Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.3.19 16:56

@meloune Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze sem si inejkce musela pichat 14 dni, protoze jsem na ne nechtela reagovat. Taky jsem mela 4 ruzny - 3 na stimulaci a 1 na redeni krve. Doktorka ale rikala, ze se tak v průměru pichaji 12 dni. Minule utery sem si pichla posledni Ovitrall (aspon myslim ze se tak jmenuje) a ve ctvrtek rano jsem sla na sal. Embrio ve stupni blastocisty mi davali ted v utery. Takze cca cely to trva nejaky 2 az 3 tydny plus ted 14 dni cekat na krev. Po transferu mi nechali injekci na redeni a beru ultrogestan 2-0-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
28.3.19 17:42

@NeferetNefertari a na cem zalezi jestli na ty injekce budes reagovat nebo ne? Jsou po tom nejaky vedlejsi ucinky, treba nadmerny rust chloupku? :D to je moje nocni mura, aby mi nezacaly rust treba pod nosem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 17:55

@meloune To nevim na cem zalezi asi proste clovek od cloveka. Proto ze zacatku nasadila malou davku pera a pak ji hodne zvysila a pridala dalsi injekci. Doktorka ocekavala, ze na ne budu reagovat dobre s ohledem k tomu, ze nemam ovulaci, mam naprumerny pocet vajicek a na jednoduchy prasky sem zareagovala loni dobre. A injekce zafungovali doslova na poslednin chvili. No me zacaly vypadavat hodne vlasy a nabrala jsem 3 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.3.19 18:25

@Moniseeek to ještě nic neznamená, na transferu jsi byla tuším v sobotu? Podle mě je ještě brzy. Hlavu vzhůru, naděje je veliká. A proč jsi byla naštvaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.3.19 18:37

@Ewsonek ale nepohodli jsme se od chlapa s rodiči, furt dokola tak me zas vytocili…a jak jsem byla naštvaná tak jsem si rekla pujdu testovat a nic čisto bílo. Ano byla jsem v sobotu na transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
28.3.19 18:48

@meloune Na transfer jdeme zítra. Já si inkekce pichala 8 dní. Za další 2 dní jsem šla na odběr a teď po 5 dnech půjdeme na transfer. U mě to bylo docela rychle. Já jsem začátkem minulého cyklu řekla gynekologovi, že chci jít na IVF, on hned podal žádost a hned další cyklus už jsem stimulovala. Tajze teď už jen aby to vyšlo. V den odběru byl manžel se mnou, aby odevzdal sperma. Takže po zítřejším transferu už budeme jen věřit a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 19:00

@ZuziH85 Budu drzet palce :-) Treba taky dostanete fotecku embrijka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
28.3.19 19:06

@ZuziH85 tak to ti také budu držet palce a dej vědět, jak to probíhalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
28.3.19 19:13

@NeferetNefertari @zuzka2a Holky, moc děkuji. Dám vědět, jakcto proběhlo. Hlavně aby už za dva týdny byli // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
28.3.19 19:37

@ZuziH85 to zni uplne pohodove a urcite se povede, moc na Tebe budu myslet a drzet palce, ale verim, ze se mu u Tebe bude libit a poradne se zavrta :srdce: Me vsechno teprve ceka, ale nejak 8.4. bych si mela jet pro ty injekce a uvidim, co mi reknou dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
28.3.19 19:55

@meloune Relativně pohodové to docela bylo, tak doufám, že to tak bude dál…I já Ti drzim palce, urcitebto zvládneš a všechno bude tak, jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 22:32

@Lulusila no jo ko :roll: ted v sobotu jdu na odber ;) zkusime microfluidic tak jsem zvedava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.3.19 00:28

@EllEff Holka, držím palce, ale co se týče neuskutečnitelné PK, tak to škoda mluvit… Dali ti zase dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.3.19 00:29

@meloune Zrovna mamavit mi doporučován nikdy nebyl. Beru listovku a zbylo mi tu pár pytlíčků nosifolu. Uškodit to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.3.19 00:30

@zuzka2a Já počítala dny v těhotenství naprosto úplně stejně jako ostatní bez IVF. Tedy podle prvního dne MS, doktor mi určil termín o den dříve, než podle MS a nakonec se mi dítě narodilo 40+1 podle MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.