Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@NeferetNefertari Já na krev právě vůbec jít nemam, mám až rovnou testovat, tak něčím, snad to bude dobré
@Navzdyoptimista Jsem po transferu, kdy jsme oplodnovali vytridenymi spermiemi. Jsem teď 6 den.
@ZuziH85 Fakt? Pritom z krve je to pry mnohokrat jistejsi vysledek oproti testu. Ale treba te jeste na krev pozvou
Hlavne aby se na testu objevili dve carky ![]()
@NeferetNefertari Mě už převzal do péče můj gynekolog, a ten o krvi zatím noc neříkal. Asi až po testu.
@ZuziH85 Ahá, ja jsem porad v CARu. I kdyz vyhoda je, ze moje gynekolozka nahodou v tom CARu pracuje a vzala si me pod sebe ![]()
@NeferetNefertari Tak to máš dobré… můj gynekolog s Carem také úzce spolupracuje, vše mi zařídil, udělal potřebná vyšetření, jen se mnou vše detailně neprobiral a v Caru si mysleli, že asi jo, takže se mnou také detaily neřešili. Ale ja jsem si dost nastudovala na netu
Teď, když už mě má zase jen on na starosti, tak to snad bude lepsi. Jinak se mnou vždycky vše řešil, tak snad v tom bude pokračovat dál.
@EllEff Neplaš, nemusí to znamenat vůbec nic. A každá jsme jiná…
Jinak mně už všechny tlaky v podbřišku taky přešly, cítím se totálně netěhotně, ale mám čas. Testovat mám příští úterý a myslím si, že tentokrát to vydržím úplně v pohodě. Jestli dřív nedojde MS, dostala jsem ji vždy i přes utrogestan.
@Téééééra Prošla jsem IVF 3× a nejhorší to bylo pro mne před odběrem, to jsem byla dost nafouklá, přibrala jsem asi 2,5 kg. A zhoršila se mi pleť po utrogestanu. Takže si myslím, že z tohoto hlediska žádná hrůza. Ale hormony si samo že zahrávají i s psychikou, nicméně nevím, jestli to byly vedlejší účinky nebo zkrátka ten stres z toho všeho.
@Jezelia Děkuju moc za informace…vesměs mi přijde že na to tady všechny reagovali +/- dobře, tak snad budu taky
3 IVF to mě mrzí…a teď si na tom jak? nebo v jaké fázi?
@Téééééra Jo, není to ideální, ale co naděláš. Z prvního IVF mám dítě, tak to máme ještě celkem dobrý. Viz výše - teď čekám na test, testovat budu příští týden. 4 embrya máme ještě zamražená.
@Jezelia Jo promiň já to nějak přehlídla…tak to je dobře že to na poprvé vyšlo…a do třetice všeho dobrého to taky vyjde ![]()
Ahooj holky, konečně jsem našla diskuzi, ve které to aspoň žije a píšete si
poctivě jsem přečetla celou diskuzi a vsem Vám moc držím palce!!
budu také podstupovat IVF, ale cele se to nejak prodloužilo, protože jsem musela dvakrát podstoupit laparku a nakonec mi pred necelými 14 dny vzali oba dva vejcovody.. včera jsme byli na genet. testech, mame za sebou spermiogram, který ma přítel super.. takže čekáme jen na vysledky a pak máme znovu přijít do Artu.. a zajimalo by me, jak je to potom dal? To nam uz doktor rovnou řekne, jaky leky/hormony, dlouhy ci kratky protokol budeme mít? Nebo jeste bude sledovat trebas moji ovulaci? Doktor rikal, ze nam vše pak řekne, ale jen by me to tak zajimalo, jak se pak postupuje dal.. diky za reakce ![]()
Holky nemáte zkušenost že vám bylo taky blbě, mám lehce zvýšenou teplotu, nevolnost, slabost bez nálady apod
bolest prsou apod… mám chuť zavolat do Caru ![]()
@Lulusila ahojky, za zavolani nic nedas, takze si tam zavolej… Ty uz mas potvrzeno těhotenství? Jestli ano tak bych rekla ze priznaky jsou ok az na tu teplotu… Me krom bolesti nic jineho zatim netrápilo.
@Sakuraa Gonapeptyl a teď už i Otrivalle, nebo jak se to píše, dnes jsem byla na ultrazvuku a mám 16 folíků 13mm a 5 10mm
@Lulusila já myslím, že to k tomu patří i ta zvýšená teplota může být
já mám občas zimnici a chodim po baráku v dece.
Samozřejmě za zavolání nic nedáš, ale pokud nemáš nějakou bolest, tak to bude určitě OK ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.