Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucias18 Jen se přidej, jen tady asi každá jsme o kus dál než ty. Ale kdyby ses chtěla zeptat nebo se jen vypovídat, piš ![]()
@Lulusila Super! Příští týden se to tu dvojtými čárečkami jenom zahemží. ![]()
@1Jenifer tak to je vyborne povzbuzeni, ze se to muze povest i napoprve
me na klinice rekli, ze maji uspesnost napoprve 49%, pak se to zvysuje, ale u me je jeste brzy vubec o necem premyslet, kdyz jeste ani nestimiluju :
Tobe moooc drzim palce, urcite se zadari ![]()
Ahoj holky, snad se k Vám můžu připojit spíš pro načerpání informací…s IVF bych měla začít koncem dubna, ale nevím jestli by nebylo vhodnější to o měsíc posunout…mám celkem vítr z vedlejších účinků stimulace…mohli byste mi prosím napsat jak se to na každé z vás projevovalo? Zvýšení hmotnosti, zhoršení pleti, nevolnosti…načteno mám kde co a spíš mě to akorát čím dál víc děsí… Budu ráda za každou zkušenost
A moc držím palce na // ![]()
@Téééééra Ahoj, já mám již po stimulaci, odběru i transferu. Teď už čekám, zda budu mít pozitivní test, ale to budu vědět za dva týdny. Celé to u mě probíhalo v klidu a to i přesto, že jsem po celou dobu byla nastydla. Žádné vedlejší účinky jsem neměla. Asi taky bude záležet, co přesně budeš brát za injekce, jak na ně budeš reagovat. Preju ti hodně štěstí. Nemej z toho strach. Já jsem se také trochu bála, ale spíš proro, že jsem nevěděla, do čeho jdu. Ale nakonec to bylo vpohode. V Caru to s tebou určitě vše proberou.
@ZuziH85 Ahoj..moc děkuji za odpověď je super, že si byla bez vedlejších účinků…četla jsem celou dizkuzi, takže moc držím palce na pozitivní výsledek
No uvidíme co mi nakonec dají na stimulaci, měla bych mít asi krátký protokol, podle toho co jsem pochopila, když mam začít s injekcema 2DC… Já mam to IVF v rámci studie …Jinak mam spíš strach z těch vedlejších účinků během stimulace i po transferu a tak…protože na konci května máme svatbu a všechno se nám to nějak sešlo dohromady…
@Téééééra ahoj, ja mam taky strach ze stimulace, ale urcite to kvuli tomu nebudu odkladat, protoze to bych pak nesla nikdy
a porad se uklidnuju tim, ze to podstupuje strasne moc zenskych a vetsina z nich to snasi dobre a hlavne je tam nadeje a sance, ze se zadari ![]()
@meloune Jo což toho bych se za normálních okolností nebála…spíš jen abych zvládla tu svatbu, která by mohla být podle předběžných propočtu cca 10 dní po transferu…tak jestli třeba do tý doby ty hlavní vedlejší účinky odezní nebo začnou odeznívat…a hlavně budu muset být v rámci možností v klidu, aby se mrňousek když tak udržel…takže prostě nevím co mám dělat, máme toho v květnu hrozně moc … IVF, štěně, svatba a na úřadech stavba ![]()
Dnes zacinam 5 den po transferu a pociťují na sobe MS příznaky. Tak doufám, se k ní nedojde. Nebo že by příznaky zahnizdeni?
@ZuziH85 ms priznaky muzou byt i priznaky tehu, dokud se nedostavi cervena, tak tomu ver ![]()
@Téééééra tak vzdyt ani nevis, jestli nejake vedlejsi ucinky se na Tobe projevi
, ale urcite zalezi na Tobe, je fakt, ze kvuli te svatbe bych to asi odlozila taky, protoze svatba by se mela poradne uzit ![]()
@meloune Tak to my bysme asi dali přednost mimču
spíš jen že nikdo neví že se pouštíme do IVF tak doufám, že to zvládnu tak nějak aby to nikdo nepoznal
No jsem napnutá jak kšandy a závidím holkám co už to mají za sebou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.