Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.4.19 09:16
@ZuziH85 píše:
@Navzdyoptimista Moc ti děkuji..Ja tobě taky držím palečky…A jak jsi na tom?

Jsem první den po ET takže mě čeká nekonečné čekání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.4.19 09:45

K předoperačnímu - já to měla tak, že jsem si zavolala k obvoďačce, že potřebuju předoperační a ona mi rovnou řekla, že si mám donést ranní moč. Krev mi taky odebrala její sestra. Dr. změřila EKG, zeptala se na kde co a byla naprosto v pohodě, popřála mi hodně štěstí. Druhý den jsem si tam vyzvedla výsledky, takže v tomhle problém nebyl.
V Pronatalu v ČB, kam jsem chodila dřív, jsem na schválení od pojišťovny čekala jednou 13 a podruhé 10 dní (mám VZP).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.4.19 09:52

Snad... snad...

Ještě včera jsem si říkala, že to tutově nevyšlo, taktéž jsem se cítila netěhotně. Jediné co bylo, tak mi ráno nebylo úplně nejlíp, snídaně to ale vždy zahnala a bylo to v pohodě. Jenže dneska mi bylo blbě opět a tentokrát víc, tak jsem si řekla, že ač jsem dnes teprve 6. den po transferu, tak ten test nakonec zkusím. O co jde, když bude negativní, tak to příští týden zkusím znovu, nebudu z toho dělat závěry. No a… jak asi tušíte :lol: tak se mi dnes zjevil duch :) :) Ale žádný dušík pod určitým úhlem, toho by viděli i chlapi. :D
Mám tu ještě jeden test, ten si šetřím na to pondělí, co jsem chtěla testovat. Tak snad, snad bude čárka sílit a bude to v pohodě. Už jednou jsem prodělala biochemko, takže vím, že dvě čárky na testu rozhodně nejsou definitivní úspěch. Ale první bod snad splněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
5.4.19 09:54

@Jezelia mě v Artu řekli že je to automaticky schválený :think: a na nic jsem čekat nemusela že to tak VZP má asi nějaká novinka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.4.19 09:55

@Lulusila Možná jo, teď v Brně jsme pojišťovnu taky vůbec nemuseli řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.4.19 10:48

@ZuziH85 dneska jsem 8my den po ET jednoho embrya třídenního…a myslim ze asi nic ale ještě je cas do testovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 10:52

Taky jsem se svým obvoďákem řešila předoperační…1 den mu ráno dám krev a moč..a druhý den uděláme EKG, napíše zprávu a je hotovo… Takže to jde celkem rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
5.4.19 10:53

@Jezelia Tak to já se cítím zcela netehotne. Jen mám dnes pocit MS příznaků. Já jsem dnes konec 7 dne (když počítám od hodiny transferu). Četla jsem, že někdy testování před stanoveným termínem nemusí být pravdivé. Ale moc ti preju, aby ti to vyšlo a čárka ti silila. Já zatím testovat nebudu, bojím se právě možného zkresleneho vysledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 11:43

@Jezelia Nemuze to byt jeste Ovitrell? Ja bych se toho bala takhle brzo testovat. Ale drzim palce aby to vyslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.4.19 12:05

@NeferetNefertari Uvidíme, ale spíš ne. Ovitrell jsem si píchala před 12 dny, navíc 2× když jsem předtím otěhotněla, jsem měla pozitivní těhotenský test už 7. den po transferu. Jednou byl hodně slabý duch, podruhé už docela dost znatelná čárka, takže by tam bývala byla i ten 6. den, kdybych testovala dřív. Takže s ohledem na to věřím, že je to na dobré cestě. Transferovali mi 6denní blastocystu, to taky hraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 12:49

@Jezelia Tak to zni vazne dobre :-) Budu drzet palce :-) Me ceka krev uz v pondeli a jeste ten den bych mela mit vysledek, tak jsem strasne zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
5.4.19 13:58

@EllEff Tak to máme podobné - my teď také začínáme 8 den po ET, ale 5 denního embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.4.19 14:30

@ZuziH85 tak to už by mohl byt vidět nějaký vysledek ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
5.4.19 15:21

@EllEff Nevím možná, ale zatím to nechci pokoušet. Zkusím to třeba v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.4.19 16:22

@NeferetNefertari 10 tis jen leky?? Jako počítáme s tím, že konečná částka bude nejspis palka :D ale jen za leky dat 10 je fakt mazec.. tak to klobouk dolu, ze si dala skoro 10 kg za takovou chvilku.. kdyz si představím, jak jsem dobrej rok shazovala po porodu nejakych 9 kg.. byla to pro me fuska :lol: s tím pocitam, ze doprovod je asi nutnost.. no jsem zvedava na sebe teda.. konecne jsem se dostala z toho, ze prirozene to už holt nikdy nepujde, tak snad tohle dopadne pro nas vsechny dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.