Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zvládám to celkem v klidu, trochu mě pobolívá v podbříšku a jsem víc unavená, ale krásně se to dá zvládnout. Zítra jdu na ultrazvuk tak snad nějaká vajíčka rostou. ![]()
@meloune budeš mít dlouhý nebo krátký protokol? já už 3 týdny píchám Gonapeptyl a teď od čtvrtka 2 injekce do břicha.
Holky to moje jediný vajíčko to dalo
a jsem po ET 4 denního embrya které je prej naprosto skvěle a krásně se vyvíjí jak má
.
@1Jenifer tak to je povzbudive, urcite rostou, a jak Ti jde pichat si to do bricha? Z toho mam trochu strach
jak dlouho si to budes pichat nez pujdes na odber?
@Lulusila to je krasna zprava, moc drzim palce at se u Tebe poradne zavrta a najdes dve carky na testu ❤️️❤️️❤️️
@1Jenifer ten protokol to jeste nevim, pristi utery tam mam jet. Ani nevim podle ceho se to urcuje jestli bude kratky nebo dlouhy?
@meloune No píchat si to budu ještě tak 6 dní, říkali, že každý reaguje jinak, takže odběr by mohl být v neděli. Uvidíme zítra podle toho ultrazvuku. Injekcí jsem se bála, ale v podstatě to nic není ![]()
@Lulusila Gratuluju a držím palce, ať se mu u tebe líbí…Ja mám 3 den po transferu pěti denního embryjka. Testovat mám za 14 dní, tak jsem zvědavá,zda to klapne. Jak ti je po transferu?
@1Jenifer tak to uz si to pichas dlouho, me rekli, ze snad 10 dni, ale do podrobna ze mi to vae vysvetli az ten dalsi tyden. A zkouseli u vas iui nebo rovnou ivf?
Rovnou IVF, už jednou jsem to prodělala. Z IUI mam syna a z IVF také ![]()
@ZuziH85 je mi skvěle, vůbec nic jsem necítila, no já doufáme že Teda po tom všem to klapne
![]()
@1Jenifer tak to je mega uspech 👍 a ivf vyslo na poprve? Ja mam doma 2 letou holcicku, ale ta sla prirozene, ted rok nic a vek je neuprosnej, tak bych si moc prala, kdyby to klaplo :smiling_face_with3_hearts:
@meloune Právě že to vyšlo napoprvé. Mě se také jedno povedlo nějakým zázrakem přirozeně. Ale kluci už jsou velcí 16,13 a 11, teď mám nového partnera a jak říkáš, čas je neúprosný
Doufám, že i teď to vyjde napoprvé
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.