, to taky hraje roli.
@Jezelia Tak to zni vazne dobre
Budu drzet palce
Me ceka krev uz v pondeli a jeste ten den bych mela mit vysledek, tak jsem strasne zvedava ![]()
@EllEff Tak to máme podobné - my teď také začínáme 8 den po ET, ale 5 denního embryjka.
@EllEff Nevím možná, ale zatím to nechci pokoušet. Zkusím to třeba v týdnu.
@NeferetNefertari 10 tis jen leky?? Jako počítáme s tím, že konečná částka bude nejspis palka
ale jen za leky dat 10 je fakt mazec.. tak to klobouk dolu, ze si dala skoro 10 kg za takovou chvilku.. kdyz si představím, jak jsem dobrej rok shazovala po porodu nejakych 9 kg.. byla to pro me fuska
s tím pocitam, ze doprovod je asi nutnost.. no jsem zvedava na sebe teda.. konecne jsem se dostala z toho, ze prirozene to už holt nikdy nepujde, tak snad tohle dopadne pro nas vsechny dobre ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.